Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Να καταλάβω. Έχει απαγορευτεί με κάποιο νόμο το να είσαι ακροδεξιός; Έχει επέλθει αρση πολιτικών δικαιωμάτων στους ακροδεξιούς; Κάθε ακροδεξιός και εθνικιστής είναι απαραίτητα και νεοναζί; Διότι για να το πάω ένα βήμα παραπέρα εγώ μια χαρά θα μπορούσα να δουλεύω (probono κιόλας) στην Μπουμπουλίνας τον καιρό της επανάστασης αλλά απο κει μέχρι να αποδεκτώ την ταμπέλα του ναζιστή νομίζω ότι υπάρχει μια απόσταση (περί της δυο τρεις κασετίνες Καρέλια δρόμος).

Ως εκ τούτου λοιπόν θαυμάζω την χοντρούλα του video που

α) Τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ τον ταμπελώνει ως ναζιστή

β) Κλαίει και οδύρεται επειδή αυτός ο άνθρωπος θα κατέβει στις εκλογές.

Μωρή φώκια στην τελική, οι εκλογές υπάρχουν για να κρίνει ο λαός. Και έχει τα μούτρα αυτή να κομπάζει ότι ανήκει σε αντιναζιστική οργάνωση. Ναζιστικός και φασιστικός είναι ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζει την αντίθετη γνώμη.

Να καταλάβω. Έχει απαγορευτεί με κάποιο νόμο το να είσαι ακροδεξιός; Έχει επέλθει αρση πολιτικών δικαιωμάτων στους ακροδεξιούς; Κάθε ακροδεξιός και εθνικιστής είναι απαραίτητα και νεοναζί; Διότι για να το πάω ένα βήμα παραπέρα εγώ μια χαρά θα μπορούσα να δουλεύω (probono κιόλας) στην Μπουμπουλίνας τον καιρό της επανάστασης αλλά απο κει μέχρι να αποδεκτώ την ταμπέλα του ναζιστή νομίζω ότι υπάρχει μια απόσταση (περί της δυο τρεις κασετίνες Καρέλια δρόμος).

Ως εκ τούτου λοιπόν θαυμάζω την χοντρούλα του video που

α) Τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ τον ταμπελώνει ως ναζιστή

β) Κλαίει και οδύρεται επειδή αυτός ο άνθρωπος θα κατέβει στις εκλογές.

Μωρή φώκια στην τελική, οι εκλογές υπάρχουν για να κρίνει ο λαός. Και έχει τα μούτρα αυτή να κομπάζει ότι ανήκει σε αντιναζιστική οργάνωση. Ναζιστικός και φασιστικός είναι ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζει την αντίθετη γνώμη.

τα παρεβλεψες βλεπω τα περι ξυλοδαρμων και ολα τα σχετικα , οτι μας συμφερει φυσικα. Παντως μπορεις να εισαι ακροδεξιος αλλα να θυμασαι εισαι τα ιδια ***** με αυτα που σιχαινεσε

δυστυχως ομως ο ξυλοδαρμος ειναι μεθοδος πολλων παραταξεων (βλ. μεγαλη μπλε,μεγαλη κοκκινη,μικρη κοκκινη στα πανεπιστημια,μεθοδοι "δημοκρατικοτατων" -εδω γελαμε- καταληψεων κλπ)

τα παρεβλεψες βλεπω τα περι ξυλοδαρμων και ολα τα σχετικα , οτι μας συμφερει φυσικα. Παντως μπορεις να εισαι ακροδεξιος αλλα να θυμασαι εισαι τα ιδια ***** με αυτα που σιχαινεσε

Σε ποιους ξυλοδαρμούς αναφέρεσαι;

Όπως είπε και ο Τσάκωνας οι ξυλοδαρμοί δεν είναι ίδιον κανενός χώρου. Μήπως να απαγορέψουμε το να κατέβουν στις εκλογές Νεοδημοκράτες, Πασόκοι και αριστεροί;

Ακροδεξιά το ΛΑΟΣ....από πότε ρε παιδιά; Πάλι με τις ταμπέλες σας αρέσει να συμπορεύεστε;

Οι "κεντρώοι" στην ουσία ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ είναι σαφώς χειρότεροι. Ο "Μεσσίας" -"Σωτήρας" - "Διάνοια" μπλα μπλα μπλα...Ανδρίκος σας μωρε δεν ήταν αυτός που προχώρησε κααααάποτε σε εμπάργο των Σκοπίων; ΤΙ ποιο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ με τα δεδομένα που ισχύουν τότε κ σήμερα, τα οποία καταδεικνύουν ως Φασιστικό, Σωβινιστικό, Εθνικιστικό οτιδήποτε ΔΥΝΑΤΑΙ (άκουσον άκουσον) να βλάψει πολίτες άλλης χώρας?....

...Αλλά βέβαια αυτούς τους δύο θα ψηφίσουμε κ πάλι, για να μην βγουν τα τανκς στους δρόμους, έτσι και βγάλουν τον καρατζαφέ.... Ε ρε τι ακούμε....

Φυσικά η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ έχουν κ αυτοί να βγάλουν πολύ πράμα στους δρόμους........

..

..

..

Τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους που αυτοκτονούν και πηδάνε από τα μπαλκόνια ένας-ένας, τους κατοίκους της άγονης γραμμής, και πολλές άλλες...ορδές...

