Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
οχι ρε συ δεν ειναι θεμα χρονου , ειναι οτι εισαστε εσυ και οι ομοιοι σου γραφικοι και ακρη με τη παρτι σας δε βγαινει. Σαν τους αναρχικους ενα πραμα .

Γουστάρω δημοκρατικό άτομο. Όποιος δεν τα γκινιάζει μαζί σου, φασίστας, ναζιστής και εσχάτως γραφικός. Σε λίγο και raid controller.

σε ειπα εγω ποτε φασιστα και ναζιστη? εσυ καυχιεσαι οτι εισαι ακροδεξιος και εγω σου λεω οτι εισαστε γραφικοι ολοι σας ειτε στο ενα ακρο ειτε στο αλλο. Οι δε μου τα πρηζουνε με ερπυστριες και οι μεν με μολοτωφ. Να σας βαλουμε σε ενα ρινγκ να ξεμπερδευουμε με τη παρτι σας , αντε γιατι το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται και ο παπας και εγω το εχω βαρεθει ηδη και αυτο σου λεω

Παρέθεσες ένα link με μια κυρία (sic) που τσουβαλιάζει την ακροδεξιά με το ναζισμό. Εφόσον το παρέθεσες και μάλιστα ξερά έτσι προφανώς σε εκφράζει και συμφωνείς με αυτά που λέγονται εκεί. Άρα ναι με αποκαλείς φασίστα και ναζιστή.

Επιπλέον μου φαίνεται περίεργο να εκφράζεις το πόσο έχεις βαρεθεί το σχετικό μπιριμπίρι όταν αγαπητέ μου εσύ το προκάλεσες με την ανάρτηση του προαναφερθέντος video. Τι περίμενες δλδ; Να σε χτυπήσω στην πλάτη και να σου πω ωραίος;

Να βάλω τον γειτονά μου τον Ινδό δλδ να λέει ο ae6gka είναι whatever να το ποστάρω εδώ και αν παρεξηγηθείς να σου πω δε σε έβρισα και κόψε και τη μίρλα γιατί βαρέθηκα. Μπορεί να είμαι γραφικός όσο η 295 του Seb αλλά φίλε μου με όλο το θάρρος εσύ είσαι παράλογος.

ολα καλα αυτα που λες αλλα δεν προσεξες οτι εγω προσωπικα δεν σχολιασα το link που εδωσα . Τωρα εσυ μπορεις να βγαζεις οτι συμπερασματα θελεις , μονος σου ρωτας μονος σου απαντας , μονολογος δλδ.

Οσο για το αν προκαλεσα εγω το μπιριμπιρι , στα φορα ειμαστε για να διαδιδουμε πληροφοριες , το ειδα μου φανηκε ενδιαφερον το ποσταρα. Μετα βλεπω ατομακια να μιλανε για τανκς(WTF) και αλλα βαρυγδουμπες δηλωσεις , λοιπον ποιος προκαλει το μπιριμπιρι ?

ειμαι παραλογος , ενταξει τι να κανουμε κανενας δεν ειναι τελειος , και εσυ εισαι ακροδεξιος :devil: (προσεξε εσυ το ειπες αυτο , μην βαζεις λογια στο στομα μου)

Niiiiiiice, "εγώ δεν ξέρω τίποτα ένα link παρέθεσα ρε κουτό".

Όταν ποστάρεις ένα link είτε συμφωνείς μαζί του είτε διαφωνείς. Μου φαίνεται παράλογο να ποστάρεις κάτι ξεροσφύρι χωρίς να συμφωνείς μαζί του.

Στα φορα είμαστε για να διαδίδουμε πληροφορίες και για να συζητάμε επι αυτών. Αλλιώς δε θα είμασταν το thelab αλλά το fudzilla (Κώστα, Φάνη μη μου θυμώσετε για αυτό). Ξανά λοιπόν. Το μπιριμπίρι το προκάλεσες εσύ με την αθλιότητα που ανάρτησες. Το ατομάκι σαν χαρακτηρισμό σου τον επιστρέφω. Ούτοις ή άλλως σε αυτούς που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους και αρκούνται στο να πουν δεν είπα τίποτα, ένα link παρέθεσα ταιριάζει κάτι παραπάνω απο γάντι.

στα φορα ειμαστε για να διαδιδουμε πληροφοριες και αμα θελουμε να κανουμε και ενα σχολιο επι αυτων .

