palavomaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 παιδιά καλησπέρα έχω την έκδοση win7 7127 και είδα ότι έχει βγεί και η έκδοση RTM 7600!!!έχει πραγματικά τόσες πολλές διαφορές η προγενέστερη έκδοση απο την τέλευταία?Όσο κ αν έχω ψάξει στο google δέν έχω καταλάβει σε τί υπερτερεί η μία της άλλης.Όποιος ξέρει κατι ας ενημερώσει παρακαλώ!!!Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Η 7600 είναι αυτη που θα βγει στα ράφια τον Οκτώβρη. Αυτή που έχεις είναι ολίγο beta. Δεν σου αρκεί αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 Αυτή που έχεις είναι ολίγο beta. Ολιγον RC. Η BETA ηταν η 7000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 οτι πεις - η ουσία είναι ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 μου αρκεί απλά θα ήθελα να ήξερα άν έχει άλλες διαφορές πιό ουσιώδεις απο την 7127!!π.χ άν θα είναι πιό γρήγορη ή πιό σταθερά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Μία διαφορά υποθέτω είναι ότι είναι παράνομο να την εγκαταστήσεις χωρίς να την αγοράσεις, ενώ την -παλαιότερη προφανώς - RC π.χ. μπορείς να την έχεις νόμιμα free μέχρι το καλοκαίρι του 2010 εφόσον είχες προμηθευτεί τον σχετικό κωδικό από την Μ$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Σεπτέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Oι διαφορες ειναι οι εξης (περα απο τα κλειδια των RC που δεν ισχυουν στην RTM)-Περιπου στα 12.000 διορθωμενα bugs-Καποιες βελτιωσεις στην ταχυτητα, στην υποστηριξη multitasking σε πολυπυρηνους και στην σταθεροτητα.Γενικα τα λεω ετσι...Μην περιμενεις να δεις καινουργια χαρακτηριστικα και λειτουργιες και πιθανον να μην καταλαβεις διαφορα ουτε στα bugs ουτε σε ταχυτητα.Αλλα το optimization εχει γινει.Mε λιγα λογια αν σου παιζει οκ η 7127 νομιζω δεν υπαρχει λογος να βαλεις την RTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Παντως η RC είναι υπερβολικά σταθερή για Beta..εγώ μαλλον θα την κρατήσω μεχρι να ληξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.