speedster Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 Εδώ και 2 ημέρες ο υπολογιστής μου κανει boot αλλά μετά την εκκίνηση (αρχικη οθόνη) κολλάει σε μια παυλα ( _ ). δεν ξεκινά το λειτουργικό αλλά ούτε και μπαινει στο bios για να ορίσω ως πρώτο boot device το cd-rom. Έχω κάνει clear cmos, έχω βγάλει τη μπαταρία αλλά καμια αντίδραση.Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Καλησπέρα σου, για αρχή βγάλε ότι περιφερικό έχεις, εκτυπωτές κάμερες τέλος πάντων ότι έχεις συνδέσει στον υπολογιστή σου.Μετά άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε από την μητρική σου τα dvd hd Και δες αν θα έχει καμία αντίδραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Πες μας περισσότερα στοιχεία για το PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Έχουν αποσυνδεθεί τα πάντα.ο υπολογιστής αποτελείται από:Intel Pentium 4 Northwood 3.00GHz2gb ramAti x1650pro 256mb ddr3gigagyte 865i model 8IPE1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Κοίτα μήπως έχει καεί RAM ή Κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Αν είχε καει η καρτα γραφικών, δεν θα έπρεπε να μην παίρνει καθόλου σήμα η οθόνη?τις ram της τσεκαρα σε άλλο pc και είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Σεπτέμβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 malon i mitriki sou pethane file:rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.