Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
Ο καθένας μπορεί να διαβάσει να κρίνει και να βγάλει συμπεράσματα, αν το ποστ μου σας φάνηκε σαν προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ το μόνο που έχω να πω είναι ως εκεί φτάνει το μυαλό σας και δεν σας κατηγορώ που δεν πάει παραπέρα.

Την αλήθεια για τα σκάνδαλα όσο και να θέλετε δεν θα την κρύψουμε και θα την λέμε. Στο κάτω κάτω ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του σηκώσανε την σημαία της πάταξης της διαφθοράς και την επανίδρυση του κράτους και είδαμε τι έκανε σε αυτά τα 5 χρόνια.

Κάνανε μια τρύπα στο νερό. Η αλήθεια για τα σκάνδαλα είναι μια και πολύ απλή.

Είμαστε κWλοχανείο. Απλά οι μεν είχαν 20 χρόνια να εξασκηθούν στη λοβιτούρα και σε περίοδο όπου η ενημέρωση δεν ήταν πολυποίκιλη και άμεση (δε λέω αντικειμενική διότι έτυχε να έχω γυρισμένη τη Nova στο mega και μου ήρθε τάση για εμετό) και οι μπλε πέσαν μέσα στη μαρμίτα "αυτωμένοι" για να φάνε (σε γάζες και φάρμακα να τα χαλάσουν btw) χωρίς να έχουν κατα νου να κρύψουν τίποτα. Συν του ότι όλος ο δημόσιος και ημιδημόσιος τομέας ΠΑΣΟΚοκρατείται (διότι πολύ απλά 20 χρόνια καθεστώτος δεν ξεριζώνονται έτσι) και άρα ότι μυστικό είναι να υπάρξει κρύβεται πολύ πιο δύσκολα.

Πείτε με κυνικό, βολεμένο και ότι άλλο θέλετε. Ότι και να μου λες εσύ αδερφέ, και όσο και αν κλαις καρφί δε μου καίγεται.

Εγώ ξέρω ότι ο εξυγχρονισμός έφτιαξε το δρόμο Μεγαλόπολης Καλαμάτας και ο οποίος δεν άντεξε ένα χρόνο επειδή περνάγαν ρέματα απο κει. Αλλά αν δεν γινόταν απο κει δε θα προλάβαινε να ήταν έτοιμος για τις εκλογές. Ξέρω ότι ο Λαλιώτης ακόμα χρωστάει μαθήματα αλλά υπηρέτησε την Ελλάδα το αγόρι μου και ανταμείφθηκε ανάλογα. Ξέρω ότι ο εξυγχρονισμός που νοσταλγείς έταξε στον κάθε ανισσόροπο Έλληνα Mercedes SLK αν ξαναέβγαινε το 2000 και βγήκε. (Βοήθησαν λίγο και οι Ρωσοπόντιοι που ανακάλυψαν απότομα την ελληνική τους ρίζα (sic)).

Δεν δικαιολογώ τα δικά μου τα ραμουλιμέντα αλλά θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για διαπλοκή. Να άκουγα τον cherryman να μουρμουράει να πάω να πάει στο διάολο. Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο 1% σε αυτά που λέει, μπορεί να θεωρώ ότι οι ιδέες που πρεσβεύει είναι ουτοπικές, ότι τα περισσότερα άτομα του χώρου του εθελοτυφλούν (πχ να δω ΚΝΙΤΗ να πει ότι ο "Πατερούλης" δεν είχε και τις καλύτερες των προθέσεων όταν υπέγραφε σύμφωνο με τον Χιτλερ και τι στον κόσμο) μπορεί αν μιλήσουμε να πιαστούμε στα χέρια τελικά για την Πηγάδα και τα ξερονήσια, αλλά τουλάχιστον μεχρί (Θεός φυλάξοι) αποδείξεως του εναντίον του αναγνωρίζω ειλικρίνια και αγνές προθέσεις.

