Jump to content

Αγορα macbook pro

thanoulis34

Recommended Posts

Γεια χαρα! Κοιταγα στο eshop και στο rainbow το macbook pro το μικρο. Το χρειαζομαι για μουσικη μονο για live με midi controllers. Eπισης ειδα και αυτο το Vaio http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905938 το οποιο εχει σχεδον τα ιδια specs και ειναι στη μιση τιμη.

Το θεμα μου ειναι κατα ποσο κρασαρουν αυτα τα 2 οταν παιζεις μουσικη ζωντανα. Αν εχουν τις ιδιες πιθανοτητες παμε στην λυση του Vaio. Eπισης προσεξα πως λεει 1 χρονος εγγυηση το mac. Νομιζω οτι υπαρχει νομος εδω στην Ελλαδα για υποχρεωτικη εγγυηση μεχρι 2 ή 3 χρονια ή κανω λαθος?

ευχαριστω

Για το θέμα της μουσικής δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. H καλυτερη λύση για την εγγυηση του macbook είναι αγορά του apple care (3 χρόνια) απο το ebay με κόστος περίπου 100 ευρώ.

Θεωρώ πως εάν ένα σύστημα έχει στηθεί σωστά, οι πιθανότητες κρασαρίσματος είναι μηδαμινές...

Εγώ για παράδειγμα στο δικό μου Satellite L300B-10B που το χρησιμοποιώ κυρίως για μουσικές εφαρμογές (tractor scratch, virtual dj για Live mixing μουσικής) αλλά και για επεξεργασία (audition, audacity κ.α) δν είχα πότε πρόβλημα...Από κει και πέρα σε σχέση με ένα apple μηχανημα, "παίζουν" άλλες διαφορές, όπως το λειτουργικό (αν θες mac os με ότι συνεπαγεται pro tools κτλ. πας κατευθείαν εκεί), και η ποιότητα κατασκευής ( είναι εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο)! Αν αυτά τα δύο παίζουν καθοριστικό ρόλο επιλογής λάπτοπ τότε πάς σε Μαcbook, σε αντίθετη περιπτωση κοιτάς την εναλλακτική λύση σε windows os, με λάπτοπ, της sony, toshiba, dell, lenovo κτλ. που θα σου προσφέρουν δυνατότερα χαρακτηριστικά με μικρότερη τιμή και με τις τελευταιες επιλογές (των εταιριών) να κυμαίνοντε σε πολύ καλά επίπεδα ποιότητας...

Χαλαρά χτύπα το Macbook..Ειδικά για την δουλειά που το θές. Δεν θα σου κρασάρει ποτέ και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτά τα μηχανήματα προτιμούνται για την αξιοπιστία τους και τις δυνατότητές τους για αυτές τις χρήσεις (μουσική, φωτογραφία) σχεδόν από όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά και σοβαρά με το θέμα. Συν της άλλης μόλις δείς το λειτουργικό και το δουλέψεις απλά θα κολλήσεις και δεν πρόκειται να ξανασχοληθείς με Windows.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια και θα ηθελα να συμπληρωσω καποιες αποριες/συμπερασματα. Το κρασαρισμα π.χ.οφειλεται σε θεμα λειτουργικου / λογισμικου και οσον αφορα το hardware ειναι και τα pc και τα mac το ιδιο αξιοπιστα? Επειδη μπορω να στησω πολυ καθαρα windows (και επειδη δουλευω χρονια 3D και δε μου κρασαρει σχεδον ποτε τιποτα χωρις λογο) εαν επροκειτο γιαυτο το θεμα και μονο εννοειται θα παρω pc που δουλευω και τοσα χρονια. Γιατι γενικα ειμαι της αποψης οτι στα mac πληρωνεις πιο πολυ το design απο οτιδηποτε αλλο.

Τωρα εαν επροκειται για θεμα hardware οτι το mac δουλευει πιο σωστα οσον αφορα το συνδυασμο των hardware parts που απαρτιζεται να το κοιταξω αλλιως και να τα δωσω (γιατι μιλαμε για 2πλασια τιμη που μια η αλλη τα laptops δεν εχουν και τεραστια διαρκεια ζωης.)

