Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ναι αλλά δε βλέπω κανένα δημοσιογράφο να κάνει αυτή την απλή ερώτηση. Ή να θίγεται από πολιτευτές άλλου κόμματος. Πλακάκια τα έχουν κάνει όλοι; Και εμείς καθόμαστε και τσακωνόμαστε για πάρτη τους;

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

και να τον ρώταγαν αποκλείεται να απαντούσε ευθέως...οι απαντήσεις του μου θυμίζουν κάτι θεωρητικές εργασίες που έκανα στο μεταπτυχιακό, όπου έγραφα 2000 λέξεις χωρίς να λέω τίποτα ουσιώδες, περιστρεφόμενος γύρω από την ερώτηση χωρίς άμεση απάντηση...

είδατε κανέναν να ρωτάει για τα όρια ηλικίας στις συντάξεις των γυναικών? για τους ημιυπαίθριους? για την απόσυρσης? είδατε απάντηση στο που θα βρεθούν τα χρήματα για τα μέτρα των 100 πρώτων ημερών? ούτε καν στην ερώτηση για το αν είναι υπέρ μίας κρατικής τράπεζας που θα έχει "αρχηγικό ρόλο" στην αντιμετώπιση της κρίσης...είμαι πολύ περίεργος τι θα λέει αύριο το Λαμπρακιστάν και το Μπομπολιστάν....

Εγώ μια ερώτηση (με πολλαπλά σκέλη:p) θέλω να κάνω. Ο Παπακωνσταντίνου είναι ευρωβουλευτής ή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ; Αν είναι ευρωβουλευτής, τι κάνει εδώ και δεν πάει να κάνει την δουλειά που πληρώνεται; Αν θέλει να είναι εδώ γιατί δε παραιτείται; Αν από την αρχή ήθελε να είναι εδώ, γιατί έβαλε υποψηφιότητα;

ειναι κυριακη θα σου πει και ηρθα να στηριξω το φιλο μου το γιωργο, εθελοντισμος

τον ρώτησαν για την 30 λεπτά αύξηση την ημέρα.... και λέει ότι είναι πάνω από τον πληθωρισμό σε αντίθεση με την μηδενική που εξήγγειλε η ΝΔ....

δεν αντιλέγω...το θέμα είναι ότι αύριο θα βγουν οι εφημερίδες αύριο και θα λένε για την μεγαλειώδη συνέντευξη του Παπανδρέου σε αντίθεση με το Βατερλώ του Καραμανλή που λέγαν την Παρασκευή...

ειπε σε μια στιγμη "η αναθεωρητικη διαδικασια του Συνταγματος μας ΣΤΡΑΒΩΣΕ"....

ελεος...σαν να λεει αγγλος(περιπου)

"Concerning the constitution,the amendment is f*cked up"

Εγώ μια ερώτηση (με πολλαπλά σκέλη:p) θέλω να κάνω. Ο Παπακωνσταντίνου είναι ευρωβουλευτής ή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ; Αν είναι ευρωβουλευτής, τι κάνει εδώ και δεν πάει να κάνει την δουλειά που πληρώνεται; Αν θέλει να είναι εδώ γιατί δε παραιτείται; Αν από την αρχή ήθελε να είναι εδώ, γιατί έβαλε υποψηφιότητα;

Γιατί τα μπλέκεις. Είναι ευρωβουλευτής, μέλος του εθνικού συμβουλίου και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; :confused:

btw στο over 9000 πέθανα... :hehe:

Γιατί τα μπλέκεις. Είναι ευρωβουλευτής, μέλος του εθνικού συμβουλίου και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; :confused:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον βλέπω να κάνει τη δουλειά του, γι'αυτό που πρίν λίγους μήνες ζητούσε τη ψήφο μας. Να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κάποτε φέρνανε τους Γεωργιανούς με αεροπλάνα... και 5000δρχ το κομμάτι.

Τώρα τους φέραν Πακιστανούς οι Τούρκοι ανέξοδα. :happy2:

Εμ τσάμπα ο Γιωργάκης ως υπουργός εξωτερικών μαχόταν για την Ελληνοτουρκική φιλία; Ακόμα τον θυμαμαι να έρχεται προς την εξέδρα μας αγγαλιά με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ. Στον ίδιο αγώνα που οι Μόγγολοι έβγαλαν πανό με το Μωάμεθ Β'. Και στον ίδιο αγώνα που συνέβησαν τα έκτροπα που ανάγκασαν τους Τούρκους να αποφασίσουν να μην έρθουν στην Αθήνα.