Ποιος είναι ο φαιδρός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για διαπλοκή? :crazy:

Το πρόβλημα που έχετε οι περισσότεροι εδω μέσα είναι να μεταφέρεται την κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο αδιαφορώντας αν τα γραφόμενα του συνομιλητή, σας βρίσκουν σύμφωνους. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να υπενθυμίσω τους συμφορίτες τα σκάνδαλα της Ν.Δ. στα 5 χρόνια διακυβέρνησης, εσύ και όποιος άλλος θέλει να συμβάλει στον διάλογο αντί να μου επιτίθεστε προσωπικά και να μου προσάπτεται χαρακτηρισμούς μπορείτε να ποστάρετε τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να τα έχουμε όλα μαζι να τα βλέπουμε να μουτζωνόμαστε και να προβληματιστούμε που θα την ρίξουμε. :giveup:

Ακριβώς όμως τα αίτια είναι αυτά που κάνουν έναν αγώνα δίκαιο ή όχι.

Και οι ιεροεξεταστες μια ξεκαθαρη πιστη ηθελαν οι ανθρωποι.

Και ο Χιτλερ μια ευημερουσα γερμανια.

Απλα,οπως και στην ΕΣΣΔ, γινανε λαθη βρε παιδι μου

Ποιντ ιζ :Οσο μιλας εκ των υστερων για "σκοπους" χωρις να θελεις καν να εξετασεις την πραγματικοτητα,τοσο θα φτανεις σε εσφαλμενα συμπερασματα.Γιατι οι σκοποι ειναι μονο μες στα κεφαλια των ανθρωπων και δυσκολα μπορουν να εξακριβωθουν.

το μόνο που έχω να πω είναι ως εκεί φτάνει το μυαλό σας και δεν σας κατηγορώ που δεν πάει παραπέρα.

τουλαχιστον για το θεμα των πανεπιστημιων (οπου απο οτι φαινεται μαλλον δεν εχεις δει ΓΣ τα τελευταια 30 χρονια),εκει φτανει η αντιληψη σου(φυλλαδες-συγκεκριμενα μπλογκς) και δεν σε κατηγορω που δεν παει παραπερα.

Τις περισσότερες φορές όμως πυροβολούσαν στο ψαχνό.

μηπως επιμενεις να τα βλεπεις ολα πολυ μανιχαιστικα?

Εμένα πάντως με ενοχλούν εξίσου και οι δυο.

δεν ειπα οτι μονο η μια πλευρα ειναι κακη κακη κακη και η αλλη αγια.Απλα τονισα το πιο χτυπητο απο αυτα που εχω ακουσει.

Καταρχάς μια (αναγκαία) επεξήγηση, μου έφυγε ένα κόμμα στο παραπάνω κειμενό μου το όποιο και θα έπρεπει να διαβάζεται ετσι:

αλλά θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό, ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να ...

Στην ερώτηση σου ποιος είναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ε νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι είσαι ένας απο αυτούς. Και μη μου πεις ότι είναι άσχετο με το θέμα ή ότι δεν έχει σχέση το τι πρεσβεύεις. Αν δεν είσαι πες το (αν θες) να το ξέρουμε.

Υπάρχει μια λίστα παραπίσω με μερικά απο τα πράσινα σκάνδαλα που αν είναι ανάλογης αξιοπιστίας με την αντίστοιχη της ΝΔ αστή καλύτερα. Λίστες σκανδάλων δε χρειάζονται να φτιάξω για τους μεν ή τους δε. Δε χρειάζονται να σημειωθούν σε χαρτί. Μας έχουν αποτυπωθεί λίγο πιο κάτω απο τον κόκκυγα.

τουλαχιστον για το θεμα των πανεπιστημιων (οπου απο οτι φαινεται μαλλον δεν εχεις δει ΓΣ τα τελευταια 30 χρονια),εκει φτανει η αντιληψη σου(φυλλαδες-συγκεκριμενα μπλογκς) και δεν σε κατηγορω που δεν παει παραπερα..

Ξέρεις πόσους με ανώτατες σπουδές ξέρω που πέρα απο τις επιστήμες και την θεωρία το μυαλό τους είναι κολλημένο και δεν λέει να ξεκολλήσει να πάει παραπέρα? Αν εσύ απο τα γραφόμενα πιο πάνω βγάζεις τέτοια συμπεράσματα είσαι το λιγότερο πανεπιστημιακός βλαξ.