Δοκιμασμενα παντως τα G5 δε με εχουν εντυπωσιασει, σε αντιθεση με το συστημα που εχω τωρα - που ναι μεν ειναι ανωτερο - αλλα η διαφορα στην ταχυτητα ενος G5 και στο Ι7 που εχω ειναι πολυ μεγαλη. Ασε που στην παλια μου δουλεια τα G4 μια χαρα κρασαρανε και σε κοιταγε το ανθρωπακι σαν ηλιθιο στο αρχικο screen χαχα! Απλα δεν εχω εμπειρια μεγαλη με σοβαρα laptops αλλιως δε θα το συζηταγα καν :T:

Εν κατακλειδι αν μου περισσευαν εννοειται θα επερνα mac μονο και μονο επειδη ειναι φοβερο στο touch. Aπλα επειδη δεν εχω πειστει για την αξιοπιστια σε σε συναρτηση με την τιμη θελω και αλλες γνωμες :dance3:

ευχαριστω

υ.γ. ναι για tractor pro προοριζεται και midi controllers

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι το OSX χειρίζεται καλύτερα τα audio signals απο πλευράς latency. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο λίνκ να παραθέσω οπότε είναι καθαρά προσωπική γνώμη. (αν εχεις καποιο software να δοκιμάζει latency φέρτο και θα το τρέξω στο macbook pro μου)

Επίσης ενα macbook pro έχει οπτική έξοδο ήχου, όπως και firewire 800 που και τα δύο χρησιμοποιούνται κατά κόρων για σύνδεση μουσικών instruments. Αλλο επιχείρημα, όσο και αν είναι αυτό, είναι ότι όποιον μεγάλο DJ έχω δει χρησιμοποιούσε macbook για να mixαρει μουσική.

Τέλος αν έχεις τα χρήματα το Macbook σου επιτρέπει να τρέξεις και τα δύο λειτουργικά (windows και OSX) οπότε αν δεν σου κάνει το ένα τρέχεις το άλλο, και το hardware σαν ποιότητα ειναι κλάσεις ανώτερο απο τα περισσοτερα πλαστικά laptops.

Αλλο επιχείρημα, όσο και αν είναι αυτό, είναι ότι όποιον μεγάλο DJ έχω δει χρησιμοποιούσε macbook για να mixαρει μουσική.

κατάλαβες?!

για να είσαι και εσύ trendy δεν πρέπει απλά να βαφείς τα μαλλιά σου όπως τα βάφουν οι Djs, να ντυθείς όπως οι Djs αλλα να πάρεις και ίδιο laptop.. γιατί? γιατί το έχουν οι Djs...

..τώρα γιατί το έχουν οι Djs?... γιατί κάποιος άλλος Dj το έχει.. που ο οποιος το έχει γιατί κάποιος άλλος το έχει. που και αυτός το έχει επειδή κάποιος άλλος το έχει. που και αυτός το έχει επειδή κάποιος άλλος το έχει που αυτός ο άλλος το πήρε γιατί? γιατί έτσι.. που μπορεί να το πέταξε ήδη.

έλεος πια... "πάρε το επειδή όλοι αυτό έχουν" ok εσέι αποφασίζεις ποσο συνειδητοποιημένη αγορά θα κανεις έτσι

Τέλος αν έχεις τα χρήματα το Macbook σου επιτρέπει να τρέξεις και τα δύο λειτουργικά (windows και OSX) οπότε αν δεν σου κάνει το ένα τρέχεις το άλλο

μετάφραση: "πιραματισου" με 1500E... και άμα αποτύχεις κλάψε τα 750 τα οποια θα μπορούσες να τα επενδύσεις σε κάτι πολύ καλύτερο

και το hardware σαν ποιότητα ειναι κλάσεις ανώτερο απο τα περισσοτερα πλαστικά laptops.

αυτό για εξήγησε το μου...

--------

και άμα είναι να σκάσεις 1500E πάνε πάρε αυτό.. να βλέπεις και Bluray ταινίες..

