Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είδε κανείς την χτεσινή συνέντευξη του μπούλη με τον κρεωπόλη στον Αντ1 αλλά είχε πολύ γέλιο. Αντί να γίνουν ερωτήσεις σε θέματα που καίνε τους πολίτες προσπαθούσε να εκμαιευσει από τον pm ότι φταίει για όλα αυτός και ότι τα έκανε *****...με το ζόρι να τα παραδεχτεί δηλαδή...αντί να τον ρωτήσει για ακάλυπτες που πιάσαν το 1% του ΑΕΠ!!! αντί να ρωτήσει για το κράτος εν κράτει τον τραπεζών, για την άνοδο κατασχέσεων/πλειστηριασμών, για το 1.20€ που πληρώνεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην τράπεζα κτλ κτλ (επικεντρώνομαι στον τραπεζικό χώρο γιατί με τον τομέα αυτό ασχολούμαι και εγώ :wall:) κάθονται και μιλάνε για Μ@Λ@ΚΙΕΣ!! πλήρης κοροϊδία στον λαό και φανατισμός για πλύση εγκεφάλου και διεκδίκηση ψήφου...δυστυχώς όμως επειδή αναφερθήκαμε αρκετόι στην νεολαία η οποία αντιδρά ΑΚΡΙΒΩΣ με τον τρόπο που θέλουν αυτοί...π.χ. όταν πάτησε ο αδερφός μου πρώτη φορά στο ΤΕΙ και έιχα πάει μαζί του με ρώτησε έκπληκτος τι είναι αυτό το τεράστιο πανό (το οποίο κάλυπτε ΟΛΗ την είσοδο του ΤΕΙ μιλάμε για 10μέτρα ύψος) που γράφει ΚΚΕ κλπ και τι δουλειά έχει εδώ? εκεί λοιπόν τι του απαντάς?? πριν προλάβει να μπει στην είσοδο του ΤΕΙ είχαν πέσει σαν κοράκια όλοι πάνω του ζητώντας του εγγραφή στην νεολαία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κλπ...αν σταματήσουν αυτά, αυτή η καταραμένη νοοτροπία να σταματήσει τότε μπορεί να αλλάξει και κάτι...όχι να δηλητιριάζουν με τέτοιους τρόπους τους νέους και να τους προσελκύουν τάζοντας τους απαντήσεις σε τεστ, σημειώσεις και βοήθεια για τις εξετάσεις με ανταλαγή την χωρίς αμφισβήτηση ψήφο τους...

συγχωρέστε με για την παρέμβαση αυτή αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε ποθ ξεκινά ο φανατισμός σε σχέση με τα κόμματα και να το κόψουμε...

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
πριν προλάβει να μπει στην είσοδο του ΤΕΙ είχαν πέσει σαν κοράκια όλοι πάνω του ζητώντας του εγγραφή στην νεολαία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κλπ...

δε ξερω γιατι ρε παιδι μου αλλα σε μενα δεν ηρθε κανεις.

τοσο τρομακτικη φατσα εχω?:devil:

δε ξερω γιατι ρε παιδι μου αλλα σε μενα δεν ηρθε κανεις.

τοσο τρομακτικη φατσα εχω?:devil:

Ουτε σε μενα 6 μηνες με πλησιασε κανεις στον γνωστο διαδρομο του ΤΕΙ στο Αιγαλεω...

Εντάξει είναι και θέμα χημείας μην σε παίρνει από κάτω. : )

Fail... Ηλεκτρονικη ημουνα τοτενες :p

Μετα γνωρισα τον μαγικο κοσμο της χημειας και με κερδισε (θα ελεγα "τον μαγικο κοσμο των μοριων" αλλα θα πεταγοτανε παλι ο λακαμας ο Αστρο να γραψει "εισαγετε ατακα chosen εδω")

Εγώ πάντως από δύο πανεπιστήμια που πέρασα, μια χαρά μου την έπεσαν για να με "βοηθήσουν". :p