Ρε πάλι ξεφύγατε. Για τις εκλογές μιλάμε. Για την ΕΣΣΔ έχουμε ολόκληρό θέμα. Κερασάκη αν ξαναποπροσανατολίσεις τη συζήτηση με την ΕΣΣΔ θα "σου ασκήσω κριτική":p

Ξέρεις πόσους με ανώτατες σπουδές ξέρω που πέρα απο τις επιστήμες και την θεωρία το μυαλό τους είναι κολλημένο και δεν λέει να ξεκολλήσει να πάει παραπέρα? Αν εσύ απο τα γραφόμενα πιο πάνω βγάζεις τέτοια συμπεράσματα είσαι το λιγότερο πανεπιστημιακός βλαξ.

αμα βγαζουν βλακες τα πανεπιστημια τοτε γιατι τα θες δωρεαν για ολους?

η 4η Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα των ζωων

http://www.worldanimalday.org.uk/index.asp

κοίτα να δείς που δεν επέλεξαν τυχαία τη συγκεκριμμένη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι σημαδιακή.

Κοιτάζω τα αυτιά του ίδια με χιμπαντζή και σκέπτομαι, ότι μάλλον έχει χάσει εξελικτικά στάδια. : )

Λοιπόν κάθισα κι είδα συνέντευξη του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας σε κρατικό κανάλι (όπου την ανώτατη εξουσία την έχει ο υπουργός επικοινωνιών). Ο δημοσιογράφος (αν και αντιπαθητικός) τον έβαλε στην θέση του. Ο πρωθυπουργός λοιπόν ζήτησε πολλές φορές συγνώμη γιατί δεν μπόρεσε να προβλέψει ότι τα έξοδα που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια (κι ας μην ήταν αυτός στο κεφάλι της χώρας) θα έφταναν την Ιρλανδία στην κρίση. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της χώρας είπε φυσικά ναι σε ένα μεγάλο κομμάτι, και πρόσθεσε ότι τα λάθη που έκαναν θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον. Στην επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί σπατάλησαν τόσα πολλά λεφτά σε διάφορα έργα που δεν χρειαζόντουσαν, είπε..(ευθαρσώς) "είχαμε λεφτά, και κανείς μας δε μπόρεσε να δει αυτό που ερχόταν, λυπάμαι."

Τα συμπεράσματα δικά σας.

sorry κι ολας, ο τυπος απλα παραδεχτηκε τα λαθη του. Απο μενα μπραβο του, αλλα τι αλλαζει αυτο; θα ερθουν τα χρηματα πισω;

Το θεμα ειναι να μην γινονται, για αυτον τον λογο αλλωστε εχουν συμβουλια κλπ κλπ. Για να μην βασιζομαστε στις αποφασεις ενος. Ενας μπορει να κανει λαθος. Πολλοι μαζι ομως δεν ειναι περιεργο;

Και οι ιεροεξεταστες μια ξεκαθαρη πιστη ηθελαν οι ανθρωποι.

Και ο Χιτλερ μια ευημερουσα γερμανια.

Απλα,οπως και στην ΕΣΣΔ, γινανε λαθη βρε παιδι μου

Ποιντ ιζ :Οσο μιλας εκ των υστερων για "σκοπους" χωρις να θελεις καν να εξετασεις την πραγματικοτητα,τοσο θα φτανεις σε εσφαλμενα συμπερασματα.Γιατι οι σκοποι ειναι μονο μες στα κεφαλια των ανθρωπων και δυσκολα μπορουν να εξακριβωθουν.

Παίχτη, μην παρερμηνεύεις αυτά που λέω, είναι ξεκάθαρα μέχρι εκεί που δεν πάει, ταξικό είναι το ζήτημα παντού. Όταν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ο κάθε αγώνας εναντίον του για τα συμφέροντα του λαού, είναι δίκαιος. Αυτό. Τίποτα άλλο. Μην μπλέκεις εκκλησίες, σταυροφορίες κλπ.

Ο Χίτλερ μια χαρά το ντόπιο κεφάλαιο της Γερμανίας εξυπηρέτησε.