(που άμα το ψάξεις θα βρείς και με λιγότερα φράγκα κάτι καλύτερο)

και άσε τους mac users να χαίρονται την glossy οθόνη τους... ειδικά σε laptop... μονο για κατασκοπία στο ποιος περνάει πίσω σου κάνει.

φυσικά φιλε μου καταλαβαίνεις πως οι παπάδες που πουλάει η apple περί κρασαρισματος, ιων κ.τ.λ. είναι παπάδες...

http://www.symantec.com/norton/macintosh/antivirus

http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-snow-leopard-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AC-%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-antivirus

http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-snow-leopard-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-flash

αλλα σου λέω 7 φορες σκέψου το μια φορα αγόρασε...

... 1500E δεν είναι γαρίφαλα

κατάλαβες?!

για να είσαι και εσύ trendy δεν πρέπει απλά να βαφείς τα μαλλιά σου όπως τα βάφουν οι Djs, να ντυθείς όπως οι Djs αλλα να πάρεις και ίδιο laptop.. γιατί? γιατί το έχουν οι Djs...

..τώρα γιατί το έχουν οι Djs?... γιατί κάποιος άλλος Dj το έχει.. που ο οποιος το έχει γιατί κάποιος άλλος το έχει. που και αυτός το έχει επειδή κάποιος άλλος το έχει. που και αυτός το έχει επειδή κάποιος άλλος το έχει που αυτός ο άλλος το πήρε γιατί? γιατί έτσι.. που μπορεί να το πέταξε ήδη.

έλεος πια... "πάρε το επειδή όλοι αυτό έχουν" ok εσέι αποφασίζεις ποσο συνειδητοποιημένη αγορά θα κανεις έτσι

μετάφραση: "πιραματισου" με 1500E... και άμα αποτύχεις κλάψε τα 750 τα οποια θα μπορούσες να τα επενδύσεις σε κάτι πολύ καλύτερο

αυτό για εξήγησε το μου...

--------

και άμα είναι να σκάσεις 1500E πάνε πάρε αυτό.. να βλέπεις και Bluray ταινίες..

(που άμα το ψάξεις θα βρείς και με λιγότερα φράγκα κάτι καλύτερο)

και άσε τους mac users να χαίρονται την glossy οθόνη τους... ειδικά σε laptop... μονο για κατασκοπία στο ποιος περνάει πίσω σου κάνει.

φυσικά φιλε μου καταλαβαίνεις πως οι παπάδες που πουλάει η apple περί κρασαρισματος, ιων κ.τ.λ. είναι παπάδες...

http://www.symantec.com/norton/macintosh/antivirus

http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-snow-leopard-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AC-%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-antivirus

http://myplaisio.gr/news/%CF%84%CE%BF-snow-leopard-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-flash

αλλα σου λέω 7 φορες σκέψου το μια φορα αγόρασε...

... 1500E δεν είναι γαρίφαλα

Ωι, ηρεμία!

Ειπα, δεν ειναι επιχείρημα γιατι δεν γνωρίζω τον χωρο, ούτε τα εργαλεία, οπότε ότι βλέπω λέω - όλο και κάποιον λόγο θα έχουν για να χρησιμοποιούν macbook. Ξαναλέω, δεν ειναι επιχείρημα, αλλα τροφή για σκέψη και περισσότερη έρευνα απο τον thread poster! (ΥΓ. Δεν είδα να λες τπτ για το θέμα latency ούτε για τα pro tools που υπάρχουν σε OSX)

Ποιότητα κατασκευής αναφέρομαι στο μασίφ σασί αλουμινίου, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο λαπτοπ και ειναι κλάσεις ανώτερο απο πλαστικά λαπτοπς. Πιάσε ένα και θα δείς! Αυτό δεν αμφισβητείτε.

(και δεν εχει 1500 ευρώ, το πρώτο macbook pro κοστίζει £900, δλδ 1020 ευρώ)

http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=NzcwNjc3MA

Και τα 3.2 κιλά και Turbo-X μάρκα, σορρυ αλλα δεν με πείθουν! :)

Ειπα, δεν ειναι επιχείρημα γιατι δεν γνωρίζω τον χωρο, ούτε τα εργαλεία, οπότε ότι βλέπω λέω - όλο και κάποιον λόγο θα έχουν για να χρησιμοποιούν macbook. Ξαναλέω, δεν ειναι επιχείρημα, αλλα τροφή για σκέψη και περισσότερη έρευνα απο τον thread poster!

