Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

γιατι ρε φιλε σε πηδαει η γενια του πολυτεχνειου? ποιος σου ειπε οτι η γενια του πολυτεχνειου εχει φερει εδω τα πραγματα και επιπλεον αν συμφωνουν με ολα αυτα τριγυρω τους? η συντριπτικη πλειοψηφια της γενιας του πολυτεχνειου για αρχη δεν συμφωνει καν με τις εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο (για φαντασου...), γιατι τρωτε κολλημα επειδη πεταχτηκε μια δαμανακη και ενας ανδρουλακης η γενια του πολ/ειου μας πηδαει...

Δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα οτι μας πηδουν αυτοι που φοιτουσαν στο πολυτεχνειο....

Το τελος της Χουντας ηταν και το εναυσμα για ολα τα εκτροπα που συμβαινουν απο τοτε.

Με τον φοβο μην ξαναγυρισουμε στα ιδια, εχουμε φτασει στο σημειο να τα επιτρεπουμε ολα.

Δηλαδη σωνει και καλα σε αυτη την χωρα πρεπει να ειμαστε στα ακρα.

Ή χουντα, ή ολα πουτ@ν@... κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει.

Ρε @στα δι@λα ολοι που θελουν και ψηφο...να φυγουνε να πανε αλλου...

65 δις € φοροι το χρονο που δεν εισπρατονται ποτε απο τους φοροφυγαδες και ο πατερας μου, συνταξιουχος με αναπηρικη συνταξη των 500€, ετων 63, που περισυ απο τον Οκτωβρη μεχρι τον Μαϊο δεν ειχε παρει φραγκο γιατι η γραφειοκρατια δεν προχωρουσε την διαδικασια ( ο μαμημενος ο φακελος στα γραφεια του ΙΚΑ εκανε 1.5 μηνα να αλλαξει εναν οροφο), αναγκαζετε να δουλευει ελαιοχρωματιστης για να ζησει και επιπλεον να πληρωσει 350€ τελη κυκλοφοριας για ενα αυτοκινητο του 1991 που το κοστος του στην πιατσα δεν ξεπερναει τα 500€... επειδη ρυπαινει...

75% των ιδιωτικων υπαλληλων λεει αναγκαζονται λογω της οικονομικης κρισης να κανουν υπερωριες και να δουλευουν Σαββατα και Κυριακες γιατι αν πουνε οχι, θα τους φαει η μαρμαγκα...

Που ***** ειναι το κρατος σε ολα αυτα??

βρε δεν μ@μιοσ@στε να κανετε καριερα λεω εγω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που θελετε και ψηφο....

υ.γ. συγγνωμη για την φρασεολογια αλλα μας εχουνε φτασει στο αμην....

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Χιλιάδες; ΛΟΛ. Το όλο κίνημα είναι αμαυρωμένο ήδη αν σκεφτείς ότι αυτοί οι όσοι είχαν κλειστεί εκεί μέσα έγιναν η αφορμή για να ανατραπεί ο Παπαδόπουλος που είχε ήδη ξεκινήσει (τις αργές είναι η αλήθεια) διαδικασίες για να πάει η χώρα σε καθεστώς Δημοκρατίας και για να αναλάβει ο πιο hardcore Ιωαννίδης.

Εν αγνοία τους ή εν γνώσει τους, τα τυπάκια που είχαν κλειστεί εκεί μέσα έγιναν πιόνια της Αμερικής (αυτό δλδ για το οποίο κατηγορούν τον Παπαδόπουλο).

Ρε φράγμα (και) αυτό που περιγράφει ο Τσάκωνας είναι που μου κυλάει τα άντερα στον αριστερό χώρο. Την έχετε δει μια ζωή διαννοούμενοι.

τι να κάνουμε....σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή οι μεν την έχουν δει διαννοούμενοι και άλλοι την έχουν δει επιχειρηματίες με ξένα κόλυβα, λαμόγια και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο χρησιμοποιείται καθημερινά....

τουλάχιστον επιλέγω να με περιγράψει κάτι που δεν ζημιώνει τον συνάνθρωπό μου.....και ταυτόχρονα δείχνει οτι το παλεύω όπως μπορώ....είτε με τον σκεπτικισμό μου είτε με την ανησυχία μου προσπαθώντας να βρω τι φταίει......

