Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγω θελω να δω ενα σχεδιο για την Παιδεία. Είναι η μόνη που μπορεί να αλλάξει τον σταρχιδισμό που βιώνουμε.

Έχει σχέδιο για την παιδεία ο george...παλιά του δήλωση (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς να βοηθήσουν οι γνώστες της πολιτικής) και μάλιστα ως υπουργός παιδείας ήταν υπέρ και ήθελε να προχωρήσει στην αποποινικοποίηση της μαριχουάνας...ορίστε η λύση...για φαντάσου να την πίνουν 100 παιδειά στο αμφιθέατρο μέσα τι ωραία που θά 'ναι...πέφτουν ιδέες βροχή, η κατανάλωση γλυκών και ζαχαροτών θα εκτοξευθεί στα ύψη οπότε θα ανέβει ο τζίρος και τα κέρδη τον εταιριών βοηθόντας στην ανάπτυξη της οικονομίας (munchies) και γενικά θα επικρατεί ένα κλίμα χαράς, ευφορίας και μόνιμου χαμόγελου..τζόκερ θα καταντήσουμε...

p.s. αν και το ξεκίνησα "σαρκαστικά" το συγκεκριμένο post δεν φαίνετε και κακή ιδέα εν τέλει...:pleasantry::pleasantry::pleasantry::pleasantry:

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
Ναι γιατι ως γνωστον οι χασικληδες ειναι το μονο προβλημα εδω στην Ελλαδα.

μην αρπάζεσαι :)...δεν είπα κάτι τέτοιο ούτε εννόησα, σαν ΙΔΕΑ που πρότεινε ο ίδιος το είπα ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

Δεν αρπαζομαι.Ποιος ο λογος αλωστε.Κουβεντα κανουμε.

καθε ιδεα πρεπει να ακουγεται,να την επεξεργαζομαστε και στο τελος να την δεχομαστε ή οχι.

Γενικα οι πολιτικοι μας εχουν την ταση να ξεχναν αυτα που ειπαν στο προσφατο παρελθον , οποτε δεν μου κανει καμια εντυπωση αυτο.

Οντως ο τομεας της Παιδειας πρεπει να αλλαξει εκ βαθρων.Δεν ξερω προσωπικα ποιο συστημα πρεπει να ακολουθησει η Ελλαδα , αλλα πρεπει να το κανει συντομα.

Η κοινωνια θελει μορφωμενους - οσοι βεβαια μπορουν να μορφωθουν γιατι ειναι φυσικο να μηνεχουν ολοι την ικανοτητα να γινουν πυρηνικοι φυσικοι - και οχι προγραμματισμενους νεους.

Μήπως τελικά μια οδός είναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή ο εκσυγχρονισμός των δημόσιων σχολείων...αν και απ' ότι ξέρω είναι ο george είναι αντίθετος με την παραπάνω ιδέα όσον αφορά τα ιδιωτικά...

προγραμματισμένοι νέοι σωστά δεν χρειάζονται...ταιριάζει και με αυτό που είχα πεί τις προάλλες για το ότι η ώθηση στον πολιτικό "οπαδισμό" ξεκινά από τα πανεπιστήμιά μας...δηλαδή όταν αρχίζει πλέον ο φοιτητής και αποκτά ανεξαρτησία, επεξεργάζεται αλλιώς τις γνώσεις του και "πλάθει" τον χαρακτήρα του...ας ελπίσουμε όποιος και να βγεί θα καταλάβει ότι όλα ξεκινάνε από την παιδεία και την οικογένεια χρόνια τώρα...

Μήπως τελικά μια οδός είναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή ο εκσυγχρονισμός των δημόσιων σχολείων...αν και απ' ότι ξέρω είναι ο george είναι αντίθετος με την παραπάνω ιδέα όσον αφορά τα ιδιωτικά...

προγραμματισμένοι νέοι σωστά δεν χρειάζονται...ταιριάζει και με αυτό που είχα πεί τις προάλλες για το ότι η ώθηση στον πολιτικό "οπαδισμό" ξεκινά από τα πανεπιστήμιά μας...δηλαδή όταν αρχίζει πλέον ο φοιτητής και αποκτά ανεξαρτησία, επεξεργάζεται αλλιώς τις γνώσεις του και "πλάθει" τον χαρακτήρα του...ας ελπίσουμε όποιος και να βγεί θα καταλάβει ότι όλα ξεκινάνε από την παιδεία και την οικογένεια χρόνια τώρα...

Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι οι πολιτικοί των, (θα το κάνω πολύ συγκεκριμένο) ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θέλουν να βρουν λύση για τα προβλήματα του κόσμου, αλλά δεν το καταφέρνουν;

Δεν ρωτάω με ειρωνική διάθεση, απλά το έχω απορία αν όντως υπάρχει αυτό στο μυαλό κάποιου κόσμου.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι οι πολιτικοί των, (θα το κάνω πολύ συγκεκριμένο) ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θέλουν να βρουν λύση για τα προβλήματα του κόσμου, αλλά δεν το καταφέρνουν;

Δεν ρωτάω με ειρωνική διάθεση, απλά το έχω απορία αν όντως υπάρχει αυτό στο μυαλό κάποιου κόσμου.

Θέλουν αλλά δε τους αφήνετε(:p)

"Dum spiro spero"...δεν το πιστεύω ελπίζω...ξέρω ότι είναι ακατόρθωτο διότι την χώρα μας δεν την κυβερνάνε πολιτικοί αλλά άλλοι πιο ισχυροί άνθρωποι...καμμιά φορά όμως που και που ξεχνιούνται, μπερδεύονται ή ότι άλλο και παιρνάνε κάποιο νόμο που βοηθάει τον κόσμο έστω και λίγο...σίγουρα κρύβονται συμφέροντα πίσω αλλά τι να κάνεις...δυστυχώς το καθεστώς δεν αλλάζει...το σύστημα δεν μπορεί να σπάσει...οπότε τι να κάνεις? επανάσταση?

Όπως τα λες είναι

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=289444&ct=19&dt=20/09/2009

άσε την επανάσταση στην άκρη, προς το παρόν, και κοίτα να παλεύεις για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, σε συλλογικό επίπεδο όμως, όχι σε ατομικό.

Όπως τα λες είναι

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=289444&ct=19&dt=20/09/2009

άσε την επανάσταση στην άκρη, προς το παρόν, και κοίτα να παλεύεις για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, σε συλλογικό επίπεδο όμως, όχι σε ατομικό.

φίλε μου στην δουλειά που είμαι άμα δείς τι μάχες δίνω καθημερινά με τράπεζες και εισπρακτικές εταιρίες θα καταλάβεις...η δουλειά που κάνω ΜΟΝΟ συλλογικά μπορεί να βελτιώσει...δεν ξέρω αν διαβάσατε για το νομοσχέδιο που θέλει να περάσει το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τις οφειλές σε τράπεζες? αυτό είναι ακριβώς που κάνω 2 χρόνια κόντρα στο κατεστημένο των τραπεζών και βρίσκω λύση χωρίς βοήθεια κανενός και βοηθώντας τόσο κόσμο...αλλά δυστυχώς καμμία υποστήριξη από κανένα κρατικό φορέα ή μη...εδώ στην αγγλία ολόκληρο νομοσχέδιο περάσαμε για εταιρίες Debt Management (http://www.demsa.co.uk) ουτος ώστε να λειτουργούν νόμιμα και με αναγκαστική συνεργασία των τραπεζών και εδώ το κράτος εν κράτει κλείνει τις πόρτες και λειτουργούν με τις παράνομες εισπρακτικές...sorry αλλά έπρεπε να πω τον πόνο μου...

Σήμερα λέει θα μαζευτούν όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί αρχηγοί σε ένα studio και μαζί με τους δημοσιογράφους, και θα μας απειλούν όλοι μαζί τί θα μας κάνουν μετά με τις εκλογές... οι 2 καλύτερες απειλές που θα τρομοκρατήσουν περισσότερο τον κόσμο, θα κερδίσουν και θα μας απειλήσουν ξανά αύριο, σε ένα διαγωνισμό απειλών 1 προς 1...

Δανειζόμενος το "If you watch ___ backwards", σκέφτομαι, ότι αν δει κανείς το debate ανάποδα, είναι το ίδιο με το να το δεις κανονικά, σκ@τά στην αρχή, σκ@τά στην μέση, σκ@τά και στο τέλος...

Μα τι λέτε ρε; Αφού πήρα τηλέφωνο τον κομμωτή μου τον Φρούλη και το τσέκαρε. Eyeliner σας λέω.

xrist το "έχουν ανάγκη και για αυτό χτίσαν παράνομο" είναι εκπληκτική άποψη. Η αρχή της νομιμότητας καταλύεται. Έχεις ανάγκη δικέ μου; Χτίσε όπου βρεις. Κλέψε μια τράπεζα. Έχεις αυτομάρες; Ανάγκη και αυτή. Βρες μια. Αυτωσέ τη. Θέλει δε θέλει.

