cabdik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 παιδια, μια μικρη βοηθεια. εχω στο συστημα της υπογραφης μου, εναν εξωτερικο 500αρη. εχω dual boot, Vista 64bit - 7 64bit. στα vista δεν εχω κανενα προβλημα με τον δισκο. τον βλεπει και τον ανοιγει κανονικα. στα 7 ομως οταν παω να τον ανοιξω μου λεει οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης! χωρις να εχω αλλαξει κατι στα 7. τα εχω απλως για να τα δω πως ειναι. ειναι η RC 7100 εκδοση, κανονικα κατεβασμενη απο microsoft. τι συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 4, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Σεπτέμβριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Δεν ξέρω από windows 7, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Μήπως έχουν κάτι σαν τα vista που θέλουν run as administrator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 δεν υπαρχει run as admin οταν πας να ανοιξεις σκληρο δισκο με δεξι κλικ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Σεπτέμβριος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 μήπως πρέπει να περάσεις τπτ drivers της μητρικής σου για τα usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 14, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 δε νομιζω να θελουν drivers τα usb. εξαλλου τα 3 φλασακια που εχω δουλευουν μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Πάρε το ownership και μετά δώσε δικαιώματα r/w/x σ'όλο. τα sticks είναι μάλλον fat/fat32 όπου εκεί δεν υπάρχουν τέτοια όπως στο ntfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.