στην αντίπερα όχθη και μιλώντας για τους 2 "μεγάλους" δε μου φαίνεται οτι όποιος τους ψηφίζει ανησυχεί πραγματικά και βάζε τον εγκέφαλό του να σκεφτεί να δώσει λύσεις........η ανησυχία του είναι μήπως αλλάξουν οι θέσεις αύριο και χάσει τη δουλειά του ή δεν καταφέρει να βάλει το γιο/κόρη στη θέση που είχε καβατζώσει την ώρα των υποσχέσεων.μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη του.

φυσικά επειδή στην Ελλάδα ζούμε το να θεωρείσαι διαννούμενος είναι αντίστοιχα κακό με τα υπόλοιπα.........ας πάει κάποιος και στο εξωτερικό να δει πως χρησιμοποιείται η λέξη αυτή.

και κάθεσαι τώρα εσύ και προσβάλλεις τον φοιτητή με το φιλελεύθερο πνεύμα που έβαλε τα στήθη του πίσω από τα κάγκελα και το τανκ να τον λες πιονάκι των αμερικανών.εύγε Γιάννη.

αν εσένα σου κυλάει τα άντερα ο διαννοούμενος του αριστερού χώρου εγώ θα έπρεπε να είχα σκίσει τα ρούχα μου τις σάρκες και να άρχιζα να σπάω τα κόκκαλά μου ένα ένα για όσα γίνονται σε ετούτο τον τόπο από τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις.

η γενιά του Πολυτεχνείου έχει κάνει πολλά λάθη. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν οτι όταν έπρεπε να βγει μπροστά και να πει τα πράγματα με το όνομά τους δεν το έκανε είτε γιατί εκβιάστηκε να σιωπήσει (με πολλούς τρόπους) είτε γιατί είχε ήδη στους κόλπους της ανθρώπους όπως η Δαμανάκη και ο Λαλιώτης που ξεπουλήθηκαν εύκολα μιας και ήταν άνθρωποι του "όπου φυσάει ο άνεμος"

η γενιά του Πολυτεχνείου φυσικά δεν ήταν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι όπως η Δαμανάκη και ο Λαλιώτης αλλά άνθρωποι με ένα ρομαντισμό για το πως θα μπορούσαν να αλλάξουν θετικά τα πράγματα. Άνθρωποι με βαθείς στοχασμούς και πραγματικά αγνές ιδέες. Ας μην ξεχνάμε οτι γενικότερα η περιοχή των Εξαρχείων από το 1950 ως το τραγικο γεγονός της εισβολής του τανκ θεωρούταν ο πυρήνας των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα πολιτικά και πολιτισμικά δρώμενα της εποχής, περίπου σαν την Πνύκα της αρχαιότητας (εντάξει σίγουρα όχι σε αυτό το βαθμό αλλά αναλογικά)

Και με αυτες τις 2 παραγραφους... ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι ουτε η δικη μας γενια θα αλλαξει κατι (οπως υποννοει ο Με-λενε-Ζαχο-ειμαι-Τσαντιλας-και-δουλευω-Σαββατο) οταν παρει τα ηνια.

Νταξει η flower-power γενια τον ηπιε κλαρινο για διαφορους λογους.

Και στην δικη μας γενια βλεπω ρομαντικους που θα μπορουσαν να αλλαξουν θετικα τα πραγματα και ανθρωπους με στοχασμους και ιδεες.

Κι εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο οι μεγαλοι εχουνε τοσο κολλημα με τα κομματα κλπ κλπ αλλα κοιταζοντας γυρω μου βλεπω πιο πολλες "Δαμανακηδες και Λαλιωτηδες" της γενιας του MTV (ή οπως διαολο λεγεται η δικη μας), παρα μορφωμενους και εξυπνους ανθρωπους που ξερουν να σκεφτονται και να μην τα καταπινουν αμασητα.

Η κατασταση κατα την γνωμη μου θα αλλαξει αλλα οχι επειδη το θελει η γενια μας κλπ κλπ μπουρδες.

Γενικα ειμαι περισσοτερο ρεαλιστης και την αποψης zeitgeist. Δεν σιχαινομαι τους πολιτικους, ουτε εχω κατι μαζι τους. Προς το παρον κανουν καλη δουλεια να τραβανε πανω τους ολες τις μουτζες και να προστατευονται οι "αλλοι". Ειναι μεσαζοντες και τοπικοι "κοινοταρχες". Αν τυχον ο κοσμος αγανακτησει με αυτους οι "απο πανω" θα βρουν απλα ενα αλλο συστημα ελεγχου.

