Jump to content

Lian Li PC-7FB και μπλε led!

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν καμια δεκαρια μερες εκανα μια αναδιαμορφωση του δωματιου(αναμεσα στα πολλα πηρα και καινουργιο γραφειο) και ειπα να δοκιμασω να βαλω το κουτι επανω στο γραφειο να δω πως θα φαινεται!

Μου αρεσε και το αφησα ετσι αλλα χθες που εκατσα να δω μια ταινια, με χαλαγε πολυ το μπλε led:hm:

Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος(καποια μοντα με τα καλωδια???) να το κλεισω χωρις να κλεισω και τον ανεμηστηρα ή δεν την γλιτωνουμε την αγορα καινουργιου 14αρη?

πως ξερω ποια ειναι??? βγαινουνε 3 καλωδια τα οποια μετα ενωνονται και βγαινουνε 2!

Δύσκολα να έχει ξεχωριστή τροφοδοσία για τα LED. Λογικά παίρνει ρεύμα από την μια τροφοδοσία που πηγαίνει και στον ρότορα. Η εκδοχή το να ανοίξεις τον ανεμιστήρα και να βάψεις με λίγο μπλε (μαρκαδόρο πχ) τα LED ώστε να σκουρύνει το χρώμα και να μην είναι τόσο φωτεινό παίζει;

ετσι οπως ειναι τα καλωδια δεν μπορω να ξεχωρισω ποιο παει στο ροτορα και ποιο στα leds...

αυριο θα προσπαθησω να δω τι γινεται και με τους μαρκαδορους! αν δεν μου κανει τοτε ενα χαρτονι μπροστα οποτε βλεπω ταινιες θα με καλυψει προς το παρον:cool:

ευχαριστω παιδες!

καλυτερα να παρεις τον νεο 14αρη.

Πλεον υπαρχουν πολλες λυσεις σ αυτη τη διαμετρο αφου εχει αρχισει και γινεται αρκετα maistream.

Τα μαρκαδορακια και τα χαρτονια ειναι ημιμετρα. (IMHO)

Τα μαρκαδορακια και τα χαρτονια ειναι ημιμετρα. (IMHO)

Και πολύ καλά τα λές. Απλά είπα αυτήν την ιδέα γιατί ο φίλος ψάχτηκε στο πρωτο post αν υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι χωρίς να τον αλλάξει.

Σίγουρα και εγώ θεωρώ ως την καλύτερη λύση έναν καινούριο 140ρη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.