ιδού η τροφή για σκέψη... 6%mac users

εγώ ξέρω κάποιους άλλους που χρησιμοποιούν linux.. και τι να λέει?

(ΥΓ. Δεν είδα να λες τπτ για το θέμα latency ούτε για τα pro tools που υπάρχουν σε OSX)

δεν είναι όλα το software...

και επίσης δεν υπάρχει απόλυτος τίποτα που δεν μπορείς να κανεις σε p.c. αλλα αρκετά που δεν μπορείς να κανεις σε mac

Ποιότητα κατασκευής αναφέρομαι στο μασίφ σασί αλουμινίου, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο λαπτοπ και ειναι κλάσεις ανώτερο απο πλαστικά λαπτοπς. Πιάσε ένα και θα δείς! Αυτό δεν αμφισβητείτε.

Και έχει glossy οθόνη :D

Υ.Γ.μου θύμισες την πρώην μου που πήγε έσκασε σε ένα dell 400E παραπάνω επειδή ήταν ροζ (αντίστοιχο υπήρχε 400E κάτω αλλα ήταν μαύρο)

(και δεν εχει 1500 ευρώ, το πρώτο macbook pro κοστίζει £900, δλδ 1020 ευρώ)

http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=NzcwNjc3MA

No1

No2

Και τα 3.2 κιλά και Turbo-X μάρκα, σορρυ αλλα δεν με πείθουν! :)

ένα κιλό πάνω... χμμμ... να μου έλεγες διπλάσιο βάρος πάει και έρχεται.

το bluray όμως? η ανώτερη κάρτα γραφικών? ο CPU? ο σκληρός? οι διπλάσιες θύρες usb θύρες? η μεγαλύτερη οθόνη?......

αλλα έχει 1 κιλό παραπάνω βάρος

Υ.Γ. No2

με τα λίγα... άμα τα mac ήταν μηχάνημα για να το πάρεις με κλειστά τα ματια τότε δεν ήδη θα είχε φτάσει στο μισό μερίδιο της αγοράς... για την ώρα θέλει να βάλεις αναλυτικότατα το τι θέλεις, ποιος σου το προσφέρει καλύτερα και στην μικρότερη τιμή και άμα είναι η ίδια ποιος σου δει και περισσότερα extra και δυνατότητες πέρα του βασικού σκοπού

ιδού η τροφή για σκέψη... 6%mac users

εγώ ξέρω κάποιους άλλους που χρησιμοποιούν linux.. και τι να λέει?

δεν είναι όλα το software...

και επίσης δεν υπάρχει απόλυτος τίποτα που δεν μπορείς να κανεις σε p.c. αλλα αρκετά που δεν μπορείς να κανεις σε mac

Και έχει glossy οθόνη :D

Υ.Γ.μου θύμισες την πρώην μου που πήγε έσκασε σε ένα dell 400E παραπάνω επειδή ήταν ροζ (αντίστοιχο υπήρχε 400E κάτω αλλα ήταν μαύρο)

No1

No2

ένα κιλό πάνω... χμμμ... να μου έλεγες διπλάσιο βάρος πάει και έρχεται.

το bluray όμως? η ανώτερη κάρτα γραφικών? ο CPU? ο σκληρός? οι διπλάσιες θύρες usb θύρες? η μεγαλύτερη οθόνη?......