Τωρα αν θα πρεπει να σχολιασω την ειδηση , τι να σχολιασω για το κομμα της μπουρδολογιας και της παπαρολογιας? Παρακολουθεις ειδησεις απο το εξωτερικο καταρχας για να μπορεις να εκφερεις αποψη ?

οι δηλωσεις τους ειναι γελοιες , σε στυλ χαβαλε καφενειου, με χαρακτηρα ανεκδοτων και μαλιστα μερικες φορες με ομοιοκαταληξια! Στελεχη του ο θρυλικος ανατολακης (θα τον εχει αμυνα ειπε :shutup:) , η ανεπαναληπτη "σταυρωστε με" , ο παρολιγον ψινακης (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ) , ο αλλος που λεει να καταριψουμε τα τουρκικα Φ16 αλλα φανταρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ...τι να σχολιασω για αυτο το κομμα δλδ? καλα για τους πλασιε βιβλιων δε το συζηταω...αν ειναι να εισαστε δεξιοι ε πρεπει να ειστε και λιγο σοβαροι , με τσιρκο ε δε γινεται εγω γελαω...αλλα ειμαι παραλογος οποτε οπως ειπες οποτε οτι και να πω....:nada:

Η (ο Θεός να την κάνει) είδηση που παρέθεσες πήρε σαν αφορμή το ότι κατεβαίνει ένας τύπος με το ΛΑΟΣ για να επαναλάβει την προπαγάνδα ότι εθνικισμός και ναζισμός/φασισμός πάνε πακέτο. Εκεί περιμένω το σχολιασμό.

Έχω ηδη τοποθετηθεί για τις επιλογές των κομμάτων στα ψηφοδελτιά τους (και το γεγονός ότι η όλη η κριτική στρέφεται ενάντια στα σούργελα που μαζεύει ο Καραντζαφέρης ενισχύει την άποψη μου περί οργανωμένης προπαγάνδας) και επιπλέον η ένστανση μου δεν ήταν επειδή θίχτηκε το ΛΑΟΣ(στα @@ μου το ΛΑΟΣ στην τελική) αλλά επειδή τσουβαλιάστηκε η ακροδεξία. Ακροδεξιοί/εθνικιστές δεν είναι μόνο οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ.

Όσον αφορά για το αν παρακολουθώ ειδήσεις απο την Ελλάδα. Nova λέγεται λεβέντη μου και είναι απλό. Παρόλαυτα ποιος είπε να καραρίψουμε τουρκικα F16 αλλά δεν έχει πάει φαντάρος; Το έχασα αυτό το επεισόδιο.

Όσον αφορά για το αν παρακολουθώ ειδήσεις απο την Ελλάδα. Nova λέγεται λεβέντη μου και είναι απλό. Παρόλαυτα ποιος είπε να καραρίψουμε τουρκικα F16 αλλά δεν έχει πάει φαντάρος; Το έχασα αυτό το επεισόδιο.

Νομιζω αυτος ο κυριος

Αν δεν σου θυμιζει τπτ τοτε ειλικρινα σε ζηλευω, καποια πραγματα καλο ειναι να μην τα μαθουμε ποτε :p

post-2162-1416074109,3926_thumb.jpg

παρολαυτα ομως και ενω και εσυ τους λες σουργελα τους μαζευει , ε μετα δε προκαλεις ? οσο για την οργανωμενη προπαγανδα εδω γελαμε , 80% της προπαγανδας ειναι για τα 2 μεγαλα κομματα , αλλα οι μικροι που υποσχονται ταξη και ασφαλεια και πανω απο ολα ηθικη και αξιοπρεπεια ειναι που σε στελνουν αδιαβαστο κατοπιν με την εφαρα...

για το εθνικισμος και ναζισμος δεν ξερω αν πηγαινουν πακετο , εγω παντως δεν εχω δει κανενα εθνικιστη μαρξιστη

Και δεν ειναι αυτος που δεν πηγε φανταρος , ενας αλλος μπουλουκος ειναι που το εχει παραδεχτει κιολας γιατι οπως ειπε "την περιοδο εκεινη ηταν στον ευρωκοινοβουλιο και δεν προλαβαινε"

Με συνεχείς επαναλήψεις βίντεο αμφιβόλου ερμηνείας και τετριμμένων θεμάτων επιθέσεις κατά του Καρατζαφερη, το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να τον κάνετε συμπαθή, προσθέτοντας του ψήφους αναποφάσιστων.