Ο Γιωργάκης δεν είδε, δεν άκουσε. Αυτός ο ανοικτομάτης θα γίνει πρωθυπουργός μας:jester:

:rofl:χαχαχα ρε εχετε πολυ γελιο οι δεξιοι και λανθανουσα μνημη φυσικα (αρετη χρονια τωρα) . Κουμπαρος ρε του ερντογαν δεν ειναι ο κωστακης , τους αλβανους ρε ποιος τους εβαλε στη χωρα ρε μπεστε σκυλοι αλεστε το 91 ρεεεεεε ποιοςςς :rofl:

Αρε γμτ να μην ειμαι αγγλος ή γερμανος τι θα ακουγατε τωρα και ειδικα εσυ LLneo , ρε γμτ :rofl:

Κουμπαρος ρε του ερντογαν δεν ειναι ο κωστακης ,

Είναι;

τους αλβανους ρε ποιος τους εβαλε στη χωρα ρε μπεστε σκυλοι αλεστε το 91 ρεεεεεε ποιοςςς

Σου φαίνομαι για Μητσοτακικός; Και πέραν τούτου, αν ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ελάτε (που το είπε στους Ελληνικής καταγωγής κατοίκους της Νότιας Αλβανίας αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας παραδεχτούμε ότι ο διαχωρισμός δεν ευσταθεί) πιστεύεις ότι οι Αλβανοί όντας ευπατρίδηδες δε θα έρχονταν ακάλεστοι όπως δεν ήρθαν , Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ρώσοι, Κούρδοι, Πακιστανοί κτλ;

Επιπλέον. Είμαστε σε πολιτικό θρεντ που σημαίνει ότι μπορεί να παρεκτραπεί πολύ εύκολα. Αν πιστεύεις ότι χαρακτηρισμοί του τύπου εσείς οι δεξιοί χχχχχχ είτε βοηθάνε τη συζήτηση είτε ότι θα μου τσιτώσουν τα νεύρα και θα ακούσεις κανα καντήλι στην καλύτερη ή τίποτα πιο οικείο στη χειρότερη, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι για το α' ενδεχόμενο κάνεις λάθος και ότι για το β΄ενδεχόμενο έχεις κόψει αζιμούθιο και πας καλά. Έχω την χειρότερη άποψη για τον κεντρωο και αριστερό χώρο αλλά κρατάω την αποψή μου για την πάρτη μου. Θα σου συνιστούσα να κάνεις το ίδιο.

Και btw να σου πω. Οι περισσότεροι εδώ έχουμε πει τι θα ψηφίσουμε. Τι θα έλεγες να κάνεις και συ το ίδιο; Έτσι για να ξέρουμε και με τι μιλάμε.

οσον αφορα το πρωτο

«Με τον κ. K. Καραμανλή είμαστε σχεδόν σαν μία οικογένεια» εκμυστηρεύθηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μακρά συνέντευξή του, πριν από τρεις ημέρες, στην κρατική NET. Και προφανώς δεν αναφερόταν μόνο στην κουμπαριά από τον γάμο του γιου του, αλλά και στην ιδεολογική συγγένεια και τη φιλική σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πολιτικών από την εποχή που ο δικός μας Πρωθυπουργός ήταν στην αντιπολίτευση...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=161803&dt=17/10/2004

οσον αφορα το δευτερο τι θα πει μητσοτακικος? Στην ΝΔ και τον ευρυτερο χωρο της δεξιας δεν ανηκει αυτος? μπορει πχ να εισαι ΝΔ αλλα οχι μητσοτακικος? σαν να λες ειμαι ολυμπιακος αλλα οχι κηπουρικος? :rofl:

ΤΟ αλλο που λες με το δεξιοι εχεις δικιο και ζητω συγγνωμη , αλλα αυτη την εντυπωση ειχα μεχρι τωρα. Εχεις δικιο παντως κακως το ειπα . Παντως για τα μπινελικια εαν αισθανεσαι ετσι ριξτα σε πμ να εκτονωθεις , δεν θα το παρεξηγησω..και για το τελευταιο οχι δεν προκειτε να σου πω σε ποιο χωρο ανηκω.

Να αλλάξω λίγο την ερωτησή σου. Μπορείς να είσαι Ολυμπιακός αλλά να απεχθάνεσαι τον Κόκκαλη; Παναθηναικός αλλά να απεχθάνεσαι τον Τζίγγερ;

Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ναι.

Κοίτα πάντως αν δεν πεις σίγουρα είσαι κρυφό κάτι, άρα ο άλλος με τα να σε πει κρυφοsomething είναι κατα 50% σωστός

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.