Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 Ψάχνοντας στο Google, βρήκα τον παραπάνω browser, που αναφέρεται ως η 64-bit έκδοση του Mozilla Firefox (αν κατάλαβα καλά).Όποιος θέλει να το δοκιμάσει, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες πριν το εγκαταστήσετε μπορείτε να βρείτε εδώ. Για κάποιο λόγο, από την επίσημη σελίδα της Mozilla δεν γίνεται να καταβάσει κανείίς την Alpha 1 release.Πάντως σε ένα forum διάβασα ότι εγκαθιστώντας το, αντικαθίσταται ο Firefox (32-bit), πραγμά που τουλάχιστον σε μένα δεν έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 μπα, εχω τον minfield x64στα win7 και εχω ενα προβλημα με τον flash player. δεν εγκαθισταται..! γιατι μαλλον δεν εχει 64βιτ εκδοση το adobe flash player! οποτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Γενικά απ'ότι παρατήρησα δεν υπάρχει υποστρίξη από κανέναν flash player σε κανέναν 64-bit browser! Ένα τεράστιο μειονέκτημα το όποιο σε κάνει να γυρίσεις στον κλασσικό 32-bit, καθώς δεν βλέπω την Adobe να βιάζεται να τον βγάλει σε κυκλοφορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 O 32αρης browser δε σε καλύπτει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Μεγάλος καημός το flash στα 64-bit, αδικαιολόγητο φτύσιμο από την adobe τόσα χρόνια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Παιδια εχω 64bit OS (edit:και 64bit firefox)και το flash παιζει μια χαρα!!!Eιμαι σε debian αλλα απο adobe το κατεβαζω!Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 κι εμεις προσπαθησαμε να το κατεβασουμε, αλλα μολις "ειδε" η adobe οτι προκειται για 64bit browser μας εβγαλε stop λεγοντας οτι δεν υποστηριζει 64bit platforms. try again with 32bit browser on 64bit platform...!!!!!!!για δωσε ενα λινκ να δουμε κι εμεις, πως το εκανες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Shiretoko είναι η κωδική ονομασία του Firefox 3.5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 ναι αλλα για την 64BIT εκδοση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Παιδια εχω 64bit OS (edit:και 64bit firefox)και το flash παιζει μια χαρα!!!Eιμαι σε debian αλλα απο adobe το κατεβαζω!Αυτά.....για δωσε ενα λινκ να δουμε κι εμεις, πως το εκανες!!Όντως Slaught αν μπορείς δώσε καμία πληροφορία παραπάνω... Γιατί μου κάνει εντύπωση από τη στιγμή που σε περιβάλλον Windows δεν υποστηρίζεται ούτε από την Adobe (flash player) ούτε από την ίδια την Microsoft (silverlight). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Την 1η φορά που έφαγα πόρτα ήταν 64-bit firefox σε gentoo, δεν είχε σχέση με windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 3, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Λοιπον εχω iceweasel (firefox) 3.0.12!Οσο για το flash το βαζει αυτοματα αυτό το script :http://smxi.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 ναι αλλα για την 64BIT εκδοση.. nope. Εκτός αν με κάποιο τρόπο κατάφερα να βάλω 64bit browser στο 32bit ubuntu μου http://en.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox_3.5 https://wiki.mozilla.org/Firefox3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 αααα..ειναι για ολη την οικογενεια. μαστα!! εγω νομιζα οτι ελεγαν ετσι την 64βιτ εκδοση. οπως ελεγαν παλιοτερα με την minefield που ειχε και διαφορετικο σημα απο τον firefox!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 βασικά και ο shiretoko (που μέχρι να καταλάβω ότι ήταν ο firefox 3,5 που είχα εγκαταστήσει και δεν τον έβρισκα πουθενά ) έχει διαφορετικό εικονίδιο [ένα μπλε στρογγυλό πράμα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 παιδιά στα windows 7 x64 πρέπει να βάλω τον shiretoko (x64) ή μπορώ να εγκαταστήσω τον κανονικό firefox που είναι 32bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 14, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Όχι δεν είναι απαραίτητο... Μπορείς (και σου συνιστώ) να εγκαταστήσεις κανονικά τον κλασσικό 32bit Firefox, καθώς όπως αναφέρθηκε ο 64bit είναι ασύμβατος προς το παρόν με οποιοδήποτε flash player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.