αλλα έχει 1 κιλό παραπάνω βάρος

Υ.Γ. No2

με τα λίγα... άμα τα mac ήταν μηχάνημα για να το πάρεις με κλειστά τα ματια τότε δεν ήδη θα είχε φτάσει στο μισό μερίδιο της αγοράς... για την ώρα θέλει να βάλεις αναλυτικότατα το τι θέλεις, ποιος σου το προσφέρει καλύτερα και στην μικρότερη τιμή και άμα είναι η ίδια ποιος σου δει και περισσότερα extra και δυνατότητες πέρα του βασικού σκοπού

:spam::offtopic2:

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια. Προσωπικά δουλεύω με windows κάθε μέρα τα τελευταία 8 χρόνια και έχω αλλάξει 4 windows λαπτοπς, 3 desktops και 3 mac. Και το software κάνει τρελή διαφορά. Δές πχ Windows XP -> Vista -> 7. Δεν είδες διαφορές? Ε δές λίγο το OSX και θα δείς αντίστοιχες διαφορές.

Τεσπα, δεν είμαι εδώ να πείσω κανέναν ότι ειναι το macbook pro ειναι καλύτερο ή όχι - προσωπικά έχω mac και δεν το αλλάζω. Γιατί? Γιατί μου αρέσει το καθαρό interface (osx) και το hardware του. Προσωπικά γούστα όπως είπαμε όμως :) Όπως και προσωπικά δεν με πειράζει να δώσω 200 ευρώ παραπάνω ή να έχω λίγο πιο αργό επεξεργαστή αλλά να έχω έναν υπολογιστή που να γουστάρω και να απολαμβάνω να χρησιμοποιώ. ΠΧ δές το μέγεθος του touchpad στο Macbook pro και σε όλα τα windows laptops. Toυ Macbook ειναι τουλάχιστον διπλάσιο άρα και πιο απολαυστικό στην χρήση. Δές το backlight keyboard, τις 7 ώρες μπαταρία, το 1 κιλό λιγότερο, τις 2 κάρτες γραφικών για καλύτερη κατανάλωση/θερμοκρασία ή για επιδόσεις κλπ κλπ.

Όπως είπαμε, προτεραιότητες - εσύ θες τον γρηγορότερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με τα λιγότερα χρήματα, εγώ θέλω ποιότητα κατασκευής, ευκολία χρήσης και τα παραπάνω καλούδια και δεν με απασχολούν τόσο τα χρήματα. Άλλοι θέλουν το φτηνότερο και μικρότερο δυνατό, εξού και η ύπαρξη των netbooks. Άλλοι (εταιρίες) θέλουν central management και άλλες παρόμοιες επιλογές που υπάρχουν σε windows μόνο.

(υπάρχει και mat option btw)

:offtopic2:

Back to on topic:

Δες τι software υπάρχει σε mac και τι σε windows και διαβασε κανένα review να δείς ποιο αποδίδει καλύτερα/κάνει καλύτερα την δουλειά που θες. Επίσης δες laptop που να σου παρέχει τις συνδέσεις που θα χρησιμοποιήσεις (γιατί όχι όλα τα consumer laptops παρέχουν την συνδεσιμότητα που ίσως χρειάζεσαι).

χεχε! κλασσικη διαμαχη μεταξυ mac users και pcακιδες!

Στο θεμα latency οπως ειπες τα mac αναγνωριζουν και διαχειριζονται αυτοματα το μικροτερο latency που μπορεις να εχεις αυτο ειναι ενα συν. Και πιστευω και εγω οτι για να το χρησιμοποιουν ολοι οι μεγαλοι Djs μαλλον κατι θα ξερουν - απο την αλλη βεβαια ισως ειναι ενα publicity trick - Το pro tools ειναι αυτο που χρησιμοποιουν για παραγωγες και αυτοματο mix? Οσο για το parallel desktop δεν με αφορα μιας και δεν υπαρχει λογος να εχεις μακ για να τρεχεις windows. Σαν κατασκευη εννοειται πως δε συγκρινεται με κανενα λαπτοπ της αγορας (επιασα ενα pro και σερφαρα και ηταν απιστευτες οι ευκολιες και λειτουργιες) απλα αυτο δε με καλυπτει απο τη στιγμη που δε μου περισσευουν 1500 ευρω για κατι που θα μπορουσα να κανω με 600 το ιδιο ευκολα. Επισης το customer service στα mac ειναι πανακριβο αν σου συμβει κατι (εχω φιλους με μακ που ολο κατι τους φταιει και εχω ανησυχησει λιγο με το θεμα). Δε προλαβα να δω τα λινκς που παραθεσατε θα τα δω αργοτερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!:hehe:

Και πιστευω και εγω οτι για να το χρησιμοποιουν ολοι οι μεγαλοι Djs μαλλον κατι θα ξερουν -!
Οι μεγάλοι DJs δεν χρησιμοποιούν ούτε mac ούτε pc.