Τωρα αν καταφερει η δικη μας σουπερ φανταστικη γενια που μαμαει και σπερνει να αλλαξει ΟΛΟ το σκηνικο αλλα και τους "απο πανω" μπραβο μας... αλλα πολυ το αμφισβητω.

και κάθεσαι τώρα εσύ και προσβάλλεις τον φοιτητή με το φιλελεύθερο πνεύμα που έβαλε τα στήθη του πίσω από τα κάγκελα και το τανκ να τον λες πιονάκι των αμερικανών.

για να λεμε και του στραβου το δικιο,στην Ελλαδα ,οι μονοι που δεν εχουν ισχυριστει(ακομη) οτι ηταν αντιστασιακοι τω καιρω εκεινω ειναι (ηταν τελος παντων) οι ιδιοι οι φυλακισμενοι δικτατορες....

........ και να προστατευονται οι "αλλοι". Ειναι μεσαζοντες και τοπικοι "κοινοταρχες".......

Κομματόσκυλα και λαμογια θα τους έλεγα εγώ Σόλων.

Σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν τη διαφορά στις 7 μονάδες..

Γιατί υπάρχει κανείς που να πιστεύει οτι δεν θα βγει το παιδί?

Εδω ολοι οι δημοσιογραφοι αρχισαν το γλύψιμο...Τον αποκαλούν σκέτο Γιώργο.

Εντύπωσή μου είναι, ή όντως ο Γιωργάκης προσπαθεί να αντιγράψει το στυλ του Ομπάμα; Το πουκάμισο με τα σηκωμένα μανίκια, το πως χαιρετάει, τώρα και η γυναίκα του με φορεματάκια αλά Μισέλ. Συν ότι η φωνή του, το τελευταίο καιρό, φέρνει πολύ στη φωνή του Αντρέα [του πατέρα του ντε] :hmm:

Aφου θεωρείται τελειωμένη υπόθεση ας μη γίνουν εκλογές...παράδοση-παραλαβη στον γιωργάκη (απευθείας ανάθεση του διαγωνισμού που λένε)....σπατάλες, χρόνος χαμένος, και τα νεύρα μας κρόσια!

Aφου θεωρείται τελειωμένη υπόθεση ας μη γίνουν εκλογές...παράδοση-παραλαβη στον γιωργάκη (απευθείας ανάθεση του διαγωνισμού που λένε)....σπατάλες, χρόνος χαμένος, και τα νεύρα μας κρόσια!

Συν, το ένα κάρο λεφτά που τώρα για τις εκλογές -ξαφνικά- τα βρήκανε, ενώ όλο τον υπόλοιπο καιρό ήταν σε φάση "δεν έχει λεφτά το κράτος"

(ή, καλύτερα, "δεν έχει λεφτά το κράτος, γιατί τα ξεχάσαμε στις τσέπες μας")

:TD:

o Τσιτουρίδης πάντως έχει πολύ φάση. Θίχτηκε που θα σταματήσει να τρώει και άρχισε να απειλει ότι θα σταματήσει να σιωπεί όπως έκανε εδώ και πολύ καιρό (όσο έτρωγε δηλαδή).

Προφανως έτσι εξηγείται και το γιατί ήταν κατά των πρόωρων εκλογών...

Έ ρε μαστίγωμα που θέλουν ολοι τους...

Eiναι αρχες που εχουν απο παιδια..

"οταν τρωνε δεν μιλανε"

επιτελους μεγαλωσα και καταλαβα τι σημαινει..

Δεν ξέρω αν ρίξατε μια ματιά στις εκλογικές λίστες, να δείτε πόσοι δηλώνουν ως επάγγελμα "Βουλευτής" και πόσες/ πόσοι είναι παιδιά βουλευτών.

τι να κάνουμε....σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή οι μεν την έχουν δει διαννοούμενοι και άλλοι την έχουν δει επιχειρηματίες με ξένα κόλυβα, λαμόγια και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο χρησιμοποιείται καθημερινά....

τουλάχιστον επιλέγω να με περιγράψει κάτι που δεν ζημιώνει τον συνάνθρωπό μου.....και ταυτόχρονα δείχνει οτι το παλεύω όπως μπορώ....είτε με τον σκεπτικισμό μου είτε με την ανησυχία μου προσπαθώντας να βρω τι φταίει......