@Άστρο,

ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, ΕΣΣΔ, :p

Ο Χίτλερ μια χαρά το ντόπιο κεφάλαιο της Γερμανίας εξυπηρέτησε.

Η Γερμανία δεν ήταν και στα καλύτερα της μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο. Η ανάπτυξη της χώρας του χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια των τραπεζητών της Αμερικής(δηλαδή των ίδιων που χρηματοδότησαν και την Οκτωβριανή επανάσταση). Για αυτό και ο Χίτλερ απέκτησε και τόση εμπιστοσύνη εκ μέρος του λαού. Εξυπηρέτησε συμφέροντα και όχι το ντόπιο κεφάλαιο...

Η Γερμανία δεν ήταν και στα καλύτερα της μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο. Η ανάπτυξη της χώρας του χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια των τραπεζητών της Αμερικής(δηλαδή των ίδιων που χρηματοδότησαν και την Οκτωβριανή επανάσταση). Για αυτό και ο Χίτλερ απέκτησε και τόση εμπιστοσύνη εκ μέρος του λαού. Εξυπηρέτησε συμφέροντα και όχι το ντόπιο κεφάλαιο...

Ο Τsakonas στο άλλο thread για τον κομμουνισμό, κάπου αναφέρει το ίδιο πράγμα, λέγοντας βέβαια πως είναι φήμη και δεν το στηρίζει 100%, αλλά το εξετάζει σαν ενδεχόμενο.

Εσύ έχεις κάποια πηγή γι' αυτό; (για την χρηματοδότηση της Οκτωβριανής Επανάστασης από ξένα συμφέροντα)

sorry κι ολας, ο τυπος απλα παραδεχτηκε τα λαθη του. Απο μενα μπραβο του, αλλα τι αλλαζει αυτο; θα ερθουν τα χρηματα πισω;

Το θεμα ειναι να μην γινονται, για αυτον τον λογο αλλωστε εχουν συμβουλια κλπ κλπ. Για να μην βασιζομαστε στις αποφασεις ενος. Ενας μπορει να κανει λαθος. Πολλοι μαζι ομως δεν ειναι περιεργο;

Αυτό είναι ένα από τα πολλά σημεία που μπορείς να δεις. Να σου πω άλλο ένα; Κρατικό κανάλι που να βάζει στην γωνία τον πρωθυπουργό του; Ολόκληρη ΔΕΘ έγινε κι ούτε ένας δημοσιογράφος-κότα δεν τόλμησε να ρωτήσει τον Κωστάκη για τα σκάνδαλα.

sorry κι ολας, ο τυπος απλα παραδεχτηκε τα λαθη του. Απο μενα μπραβο του, αλλα τι αλλαζει αυτο;

Όταν παραδέχεσαι το λάθος σου στην ουσία δηλώνεις ότι δεν θα το επαναλάβεις.

Όταν δεν το παραδέχεσαι, δεν είναι λάθος αλλά σωστή πράξη που επαναλαμβάνεις.

Ο Τsakonas στο άλλο thread για τον κομμουνισμό, κάπου αναφέρει το ίδιο πράγμα, λέγοντας βέβαια πως είναι φήμη και δεν το στηρίζει 100%, αλλά το εξετάζει σαν ενδεχόμενο.

Εσύ έχεις κάποια πηγή γι' αυτό; (για την χρηματοδότηση της Οκτωβριανής Επανάστασης από ξένα συμφέροντα)

Επίσημα έγγαφα προφανώς δεν πρόκειται να βρεις ποτέ...αλλά οι "φήμες" είναι αρκετά πειστικές...η κοινή λογική λέει ότι δεν χρηματοδοτήθηκε από την τρόγλη που ζούσε ο Λένιν στην Φιλανδία. Ίσως ο "Αμερικανός" Lev Davidovich Bronstein να έπαιξε μεγάλο ρόλο στην χρηματοδότηση αλλά και στο περίεργο ταξίδι προς την Ρωσσία μέσω διαφόρων καπιταλιστικών που όμως κατά περίεργο τρόπο τον βοήθησαν να φτάσει εκεί.

Νομίζω βγαίνουμε πολύ εκτός του θέματος....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.