Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2009 Φιλοι του forum καλησπερα.Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω με ενα σχετικα παλιο φορητο υ/η που κατεχω(acer aspire 1307lc ειναι το μοντελο).Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να διαβασουν τα cd των windows τον σκληρο του για να κανω εγκατασταση και ετσι τον εχω αφησει χωρις λογισμικο(αχρηστο δλδ).Τι μπορει να φταιει?Οτι θελετε να ρωτησετε για να με βοηθησετε να φτασω στην λυση πειτε το μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 τα cd των windows ή windowZ?το μαμά δισκάκι υπάρχει?αν ναι, αυτό το διαβάζει?αν το διαβάζει φταίνε τα άλλα δισκάκια που κατά πάσα πιθανότητα δεν εμπεριέχουν τον disk controller driver.δοκίμασες να κουμπώσεις διαφορετικό δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Σεπτέμβριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Το δισκακι υπαρχει και δεν μπαινει καν στον κοπο να το διαβασει γιατι οταν παει να ξεκινησει κολαει ο σκληρος του δισκος(απο το λαμπακι το καταλαβαινω).Εχω δοκιμασει ολα τα windows σχεδον μεχρι και linux αλλα τιποτα.Μονο με τα 98 ξεκινησε αλλα δεν εχω ελεγκτη δισκετας(μου χαλασε) και μενει εκει.Αλλαξα και σκληρο μηπως και τα εφτυσε ο παλιος αλλα τπτ,τον εκανα τουλαχιστον εξωτερικο(μαζι με τον παλιο) για το αλλο υπολιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 μου μυρίζει πρόβλημα μητρικής και για την παλαιότητα του δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Και εγω τον ελεγκτη σκληρων δισκων υποψιαζομαι για να πω την αληθεια.Μου λεει κατι για boot sector error !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.