Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

όχι ρε. Εννοώ όταν ο άλλος σε λέει κρυφό κατί είναι διττός ο χαρακτηρισμός. Σε λέει κρυφό(α) κάτι(β). Πιάνει το (α) handsdown και έχει κάποιες πιθανότητες για το (β). Άρα είναι 50% σωστός και έχει πιθανότητες και για παραπάνω....

Συμβαίνει ένα φοβερό πράγμα. Από την επόμενη μέρα που αναγγέλθηκαν οι εκλογές ακούω αναφορές σε όλη την πόλη (Αθήνα) για κλέφτες που μέρα μεσημέρι χτυπάνε αμάξια. Για ανθρώπους που ακόμα και αν κατέβεις κάτω δεν φεύγουν. Για ανθρώπους που χτυπάνε πίσω. Και για αστυνομικούς που λένε ότι καλύτερα να μην του κάνουν μήνυση γιατί θα κάνει και ο.... κλέφτης μήνυση πίσω επειδή τον χτύπησαν.

Και αναρωτιέμαι εγώ ο άσχετος. Υπάρχει περίπτωση κλέφτης να κάτσει να πολεμήσει με τον ιδιοκτήτη όταν δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το αμάξι?

περιούσιος λαός indeed

Συμβαίνει ένα φοβερό πράγμα. Από την επόμενη μέρα που αναγγέλθηκαν οι εκλογές ακούω αναφορές σε όλη την πόλη (Αθήνα) για κλέφτες που μέρα μεσημέρι χτυπάνε αμάξια. Για ανθρώπους που ακόμα και αν κατέβεις κάτω δεν φεύγουν. Για ανθρώπους που χτυπάνε πίσω. Και για αστυνομικούς που λένε ότι καλύτερα να μην του κάνουν μήνυση γιατί θα κάνει και ο.... κλέφτης μήνυση πίσω επειδή τον χτύπησαν.

Και αναρωτιέμαι εγώ ο άσχετος. Υπάρχει περίπτωση κλέφτης να κάτσει να πολεμήσει με τον ιδιοκτήτη όταν δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το αμάξι?

περιούσιος λαός indeed

να σου πω τον απλό λόγο που συμβαίνει αυτό?

ακόμα και οι πέτρες ξέρουν οτι σε προεκλογική περίοδο δε λειτουργεί ακόμα και το ελάχιστο του κράτους που λειτουργούσε με πατερίτσες.

όλοι είναι σε κατάσταση αναμονής και κανείς δε σκάει ή να παίξει το κεφάλι του λίγο πριν αποφασιστεί αν ο κουμπάρος θείος ξάδερφος μπατζανάκης θα βγει βουλευτής κλπ κλπ.

το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εννοείς μήπως?:p

έτσι.... γιατί έχουμε άποψη...γιατί είμαστε κουλτουριάριδες και γιατί πρέπει να γέρνουμε και δεξιά για το αντίστοιχο άνοιγμα.:hehe:

(δε ξέρω...το poll το έστησε ο Αστροβλάβος αυτόν ρώτα) :kiss3:

(δε ξέρω...το poll το έστησε ο Αστροβλάβος αυτόν ρώτα) :kiss3:

ααα, εντάξει, κατάλαβα...

ΚΚΕ ρε!!

EDIT: χαχαχαχα, εντάξει, λύθηκε το μυστήριο. Η δική μου ψήφος είναι. Ευτυχώς που τη πάτησα εγώ και όχι κάποιος άλλος κρυφός. :p

Αφού έχουν αποφασίσει ποιους θα βγάλουν, εδώ και καιρό...

Άντε να τους βγάλουν να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα, μπας και τελειώσει το μαρτύριο μας ασχοληθούμε και με τίποτα άλλο πιο σοβαρό σαν έθνος...

Ειναι ... ε και? πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις τα μυαλα τοσου κοσμου?

