Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αντιθετως.

Η μη ψηφος ειναι μια πραγματικη σταση διαμαρτυριας.

Στηριξη στις δυναμεις της συντηρησης και της οπισθοδρομισης θα ταν αν πηγαινες και ψηφιζες ξανα τον δικοματισμο (οπως κανει το 80% της χωρας).

Πότε πιστευεται οτι θα αλλαζε κατι στη χωρα?

Αν βαζαμε στην κυβερνηση ενα 3ο-4ο κομμα ή αν το 90% των ελληνων δεν πηγαινε να ψηφισει?

edit: ps. thx for the replies παιδια

Και το σχεδόν 50% που δεν πήγε να ψηφίσει στις ευρωεκλογές ποιον φόβισε; Είδες τι έχει περάσει από την επόμενη των ευρωεκλογών.

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

και το 2% να πηγαινε να ψηφισει παλι τα ιδια κομματα θα βγαιναν και με κατι τρελλα ποσοστα.

χαχαχα.Οντως τους παραγοντες εξαπατηση και δολιοφθορα τους ειχα ξεχασει :)

Και το σχεδόν 50% που δεν πήγε να ψηφίσει στις ευρωεκλογές ποιον φόβισε; Είδες τι έχει περάσει από την επόμενη των ευρωεκλογών.

Δεν ειναι καθολου το ιδιο.

Με αλλη φιλοσοφια πας στις εκλογες που αφορουν το κρατος σου και με αλλη σε αυτες που αφορουν την ευρωπη (και οι δυο το κρατος σου αφορουν βεβαια αλλα αντε πηγαινε και εξηγησετο στον παππου και στη γιαγιακα..)

Με αλλη φιλοσοφια πας στις εκλογες που αφορουν το κρατος σου και με αλλη σε αυτες που αφορουν την ευρωπη (και οι δυο το κρατος σου αφορουν βεβαια αλλα αντε πηγαινε και εξηγησετο στον παππου και στη γιαγιακα..)

Μωρέ σου λέω εγώ υποθετικά ότι και σε εθνικές εκλογές έχεις 60% αποχή, βγαίνει πάλι ένας από τους 2, τι άλλαξε; Λαϊκή εντολή θα έχουν και πάλι από αυτούς που τάχα ενδιαφέρονται θα σου πουν.

χαχαχα.Οντως τους παραγοντες εξαπατηση και δολιοφθορα τους ειχα ξεχασει :)

θες να μου πεις οτι ο μεσος ελληνας ηλιθιος που δεν πηγε να ψηφισει στις ευρωεκλογες εκατσε και σκεφτηκε αυτο?

εγω εκανα ολοκληρη μανουρα στη σχολη μου στα χανια για να βαλουν τις δηλωσεις μαθηματων μετα τις εκλογες ωστε να μπορεσουν να ανεβουν ολοι οι φοιτητες αθηνα(και οπου αλλου μενουν) για να μπορεσουν να ψηφισουν χωρις να πηγαινοερχονται 5 φορες.

θες να μου πεις οτι ο μεσος ελληνας ηλιθιος που δεν πηγε να ψηφισει στις ευρωεκλογες εκατσε και σκεφτηκε αυτο?

Κατ αρχην δε θεωρω το παππουλη και τη γιαγιακα ηλιθιους...Τους θεωρω simple-minded.

Ακουν ΕΥΡΩ-εκλογες και ο απλος νους τους παει στην ευρωπη.

Αυτο ετυχε σε μενα...προσωπικη εμπειρια ειναι - δεν εκανα γκαλοπ σε ολα τα παππουδια του χωριου....

Να κρατάς τους χαρακτηρισμούς και τα κοσμητικά επίθετα για τον εαυτό σου.

Κατ αρχην δε θεωρω το παππουλη και τη γιαγιακα ηλιθιους...Τους θεωρω simple-minded.

Ακουν ΕΥΡΩ-εκλογες και ο απλος νους τους παει στην ευρωπη.

Αυτο ετυχε σε μενα...προσωπικη εμπειρια ειναι - δεν εκανα γκαλοπ σε ολα τα παππουδια του χωριου....

Να κρατάς τους χαρακτηρισμούς και τα κοσμητικά επίθετα για τον εαυτό σου.

http://en.wikipedia.org/wiki/Idiot_%28person%29

idiot is a word derived from the Greek ἰδιώτης, idiōtēs ("person lacking professional skill," "a private citizen," "individual"), from ἴδιος, idios ("private," "one's own").[1] In Latin the word idiota ("ordinary person, layman") preceded the Late Latin meaning "uneducated or ignorant person."[2] Its modern meaning and form dates back to Middle English around the year 1300, from the Old French idiote ("uneducated or ignorant person"). The related word idiocy dates to 1487 and may have been analogously modeled on the words prophet[3] and prophecy.[4][5] The word has cognates in many other languages.

και γιατι να ειναι ηλιθιος ο μεσος ελληνας και οχι αυτος που δεν καταφερε να τον πεισει?

Ενω αυτος που θα χασει στις εκλογες θα βγει κερδισμενος?

ο ενας απλα θα χασει μια εξτρα θεση και ενα εξτρα υπερβολικο εισοδημα και ο αλλος απλα δε θα χει να ζησει αξιοπρεπως.

οι περισσοτεροι που βγαινουνε βουλευτες εχουν τεραστιες πλατες απο πισω...χαμενοι δεν θα βγουν ποτε.

ο ενας απλα θα χασει μια εξτρα θεση και ενα εξτρα υπερβολικο εισοδημα και ο αλλος απλα δε θα χει να ζησει αξιοπρεπως.

οι περισσοτεροι που βγαινουνε βουλευτες εχουν τεραστιες πλατες απο πισω...χαμενοι δεν θα βγουν ποτε.

Δηλαδή αυτός που βγαίνει βουλευτής ζει αξιοπρεπώς και αυτός που δεν βγαίνει δεν ζει αξιοπρεπώς.:confused:

Μπορείς να μας πεις πως αντιλαμβάνεσαι την έννοια της λέξης ''αξιοπρεπώς''?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.