Χρησιμοποιούν Βυνίλιο ή cd και μιξάρουν επιτόπου!!!! :woot:

Και στην τελική δεν με ενδιαφέρουν οι DJ και η σάπια μουσική τους!!!! Metal for ever :banging::banging::banging::banging::banging:

(Έτσι φιλικά, για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα :happy:)

Κοιτα φιλε αν ασχολησε με την μουσικη και αν θες να εχεις επιλογες για πιο μετα παρε σιγουρα mac εγω ειχα 6-7 χρονια pc του εκανα mod εβαζα εβγαζα και ποτε δεν ειχα το επιθυμιτο αποτελεσμα . αποφασισα να επενδυσω σε mac εδω και 4 μηνες πιστεψε με δεν θελω να δω pc ουτε στο χιλιομετρο ειναι τοσο αξιοπιστα και τοσο σταθερα εχω ξεχασει να κανω save στα προγραμματα π δουλευω ! Και οσο αναφορα αν δεις ολους τους μεγαλους παραγωγους ολοι δουλευουν mac με logic και pro tools ! Για μενα κανε την επενδυση και οχι μονο δεν θα χασεις αλλα θα εισαι και πολυ ευχαριστημενος !!! Στο pc ειχα σκασει παρα πολλα λεφτα το imac μ εκανε 1500 και πραγματικα νιωθω οτι το πληρωσα πολυ λιγο για αυτα που κανει.

Οι μεγάλοι DJs δεν χρησιμοποιούν ούτε mac ούτε pc.

Χρησιμοποιούν Βυνίλιο ή cd και μιξάρουν επιτόπου!!!! :woot:

Και στην τελική δεν με ενδιαφέρουν οι DJ και η σάπια μουσική τους!!!! Metal for ever :banging::banging::banging::banging::banging:

(Έτσι φιλικά, για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα :happy:)

χαχαχα! οντως οι μεγαλοι djs ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ! πλεον timecoded βινιλια/macbooks googlare το και θα καταλαβεις:baby:

Και στην τελικη σου πουλάω και ολους μου τους μεταλ δισκους εχω πολυ και σπανιο πραμα και εχω περασει 15 χρονια ακουγωντας μονο μεταλ για να καταληξω να παιζω αυτα που παιζω πλεον. Aλλα ακου και κατι αλλο ρε παιδι μου ακομα ακουω slayer αλλα καθε πραγμα στην ωρα του. Κολλημενοι μεταλλαδες χεχε:spam::hehe:

Κοιτα φιλε αν ασχολησε με την μουσικη και αν θες να εχεις επιλογες για πιο μετα παρε σιγουρα mac εγω ειχα 6-7 χρονια pc του εκανα mod εβαζα εβγαζα και ποτε δεν ειχα το επιθυμιτο αποτελεσμα . αποφασισα να επενδυσω σε mac εδω και 4 μηνες πιστεψε με δεν θελω να δω pc ουτε στο χιλιομετρο ειναι τοσο αξιοπιστα και τοσο σταθερα εχω ξεχασει να κανω save στα προγραμματα π δουλευω ! Και οσο αναφορα αν δεις ολους τους μεγαλους παραγωγους ολοι δουλευουν mac με logic και pro tools ! Για μενα κανε την επενδυση και οχι μονο δεν θα χασεις αλλα θα εισαι και πολυ ευχαριστημενος !!! Στο pc ειχα σκασει παρα πολλα λεφτα το imac μ εκανε 1500 και πραγματικα νιωθω οτι το πληρωσα πολυ λιγο για αυτα που κανει.

ναι για το macbook pro λεω να παω οταν μαζεψω λεφτα γιατι οντως αξιζει (και ναι ειμαι και εγω κολλημενος πισακιας:man_in_love:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.