Σε αυτη την χωρα αλλαγη θα υπαρξει μονο οταν η γενια των πατεραδων μας ΦΥΓΕΙ απο τουτο τον κοσμο... γιατι δυστυχως εμεις μαθαμε να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει και δεν τα τρωμε αμασητα....

(ετσι θελω να πιστευω σαν ρομαντικος που ειμαι)...

Μας πηδ@ει η γενια του Πολυτεχνειου απο ΤΟΤΕ ακομα και εμεις χαιρομαστε τα ζωα...

γιατι πολυ απλα ειμαστε ενας λαος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ...

γιατι ρε φιλε σε πηδαει η γενια του πολυτεχνειου? ποιος σου ειπε οτι η γενια του πολυτεχνειου εχει φερει εδω τα πραγματα και επιπλεον αν συμφωνουν με ολα αυτα τριγυρω τους? η συντριπτικη πλειοψηφια της γενιας του πολυτεχνειου για αρχη δεν συμφωνει καν με τις εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο (για φαντασου...), γιατι τρωτε κολλημα επειδη πεταχτηκε μια δαμανακη και ενας ανδρουλακης η γενια του πολ/ειου μας πηδαει...

Σχετικά με Πολυτεχνείο μιας και ο πατέρας μου ήταν συμφοιτητής τότε με όλους τους παραπάνω που αναφέρατε.......

η γενιά του Πολυτεχνείου έχει κάνει πολλά λάθη. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν οτι όταν έπρεπε να βγει μπροστά και να πει τα πράγματα με το όνομά τους δεν το έκανε είτε γιατί εκβιάστηκε να σιωπήσει (με πολλούς τρόπους) είτε γιατί είχε ήδη στους κόλπους της ανθρώπους όπως η Δαμανάκη και ο Λαλιώτης που ξεπουλήθηκαν εύκολα μιας και ήταν άνθρωποι του "όπου φυσάει ο άνεμος"

η γενιά του Πολυτεχνείου φυσικά δεν ήταν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι όπως η Δαμανάκη και ο Λαλιώτης αλλά άνθρωποι με ένα ρομαντισμό για το πως θα μπορούσαν να αλλάξουν θετικά τα πράγματα. Άνθρωποι με βαθείς στοχασμούς και πραγματικά αγνές ιδέες. Ας μην ξεχνάμε οτι γενικότερα η περιοχή των Εξαρχείων από το 1950 ως το τραγικο γεγονός της εισβολής του τανκ θεωρούταν ο πυρήνας των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα πολιτικά και πολιτισμικά δρώμενα της εποχής, περίπου σαν την Πνύκα της αρχαιότητας (εντάξει σίγουρα όχι σε αυτό το βαθμό αλλά αναλογικά)

Η γενιά του Πολυτεχνείου πάντως δεν έχει καμία σχέση και κακώς αντιπροσωπεύεται από τα ονόματα που αναφέρατε.........αλλά επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και η κατεύθυνση της κοινής γνώμης είναι τόσο εύκολη τα μόνα ονόματα που έμειναν είναι αυτά των "διακεκριμένων ψευτοεπαναστατών" του ΠΑΣΟΚ.

Ας μην ξεχνάμε οτι γενικότερα η περιοχή των Εξαρχείων από το 1950 ως το τραγικο γεγονός της εισβολής του τανκ θεωρούταν ο πυρήνας των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα πολιτικά και πολιτισμικά δρώμενα της εποχής, περίπου σαν την Πνύκα της αρχαιότητας (εντάξει σίγουρα όχι σε αυτό το βαθμό αλλά αναλογικά)

Έλεοc το μμσες και ψόψησε ρε φράγμα!