Οκ, άλλο κατάλαβα. Τέλοσπάντων, ό,τι και να λέμε, 31 από τους 87 θα ψηφίσουν μία από τα ίδια. Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό τους. Πραγματικά θα ήθελα.

Θα έλεγα ότι ο Ελληνας είναι εγκλωβισμένος και εξαρτημένος κατά μεγάλο βαθμό από τα δυο αυτά κόμματα.

Άλλος περιμένει να βγει το κόμμα του να βρει δουλειά...άλλος μια μετάθεση.. άλλος μια καλύτερη θέση εκεί που εργάζεται..άλλος να βολέψει το παιδί του...άλλος να πάρει μια χρηματοδότηση και πολλά άλλα.

Κανένας ποια δεν ψηφίζει με γνώμονα το γενικό συμφέρον.

Ακόμη και αυτοί που ψηφίζουν άλλα κόμματα προσπαθούν μέσω γνωστών να έχουν πρόσβαση σε κάποιον κυβερνητικό.

Ο Ελληνας έγινε ο χειρότερος παρτακιας... ένα μικρο λαμογιο.. Το βλέπουμε στην καθημερινότητα που ζούμε.

Γι' αυτο θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο με άσχημα αποτελέσματα.

Δεν ξερω αν βοηθαει στη συζητηση σας...link

Απο όλα όσα έχουν ποσταριστεί αυτό είναι το μόνο που με έκανε να αισθανθώ άβολα :hang3:. Πέρα απο όλους τους άλλους δε μπορώ να καταλάβω πως ο Πλεύρης ανέχεται να είναι στο ίδιο κόμμα με τέτοιο καραγκιόζη.

Θα έλεγα ότι ο Ελληνας είναι εγκλωβισμένος και εξαρτημένος κατά μεγάλο βαθμό από τα δυο αυτά κόμματα.

Άλλος περιμένει να βγει το κόμμα του να βρει δουλειά...άλλος μια μετάθεση.. άλλος μια καλύτερη θέση εκεί που εργάζεται..άλλος να βολέψει το παιδί του...άλλος να πάρει μια χρηματοδότηση και πολλά άλλα.

Κανένας ποια δεν ψηφίζει με γνώμονα το γενικό συμφέρον.

Ακόμη και αυτοί που ψηφίζουν άλλα κόμματα προσπαθούν μέσω γνωστών να έχουν πρόσβαση σε κάποιον κυβερνητικό.

Ο Ελληνας έγινε ο χειρότερος παρτακιας... ένα μικρο λαμογιο.. Το βλέπουμε στην καθημερινότητα που ζούμε.

Γι' αυτο θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο με άσχημα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω αν είναι μόνο αποτέλεσμα πελατειακής σχέσης. Όπως είπα το εκλογικό σύστημα της Ελλάδας ουσιαστικά αχρηστεύει την ψήφο σε μικρό κόμμα (τοποθετήθηκα σχετικά κάποιες σελίδες πριν). Οπότε ακόμα και αν θέλω να ψηφίσω ΕΠΕΝ ή κόμμα Βασιλικών (ακόμα και αν έμπαιναν στη βουλή) στην ουσία πέταγα την ψήφο μου.

......Δεν ξέρω αν είναι μόνο αποτέλεσμα πελατειακής σχέσης. Όπως είπα το εκλογικό σύστημα της Ελλάδας ουσιαστικά αχρηστεύει την ψήφο σε μικρό κόμμα ......... .

Είναι και αυτό.

Εγώ μια ερώτηση (με πολλαπλά σκέλη:p) θέλω να κάνω. Ο Παπακωνσταντίνου είναι ευρωβουλευτής ή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ; Αν είναι ευρωβουλευτής, τι κάνει εδώ και δεν πάει να κάνει την δουλειά που πληρώνεται; Αν θέλει να είναι εδώ γιατί δε παραιτείται; Αν από την αρχή ήθελε να είναι εδώ, γιατί έβαλε υποψηφιότητα;

Είναι και τα δύο, αν ρωτήσεις τον ίδιο, θα σου πεί ότι όταν έγιναν οι ευρωεκλογές δεν ήξερε ότι θα γίνουν βουλευτικές, γιατί να παραιτηθεί και να χάσει το μηνιάτικο του ευρωβουλευτή (λέω εγώ)....κάτι ανάλογο με την Κουτσίκου στην Ν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.