psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 ειμαι κάτοχος μιας thermalright ultra 120 και οπως ειναι λογικο με τον καιρο έχει μαζέψει αρκετή σκόνη. πως θα μπορούσα να την καθαρίσω αποτελεσματικά; Η χρηση νερού είναι προς αποφυγή; Γιατι όσο αερα και να της φυσήξω υπολείμματα υπαρχουν παντα. περιμενω προτάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Με ενα πινελάκι και πανί θα κάνεις δουλειά σου. Αλλιώς βάλε και λίγο νερό. Ούτως ή άλλως αλουμίνιο δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 σκεφτομουνα να ριξω λιγο νερο με πιεση (πχ ντους) μαζι με με σαπουνι για πιατα και μετα να το στεγνωσω γρηγορα με σεσουαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 πήγαινε την σε βενζινάδικο και ρίξε της αέρα να καθαρίσει αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Σεπτέμβριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Τα καθαριστικά σπρέι για πληκτρολόγια που έχουν αέρα με κάποια πίεση; Αν και η λύση του δενζινάδικου είναι πολύ καλή και σίγουρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Τα καθαριστικά σπρέι για πληκτρολόγια που έχουν αέρα με κάποια πίεση; Αν και η λύση του δενζινάδικου είναι πολύ καλή και σίγουρη.η αποστασεις μεταξυ των φινς ειναι μικρες και θες πραγματικα μεγαλη πιεση. αν οχι βενζιναδικο νομιζω νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Ριξε οσο νερο θες... Αλουμινιο ειναι και τα χαλκινα μερη ειναι επινικελωμενα... Δεν παθαινει απολυτως τπτ. Το εχω κανει πολλες φορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
electronic396 Σεπτέμβριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 το καλύτερο είναι ο αέρας απο βενζινάδικο η απο κάποιο φίλο σου που ίσως έχει τέτοιο μηχάνιμα σπίτι του...πουλάνε και κάτι...μπουκαλάκια με πεπιεσμένο αέρα... http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL5006 ....αλλά για να καθαρίσεις όλο το pc με αυτό....βλέπω να θές καμοιά κούτα απο αυτά και είναι και ακριβά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 blower απο practiker κοστος περι τα 13 ευρω:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpontikakos Σεπτέμβριος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.AMA00025Νομίζω ότι για τα δύσκολα είναι το καλύτερο. Ρίξε μπόλικο και άστο λίγο. Μετά η φύσα το με λίγο αέρα ή ξέπλυνέ το με νερό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Την True Black που έχω, την καθάρισα πρόσφατα με έναν delta fan:hehe: Έβαλα μπροστά τον delta και τουλάχιστον η πολύ σκόνη έφυγε Δεν αρκούσε όμως αυτό ήθελε και νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Σεπτέμβριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Με ένα πινέλο και πεπιεσμένο αέρα κανεις την δουλειά σου και τελειώνεις! Μην μπλέκεις με νερά σεσουάρ και βλακείες. Πρώτη φορα ακούω (να πλύνω την ψύχτρα) Είπαμε ;p Θα ξαναλεροθεί και πολύ γρήγορα μάλιστα αν ο ανεμιστήρας που έχεις πάνω δουλεύει με πολλές στροφές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 16, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 blower απο practiker κοστος περι τα 13 ευρω:devil: this. Απαραίτητο αξεσουάρ τρομάρα του, και είναι και σίφουνας (ένα πορτοκαλί έχω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 16, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 +1 Sofos έχω και εγώ ένα και κάνει τρελή δουλειά. Εχω δοκιμάσει και με πεπιεσμένο αέρα σε spray και τα χοντρά φεύγουν, μένει μόνο η ψυλή σκόνη, αλλά αυτή χωρίς νερό δεν νομίζω να φεύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 18, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Νερο πανω στο(ν) επινικελωμενο/βαμμενο χαλκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 αλουμινιο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.