στην αντίπερα όχθη και μιλώντας για τους 2 "μεγάλους" δε μου φαίνεται οτι όποιος τους ψηφίζει ανησυχεί πραγματικά και βάζε τον εγκέφαλό του να σκεφτεί να δώσει λύσεις........η ανησυχία του είναι μήπως αλλάξουν οι θέσεις αύριο και χάσει τη δουλειά του ή δεν καταφέρει να βάλει το γιο/κόρη στη θέση που είχε καβατζώσει την ώρα των υποσχέσεων.μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη του.

Πρόσεξε να δεις τώρα γιατι μιλάω για ελιτιστική νοοτροπία. Ευθαρσώς εδώ υποννοείς ότι όσοι είναι στο κόμμα που πρεσβεύεις είναι μπλα μπλα μπλα. Όσοι είναι στα μεγάλα δυο είναι μπλα μπλα μπλα. Και εδώ είναι το λάθος σου. Δεν λες τουλάχιστον "οι περισσότεροι" να μη μπορώ να σου φέρω αντίλογο.

Ρε Γιώργη μαμώ την πουτ@να μου. Καραδεξιός, απο δηλωμένη δεξιά οικογένεια της Καλαμάτας (το μόνο άλλο κόμμα που έχει ψηφίσει η οικογένεια μου σε βουλευτικές εκλογές είναι Πολιτική Άνοιξη) και απο το 2005 είμαι έξω Αγγλία!

Διάλεξε τι απο τα παρακάτω συμβαίνει:

α) Έχασα το τηλέφωνο του Σαμαρά και δε μπορούσα να τον πάρω να με βολέψει τον καψερό

β) Με 3 χρόνια προυπηρεσία σε Tier-1 investment bank δε μπορούσα να μπω κανονικά και παντελονάτα επιστημονικός συνεργάτης στη βουλή και να πάρω μετάταξη στο υπουργείο οικονομικών ως μόνιμος διότι η ΝΔ δεν τα κάνει αυτά.

γ) Πήρα και με βόλεψε. Ως γνωστόν η ΝΔ έχει τρομερές άκρες στη Morgan Stanley και όλους εκεί τους διορίζει.

δ) Το τι ψηφίζεις δε στοιχειοθετεί αν είσαι ραμουλιμέντο ή όχι.

Αμαν πια. Αν σας πίστευα θα ήμουν σίγουρος ότι ο κάθε αριστερός διαβάζει κάτι ελαφρύ για να κοιμηθεί, όπου ελαφρύ βάλτε λίγο Τολστόι απο ευπεπτη λογοτεχνεία δράσης και λίγο Ενγκελς απο κοινωνιολογία, ενώ ο average δεξιός θεωρεί highlight της ακαδημαικής του πορείας το ότι κατάφερε να διαβάσει την Εσπρέσσο χωρίς να διαβάσει πρώτα το σχετικό βοήθημα του Πατάκη.

Αν ήμουν δεξιός η πολιτική φυσιογνωμία των δεξιών πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα δε με εκφράζει.

Επειδή είμαι αριστερός θα ψάξω ποιο κόμμα με εκφράζει περισσότερο και ξανατονίζω ότι άλλο με εκφράζει περισσότερο και άλλο είμαι ταυτισμένος μαζί του. Μπορεί να είμια σα τη μύγα μες το γάλα ως το Συριζάκι του lab αλλά ποτέ μου δεν είπα οτι με εκφράζει απόλυτα.

Τη στιγμή όμως που θα πάω να ψηφίσω προτιμώ να ρίξω ψήφο σε αυτόν που με εκφράζει περισσότερο και που πιστεύω οτι πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία να πάρει όσο πιο πολύ δύναμη στη Βουλή είναι δυνατόν ωστέ να ακουστεί και η διαφορετικότητα εκτός των κλασσικών μπλε πράσινων και κόκκινων. Αν μη τι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που δέχεται τα πυρά όλων πάντοτε......από όλους τους χώρους.....

Τώρα για το ελαφρύ πριν κοιμηθώ σε πληροφορώ οτι αν και διαβάζω λίγο...έχει πέσει στα χέρια μου και Τολστόι και Ενγκελς.........αυτό δε λέει κάτι για την αριστερή μου ιδεολογία.......ούτε όσα παρέθεσες για το πρόσωπό σου λένε κάτι για τις δεξιές σου πεποιθήσεις.

και μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα ποτέ ή μην μου οικειοποιείς πράξεις που δεν έκανα ποτέ.

Για τον Άρη Σταθάκη ήμουν ο πρώτος που είπε μπράβο όταν εξελέγη σε καλό πόστο και ο πρώτος που είπε κρίμα όταν "τον έδιωξαν"

Αν θες να μπούμε και στη λογική ψηφίζω πολιτικά πρόσωπα και όχι πολιτικές παρατάξεις η κουβέντα έχει πολύ δρόμο ακόμα να τα λέμε αφού κάνουμε και εγγόνια.

Ρε παιδί μου διαβάζεις τι σου λέω; Σε ρώτησα εγώ γιατί ψηφίζεις Συνασπισμό; Καπέλο σου.

Αυτό που λέω είναι τα περί Πνυκας, αγωνιστές και κουλτουριάρηδες ΧΧΧΧΧΧΧ και βολεμένους σκυλάδες ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ είναι απλά μια προσπάθεια συγκεκριμένων πολιτικών χώρων να δώσουν στην αριστερά ένα χαρακτήρα πνευματικής ελίτ με ολίγη απο μόνος ενάντια στο σύστημα. Για να στο δώσω με εικόνα λίγο απο Νίκο Ξανθόπουλο που στα διαλείματα απο τη φάμπρικα (διότι δεν είναι βολεμένος ΧΧΧΧΧΧΧ να πάει στην Χ αραχτή θέση) ανοίγει λίγο τον Γλάρο του Τσέκωφ να καθαρίσει το μυαλό του. Εσένα αυτό μπορεί να σου φαίνεται λογικό, εμένα όχι και σου εκφράζω την αντιρρησή μου.

Τώρα για τα πυρά που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ(λολ δλδ τον πόλεμο που δέχεται η ΝΔ απο όλα τα μέσα ενημέρωσης δεν τον είχε δεχτεί το ΠΑΣΟΚ ποτέ), στα @@ μου προσωπικά ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός απο ένα θεματάκι. Αυτό που έγινε με τον Γρηγορόπουλο ήταν πολιτική αλητεία.-

άκρη δε θα βγάλουμε για της 1ης παραγράφου......οπότε σου απαντώ μόνο για τον Γρηγορόπουλο.

Πολιτική ανευθυνότητα λόγω απειρίας θα την έλεγα καλύτερα. Τουλάχιστον βγήκαν αργότερα και παραδέχθηκαν το λάθος πως δεν βγήκαν ξεκάθαρα να διαχωρίσουν τη θέση τους.

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι. Αλλά αδικείται να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι γιατί πολύ απλά δε το έχει δοθεί και κάποιο σημαντικό βήμα να εκφραστεί.

Εσύ θα πεις λόγω πολιτικης απειρίας. Εγώ θα πω λόγω πολιτικού καιροσκοπισμού ο όποιος δεν τους βγήκε και γι'αυτό προσπάθησαν να τα μπαλώσουν. Όπως πήγαν να τα μπαλώσουν για τους κορμοράνους στο Βοτανικό, αλλά και πάλι πολύ αργά και εκεί.

Δεν ξέρω αν ρίξατε μια ματιά στις εκλογικές λίστες, να δείτε πόσοι δηλώνουν ως επάγγελμα "Βουλευτής" και πόσες/ πόσοι είναι παιδιά βουλευτών.

Μόνο αυτό...?

Για να είσαι σε εκλογική λίστα θα πρέπει αν είσαι γυνάικα,να είσαι ή γνωστή γκομενάρα (και πρωην μοντέλα κάνει) ή αν είσαι άντρας, να φοράς ρόλεξ και οι επαφές στο κινητό σου να έχουν τα 4/5 της Μυκόνου και της Αράχωβας...

Πέρα από την πλάκα, αφού έχουμε δημοκρατία της πλειοψηφίας, γιατί τους υποψηφίους στις λίστες των κομμάτων, τους επιλέγουν 2-3 άνθρωποι από κάθε κόμμα και δεν ανοίγουν τις λίστες να μπαίνει όποιος θέλει μέσα...? Α, ναι, ξέχασα, μάλλον δεν το επιτρέπει το καταστατικό, ω κατάρα...

Μόνο και μόνο επειδή είμαι στην Ελλάδα...θέτω το εξής ερώτημα για μετά τις εκλογές.

Mother should I trust the goverment?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.