Σε ποιους ξυλοδαρμούς αναφέρεσαι;

Όπως είπε και ο Τσάκωνας οι ξυλοδαρμοί δεν είναι ίδιον κανενός χώρου. Μήπως να απαγορέψουμε το να κατέβουν στις εκλογές Νεοδημοκράτες, Πασόκοι και αριστεροί;

αυτο δλδ δικαιολογει τους ξυλοδαρμους ?

Σου πα εγώ ότι δικαιολογεί τους ξυλοδαρμούς; Αλλά μη μου φέρνεις αυτό σαν αντεπιχείρημα για το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή ffs. Είναι σαν να μου λες να μη μπουν στη Βουλή επειδή φοράνε παπούτσια! Πάτε να καταδικάσετε έναν πολιτικό χώρο και του προσάπτετε ότι βρείτε μπροστά σας, είναι δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου χώρου.

Έχει βγεί ο κάθε αριστερος δημοκρατο*μάγκας και βάζει ταμπέλα φασισμού και ναζισμού στην ακροδεξιά. Φωτισμένη άποψη. Όση και η αντίστοιχη του πας αριστερός τρομοκράτης!

Στην τελική έχεις αγορίνα μου εσύ αποδείξεις για ξυλοδαρμούς(αλήθεια για ποιους ξυλοδαρμούς μιλάς); Μαγκιά σου. Εισαγγελέας τελευταία φορά που τσέκαρα υπάρχει. Πάνε καταθεσέ της να τους μπαγλαρώσουν να εκμηδενιστεί η ακροδεξιά απο αυτή τη χώρα να δει προκοπή η Ελλαδίτσα μας, διότι τελικά το μόνο που μας κρατάει πίσω σα χώρα και δεν έχουμε κεράσει σπέρμα όλη την υφήλιο είναι οι ξυλοδαρμοί της Χρυσής Αυγής και η σύνθεση των ψηφοδελτιών του ΛΑΟΣ

*Σε τέτοια δημοκρατία το μόνο που της αξίζει είναι η ερπύστρια

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;

Ν.Δ. 14 13,59%

ΠΑ.ΣΟ.Κ. 17 16,50%

Κ.Κ.Ε. 8 7,77%

ΛΑ.Ο.Σ. 13 12,62%

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 5 4,85%

Οικολόγοι Πράσινοι 6 5,83%

Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών 3 2,91%

Ένωση Κεντρώων 1 0,97%

Άλλο 12 11,65%

Άκυρο 7 6,80%

Λευκό 1 0,97%

Δε θα πάω να ψηφίσω 16 15,53%

Σύνολο 103

Επειδή όμως τα ποσοστά υπολογίζονται στο σύνολο αυτών που ψηφίζουν - το είχε πεί και ο Πάγκαλος "'Εμας μας ενδιαφέρουν αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν" - έχουμε:

Ν.Δ. 14 16,09%

ΠΑ.ΣΟ.Κ. 17 19,54%

Κ.Κ.Ε. 8 9,20%

ΛΑ.Ο.Σ. 13 14,94%

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 5 5,75%

Οικολόγοι Πράσινοι 6 6,90%

Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών 3 3,45%

Ένωση Κεντρώων 1 1,15%

Άλλο 12 13,79%

Άκυρο 7 8,05%

Λευκό 1 1,15%

Σύνολο 87

Το χειρότερο σε μια δημοκρατία δεν είναι να νοσταλγείς ανελεύθερα καθεστώτα, αλλά να απαξιώνεις τα αγαθά για τα οποία χάθηκαν και καταστράφηκαν ζωές.

Επετρεψέ μου να διαφωνήσω. Απο τη μια θα ήθελα να δω κάποιον που να έδωσε τη ζωή του με σκοπό να απολαμβάνουμε αυτό το έκτρωμα δημοκρατίας που απολαμβάνουμε σήμερα αλλά απο κει και πέρα μια ιδέα, αγαθό whatever για το οποίο ο αλλος δίνει τη ζωή του δεν το κάνει αυτόματα και σωστό ή καλό.

Με αυτό που λες ακυρώνεις την δημιουργία του Ελληνικού κράτους. Κάποιοι καλώς ή κακώς θεώρησαν ότι η ελευθερία - επίπλαστη ή όχι - αξίζει όσο η ζωή τους. Και την έδωσαν. Τώρα το πως την κάναμε εμείς, είναι άλλο καπέλο.

Να σε ρωτήσω. Σε περίπτωση που κηρυχθεί γενική επιστράτευση, θα έρθεις;

Να σε ρωτήσω. Σε περίπτωση που κηρυχθεί γενική επιστράτευση, θα έρθεις;

Αύριο το πρωί.

Όλοι αυτοί που έδωσαν τη ζωή τους για το Ελληνικό κράτος έχω την εντύπωση ότι δεν είχαν κατα νου αυτό το πράγμα που βιώνουμε σήμερα. Ως εκ τούτου δεν πιστεύω ότι τους ακυρώνω. Αντιθέτως τους σέβομαι και τους ντρέπομαι επειδή δεν είμαστε αντάξιοι τους.

Ε ναι να μη σου φάω και το χρόνο δε λέει

οχι ρε συ δεν ειναι θεμα χρονου , ειναι οτι εισαστε εσυ και οι ομοιοι σου γραφικοι και ακρη με τη παρτι σας δε βγαινει. Σαν τους αναρχικους ενα πραμα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.