τι ακριβώς σε χάλασε? την παρένθεση την διάβασες? ας το τονίσω λοιπόν.... Α_Ν_Α_Λ_Ο_Γ_Ι_Κ_Α

όπως το Μοναστηράκι είναι χώρος σύναξης μικροεμπόρων έτσι και τα Εξάρχεια ήταν χώρος σύναξης πολιτικών και πολιτισμικών συζητήσεων και αναζητήσεων.

[quoteπου ασχολήθηκαν με τα πολιτικά και πολιτισμικά δρώμενα της εποχής, περίπου σαν την Πνύκα της αρχαιότητας (εντάξει σίγουρα όχι σε αυτό το βαθμό αλλά αναλογικά)

]

δηλαδη εμεις εδω που μιλαμε ωραια και πολιτισμενα,σε αρκετα θεματα (πολιτικη-διεθνη-οικονομικα-θρησκευτικης φυσης)και διατυπωνονται ενα σωρο διαφορετικες γνωμες (φυσικα η δικη μου ειναι η πιο γ@μ@τη ,αλλα το αφηνουμε για μετα αυτο :hehe: )ειμαστε τιποτα Νεαντερταλ?Οταν εμεις τρωγαμε βελανιδια,αυτοι πχ ειχαν ηδη χοληστερινη?Με τον πολιτισμο και την πολιτικη ασχολουνται παντου,οπου υπαρχει επιπεδο..Δεν νομιζω πως η περιοχη εκει ηταν ο πυρηνας του νεοελληνικου πολιτισμου,και η υπολοιπη ελλαδα-Αθηνα ηταν ξυλα απελεκητα...

ΥΓ: 11,93% το ΛΑΟΣ????πω ρεεε,μας βλεπω αυριο πρωι πρωι στην πρωινη εκπομπη του τηλεαστυ..."ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ".."Οι αντιπαλοι του ΛΑΟΣ παθανε cold-bug" και τετοια

Εδώ σου λέει ο Αλμούνια "προσέχτε τι υπόσχεστε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες"....Ο κωστάκης λέει την αλήθεια αφού βγήκε και είπε στην ΔΕΘ "ψηφίστε με για τα οργανώσω αλλά θα σας @@$@$@4, δεν γίνεται αλλιώς" και ειλικρινά τον πιστεύω ασχέτως αν είναι ανίκανοι ως οργανωτές....ο γιωργάκης είπε το πρόγραμμα των 100 ημερών...με παροχές που ακούγονται πιο καλές στα αυτιά του κοσμάκη ... Η κατ'εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος μας με ή χωρίς σάλιο έχει διαφορά;;;;

που πας ρε καραμήτρο να ψηφίσεις!!!!. ΤΕΛΜΑ.

Δεν είμαστε αξιοι για αυτοδιακυβέρνηση.- Δεν εχει αποδειχθεί αυτό τα τελευταί χρόνια...Δεν εχω θετική γνώμη και σας βλέπω (εσάς τους πολιτικούς) ΌΛΟΥΣ αρνητικά μέχρι κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο...Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μην προιδεάζουμε και κατακρίνουμε απ'την αρχή κάτι/κάποιον....εγώ σας κρίνω αρνητικά...δείξτε μου ότι αξίζετε και ότι έκανα λάθος...

Το ένδοξο παρελθόν ενός λαού έχει γίνει καραμελα για τις δύσκολες ώρες....2500 χρόνια πέρασαν από τότε...δεν έχουμε τίποτα κοινό πλέον με εκείνους ....ζούμε απλά στον ίδιο χώρο. Είμαι υπερήφανος για την ελληνική μου καταγωγή αλλά Ντρέπομαι σαν Έλληνας.

Ξέχασες και τον αγωνιστή Λαλιώτη και είναι κρίμα. Και αυτός μέσα ήταν.

δεν εχει πτυχιο αυτος δεν μετραει , και εκτος αυτου 3 στους ποσους χιλιαδες ακριβως? νομιζω ειναι μεγαλη αδικια 3 να αμαυρωνουν ενα ολοκληρο κινημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.