'''Σήμερα δεν ειναι πολυτέλεια να έχει κάποιος ένα δεύτερο σπίτι για εξοχικό'''

Τάδε έφη Παπαρηγα.

Παω να :suicide2:

και επισης είπε τουλάχιστον δύο φορές (που για εμένα ισοδυναμει με ξεκάθαρη και απροβλημάτιστη παραδοχή) ότι μέσα που διαθέτει το ΚουΚουρουκουΕ στο τύπο λειτουργούν ώς μέσα προπαγάνδας.

Κοιτά, αν το είπε ο Φρούλης αλλάζουν τα πράγματα... απλά το eyeliner, πάνω από τους μαύρους κύκλους στα μάτια από το ξενύχτι και τον δύσκολο αγώνα, είναι δύσκολο να το ξεχωρίσεις, αν δεν έχεις την πείρα του Φρούλις...

Δεν είναι eyeliner κακαντρεχή... μαύροι κύκλοι στα μάτια από το ξενύχτι και την κούραση του αγώνα είναι... ούτε Άι-Λάινερ είναι, δεν έχουν σχέση οι κομουνιστές με θρησκείες...

χαχα

αυτον εννοεις φανταζομαι

ahlainer.jpg

παντως ηταν η υπερτατη μουφα το debate

κερδισμενους θα λεγα λαος συριζα και οικολογους και τρισμεγιστα χαμενους πασοκ και νδ.

το κκε παλι οπως τα λεγε με τις ορολογιες μου θυμισε πως με κοιτανε οι απλοι θνητοι οταν μιλαω για hardware και υπολογιστες:p

ο καραμανλης τους εβγαζε ολους ψευτες,οχι δεν εκλεψε κανεις και τα λοιπα,ολο ελεγε για παπανδρεου και συννεφα

ο παπανδρεου τον ρωταγανε για το Χ και ελεγε για το αβγδεζηθικλμνξοπρστυφψω.δεν ειδα ουτε μια straight απαντηση

ο καρατζαφερης ειπε καποια πολυ εξυπνα πραγματα,αλλα απ οσα εχω δει λεει αυτα που θελει ο καθενας να ακουσει

η παπαρηγα τα ιδια που λεει απο τη μερα που υπαρχει

ο τσιπρας με εξεπληξε που μπορεσε και ειπε 5 λεξεις

και ο αλλος απο τους οικολογους κατα 90% για οικολογιες ελεγε.

Υ.Γ. αραγε τις ερωτησεις που ρωτησαν ηταν μυστικες μεχρι τελευταιας στιγμης η της ξεραν για να τις απαντησουν?

(ρητορικη ερωτηση)

Tbh η λέξη προπαγάνδα έχει αποκτήσει αρνητική χροιά μεν αλλά σαν λέξη δεν είναι αρνητική. Μη ξεχνάς ότι και ο Γκεμπελς αν δεν κάνω λάθος υπουργός προπαγάνδας ήταν.

Κώστα ως ψηφοφόρος της ΝΔ μπορώ να πω ότι ο μόνος που δεν κατέφυγε σε υπεκφυγές ήταν ο Καρατζαφέρης (ενδεχομένως επειδή δεν έχει καμιά καυτή πατάτα να διαχειριστεί).

Απάντησε αυτός ο τέρμα αριστερά ο πως τον λένε για τις απόψεις του κομματός του για τη λεγόμενη μακεδονική μειονότητα και τις κατα καιρούς δηλώσεις Τρεμόπουλου; Τον ρώταγες για την Μακεδονία και σου μίλαγε για τα κουνουπίδια και έβγαζε και πεσκέσια βαζάκια με μαρμελάδα.

Απάντησε Ο Τσίπρας ξεκάθαρα για την άποψη του για κουκουλοφόρους και άσυλο;

Την Αλέκα την αφήνω. Συγχωρείται για το eyeliner και για το γεγονός ότι καταξοδεύτηκε για να πάρει εκείνο το μπλιμπλίκι που κρέμασε στο λαιμό.

Με τρόμαξε ο Γιώργαρος. Έχει τάξει ευεργητικά μέτρα και λέει 3, 4, 10 δις όσα μαζέψουμε; Δεν ξέρει πόσα θα μαζέψει τελικά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.