Jump to content

Περί αποτελεσματικού καθαρισμού ψύκτρας

psyber

Recommended Posts

ειμαι κάτοχος μιας thermalright ultra 120 και οπως ειναι λογικο με τον καιρο έχει μαζέψει αρκετή σκόνη. πως θα μπορούσα να την καθαρίσω αποτελεσματικά; Η χρηση νερού είναι προς αποφυγή; Γιατι όσο αερα και να της φυσήξω υπολείμματα υπαρχουν παντα. περιμενω προτάσεις!

Τα καθαριστικά σπρέι για πληκτρολόγια που έχουν αέρα με κάποια πίεση; Αν και η λύση του δενζινάδικου είναι πολύ καλή και σίγουρη.

η αποστασεις μεταξυ των φινς ειναι μικρες και θες πραγματικα μεγαλη πιεση. αν οχι βενζιναδικο νομιζω νερο...

το καλύτερο είναι ο αέρας απο βενζινάδικο η απο κάποιο φίλο σου που ίσως έχει τέτοιο μηχάνιμα σπίτι του...

πουλάνε και κάτι...μπουκαλάκια με πεπιεσμένο αέρα... http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL5006 ....αλλά για να καθαρίσεις όλο το pc με αυτό....βλέπω να θές καμοιά κούτα απο αυτά και είναι και ακριβά...

• 2 weeks later...

Την True Black που έχω, την καθάρισα πρόσφατα με έναν delta fan:hehe:

Έβαλα μπροστά τον delta και τουλάχιστον η πολύ σκόνη έφυγε:D Δεν αρκούσε όμως αυτό ήθελε και νερό:rofl:

Με ένα πινέλο και πεπιεσμένο αέρα κανεις την δουλειά σου και τελειώνεις!

Μην μπλέκεις με νερά σεσουάρ και βλακείες.

Πρώτη φορα ακούω (να πλύνω την ψύχτρα) :boxed:

Είπαμε ;p

Θα ξαναλεροθεί και πολύ γρήγορα μάλιστα αν ο ανεμιστήρας που έχεις πάνω δουλεύει με πολλές στροφές!

+1 Sofos έχω και εγώ ένα και κάνει τρελή δουλειά.

Εχω δοκιμάσει και με πεπιεσμένο αέρα σε spray και τα χοντρά φεύγουν, μένει μόνο η ψυλή σκόνη, αλλά αυτή χωρίς νερό δεν νομίζω να φεύγει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.