Από σήμερα κιόλας αρχίζουν οι εγγραφές, με που θα περνάω την εξώπορτα θα με πιάνουν και θα με ρωτάνε "πρωτοετής είσαι;" :sarcastic:

ΝΕΟ ΚΟΜΑ

Φ.Ο.Λ.Α

Φιλελεύθερη Οργάνωση Λαϊκής Αποδοχής

Συνδυασμός Υποψήφιων Αβόλευτων

ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανεγκεφάλου

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Κλέφτη

ΒΟΛΕΨΌΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Βουλευτή

ΒΡΩΜΑ-ΛΑΣΠΗ ΑΙΜΙΛΙΑ του Βάλτου

ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ του Αποστάτη

ΕΛΕΙΝΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ του Ανίκανου

ΘΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ του Θα

ΚΑΛΠΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ της Νοθείας

ΛΕΚΕΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Λέρα

ΛΟΓΟΔΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Ψεύτη

ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Τυχοδιώκτη

ΜΙΖΑ ΛΙΖΑ του Μπρίζα... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΞΟΠΟΥΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Παίχτη

ΡΟΥΣΦΕΤΗΣ ΚΙΜΩΝ του Κομπιναδόρου

ΣΗΜΑΙΟΎΛΑΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ του Αρχηγού

ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΧΑΦΙΕΣ του Ρουφιάνου

ΤΣΕΠΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Παρταόλα

ΤΑΧΥΡΠΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Τιποτένιου

ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΚΟΣΜΑΣ του Οχετού

ΥΠΟΣΧΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ψήφου

ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Βουτήχτρα

Η ερωτηση μου ειναι απλη.

Αν δεν ψηφισεις θα εχεις κυρωσεις?

*υποπεριπτωση : Αν το μερος που εχεις τα εκλογικα σου δικαιωματα ειναι πολυ μακρια και δε μπορεις να πας?

*υποπεριπτωση : Αν το μερος που εχεις τα εκλογικα σου δικαιωματα ειναι πολυ μακρια και δε μπορεις να πας?

Αν μένεις πανω απο 200 km μακρια απο τον τόπο που ψηφίζεις δεν υποχρεούσαι να πάς

Η μη ψήφος συνιστά στήριξη στις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης και οι κυρώσεις θα είναι τραγικές για όλους μας, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Η μη ψήφος είναι στήριξη στις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης και οι κυρώσεις θα είναι τραγικές για όλους μας, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Αντιθετως.

Η μη ψηφος ειναι μια πραγματικη σταση διαμαρτυριας.

Στηριξη στις δυναμεις της συντηρησης και της οπισθοδρομισης θα ταν αν πηγαινες και ψηφιζες ξανα τον δικοματισμο (οπως κανει το 80% της χωρας).

Πότε πιστευεται οτι θα αλλαζε κατι στη χωρα?

Αν βαζαμε στην κυβερνηση ενα 3ο-4ο κομμα ή αν το 90% των ελληνων δεν πηγαινε να ψηφισει?

edit: ps. thx for the replies παιδια

Αν μένεις πανω απο 200 km μακρια απο τον τόπο που ψηφίζεις δεν υποχρεούσαι να πάς

δεν ισχυει αυτο.

Αντιθετως.

Η μη ψηφος ειναι μια πραγματικη σταση διαμαρτυριας.

Στηριξη στις δυναμεις της συντηρησης και της οπισθοδρομισης θα ταν αν πηγαινες και ψηφιζες ξανα τον δικοματισμο (οπως κανει το 80% της χωρας).

Πότε πιστευεται οτι θα αλλαζε κατι στη χωρα?

Αν βαζαμε στην κυβερνηση ενα 3ο-4ο κομμα ή αν το 90% των ελληνων δεν πηγαινε να ψηφισει?

edit: ps. thx for the replies παιδια

και το 2% να πηγαινε να ψηφισει παλι τα ιδια κομματα θα βγαιναν και με κατι τρελλα ποσοστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.