goku_dbz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2009 Πριν καμια δεκαρια μερες εκανα μια αναδιαμορφωση του δωματιου(αναμεσα στα πολλα πηρα και καινουργιο γραφειο) και ειπα να δοκιμασω να βαλω το κουτι επανω στο γραφειο να δω πως θα φαινεται! Μου αρεσε και το αφησα ετσι αλλα χθες που εκατσα να δω μια ταινια, με χαλαγε πολυ το μπλε led:hm:Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος(καποια μοντα με τα καλωδια???) να το κλεισω χωρις να κλεισω και τον ανεμηστηρα ή δεν την γλιτωνουμε την αγορα καινουργιου 14αρη?
goku_dbz Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2009 πως ξερω ποια ειναι??? βγαινουνε 3 καλωδια τα οποια μετα ενωνονται και βγαινουνε 2!
carrion Σεπτέμβριος 2, 2009 #4 Σεπτέμβριος 2, 2009 Δύσκολα να έχει ξεχωριστή τροφοδοσία για τα LED. Λογικά παίρνει ρεύμα από την μια τροφοδοσία που πηγαίνει και στον ρότορα. Η εκδοχή το να ανοίξεις τον ανεμιστήρα και να βάψεις με λίγο μπλε (μαρκαδόρο πχ) τα LED ώστε να σκουρύνει το χρώμα και να μην είναι τόσο φωτεινό παίζει;
neuromancer Σεπτέμβριος 2, 2009 #5 Σεπτέμβριος 2, 2009 Στο Led δεν καταλήγει ζευγάρι καλώδια? Αυτά λέω.και ο μαρκαδόρος καλή λύση είναι
goku_dbz Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #6 Σεπτέμβριος 2, 2009 ετσι οπως ειναι τα καλωδια δεν μπορω να ξεχωρισω ποιο παει στο ροτορα και ποιο στα leds... αυριο θα προσπαθησω να δω τι γινεται και με τους μαρκαδορους! αν δεν μου κανει τοτε ενα χαρτονι μπροστα οποτε βλεπω ταινιες θα με καλυψει προς το παρον ευχαριστω παιδες!
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 2, 2009 #8 Σεπτέμβριος 2, 2009 καλυτερα να παρεις τον νεο 14αρη.Πλεον υπαρχουν πολλες λυσεις σ αυτη τη διαμετρο αφου εχει αρχισει και γινεται αρκετα maistream.Τα μαρκαδορακια και τα χαρτονια ειναι ημιμετρα. (IMHO)
goku_dbz Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #9 Σεπτέμβριος 2, 2009 ^καλα λες..και τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο θα κανω...πιο σιγυρισμενη λυση!
carrion Σεπτέμβριος 3, 2009 #10 Σεπτέμβριος 3, 2009 Τα μαρκαδορακια και τα χαρτονια ειναι ημιμετρα. (IMHO)Και πολύ καλά τα λές. Απλά είπα αυτήν την ιδέα γιατί ο φίλος ψάχτηκε στο πρωτο post αν υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι χωρίς να τον αλλάξει.Σίγουρα και εγώ θεωρώ ως την καλύτερη λύση έναν καινούριο 140ρη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.