spc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 Λοιπόν, μιας και οι Cloud Computer Gurus δεν μπορούν να βοηθήσουν , να πω τον πόνο μου: Δουλεύω σε Server 2003 (Workstation ‘mode’) κάτι χρόνια. Είχα το MSN 8.X και όλα μια χαρά. Μέχρι πριν από ~2 εβδομάδες που η MS έβγαλε κάτι updates για τα 2003 μετά την εγκατάσταση των οποίων το MSN αδυνατούσε να εκκινήσει και ζητούσε αναβάθμιση σε νέα έκδοση η οποία όμως είναι ασύμβατη με τα 2003! (MS Rulezzz!) Τεσπα, βρήκα κάποιο msi το οποίο ‘παρακάμπτει’ το ‘μπλόκο’ που τρώει το MSN (Live Messenger πλέον) στα 2003 και η εγκατάσταση γίνεται κανονικά (εκ των υστέρων βρήκα και αυτό http://www.techspot.com/blog/129/how-to-run-windows-live-messenger-on-windows-xp-x64/ αν και εγώ χρησιμοποίησα άλλο msi) Έλα όμως που δεν κάνει Login και πετάει Error Code 80040154 Ακολούθησα όσα λέει το επίσημο support της MS (http://help.live.com/help.aspx?mkt=el-GR&project=WL_Messengerv9&querytype=keyword&query=80040154&Product=2&Version=14.0.8064.0206&ErrorCode=80040154&ErrorId=80040154&Locale=en_ms) αλλά καμία λύση. Υποψιν ότι πλέον δεν βλέπω επιλογή απεγκατάστασης στον υφιστάμενο Live Messenger (V 2009 Build 14.0.8064.206). Έχει κανείς καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Δοκιμασε να εγκαταστησεις το contacts.msi απο αυτο:http://rapidshare.com/files/274373243/MSN_9.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Αν επιτρέπεται, τι ειναι αυτο το αρχείο και πως προκύπτει η συμβουλή; Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 1, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Τολμησα και το εβαλα και δούλεψε! Πριν πω thanks, να ρωτησω τι ήταν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Μάλλον μία από τις δεκάδες παπάτζες που περνάει πλέον το Windows Live Messenger. Μαζί με δαύτο θα πρέπει να περάσεις, χωρίς να το καταλάβεις εννοείται, και μερικά άλλα τζάρτζαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Windows Sign In AssistantWindows Upload tool Windows Live Essentialsκατι απο αυτα να υποθεσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Σεπτέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Ευχαριστω παιδια, ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αναγκαστηκα χρησιμοποιουσα το pc που εχω στη πλασμα για καθημερινες δουλιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Να σαι καλα . Λοιπον το ιδιο ακριβως εφαγα και εγω πριν λιγο καιρο και σωθηκα απο αυτην την σελιδα, διαβασε τη για να μην πολυλογω. χαιρομαι που βγηκε αλλος ενας απο τη βλακεια της MS. http://www.mydigitallife.info/2008/10/21/retrieve-windows-live-messenger-2009-standalone-individual-setup-installer-msi-from-web-download/ Παραθετω: If you have any problem with Windows Live Messenger after installation using the standalone individual installer Messenger.msi, try to install the following 3 programs too, all of which in different sub-folders inside the .cache directory. Contacts.msi (Contacts)dw20shared.msi (DW 2.0 Client) crt.msi (Microsoft Visual Studio Runtime) Για τον κωδικο σφαλματος σου χρειαζεται αυτο που κατεβασες. παρεπιπτοντως. Αυτο που κατεβασες ειναι ο ελληνικος "standalone" WLM το ανεβασα εγω και ειναι καθαρο. Οσοι εχετε προβληματα με τον WLM η απλα θελετε offline installaton κατβαστε αφοβα να ηρεμησετε.. Καλημερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Ευχαριστούμε και πάλι. Παρεμπιπτόντως εγώ έκανα απλώς Install το contacts.msi (χωρίς να ‘’βασικό’’ – κράτησα αυτό που είχα) από το desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Μια χαρα. απλα εβαλα και το msi του wlm για να' ναι ολοκληρο.Καλη διασκεδαση:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Ρε παιδιά, έβαλα XP64 σε ένα φίλο και ενώ ήξερα το θέμα με το msn, αλλά είχα δεί το θέμα αυτό και είπα ότι θα βγάλω άκρη...αλλά δεν...Με το που ξεκινά βγάζει σφάλμα και ζητά να στείλει αναφορά...δοκίμασα και το contact και βρήκα από άλλο pc τα υπόλοιπα αρχεία που λένε τα link και τίποτα δεν έφτιαξε...Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω και τον 8, γιατί έχω πιο νέα έκδοση...Uninstall δεν βλέπω στο control panel.Δεν ξέρω, αλλά αυτό το λειτουργικό δεν με πάει καθόλου...Τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Vista x64:PΕσυ ο ιδιος το ειχες πει καποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Σεπτέμβριος 8, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Tα πάντα όλα........... http://messengergeek.spaces.live.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 9, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Vista x64:PΕσυ ο ιδιος το ειχες πει καποτε! Μωρέ Vista του έβαλα, αλλά χρησιμοποιεί ένα αρχαίο πρόγραμμα και δεν έπαιζε...Βέβαια ούτε στα XP64 έπαιξε... Tα πάντα όλα........... http://messengergeek.spaces.live.com/ Nice...ελπίζω να δουλέψει επιτέλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Σεπτέμβριος 9, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Trilian? Γιατί όχι! Στο server με τα 2003 αυτό έχω με τα 3 accounts, γιατί να χαλάω τη υγίεια μου για κάτι που βγάζει προβλήματα :jump1:Αν θες πάντως έχω την έκδοση του msn που παίζει σε win xp x64! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 9, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Asap link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Σεπτέμβριος 9, 2009 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Here you go!Edit: Από εδώ το msn. Δεν είναι σε premium account, οπότε όποιος προλάβει. Το δούλευα τη τελευταία φορά που έβαλα win xp x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.