Jump to content

Μικρό προβληματάκι

cherryman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μερικές φορές όταν πατάω να μπω σε ένα οποιοδήποτε θέμα μιας ενότητας του φόρουμ, εμφανίζεται μια κατάλευκη σελίδα και ο browser λέει Done. Με ένα απλό refresh της σελίδας διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό και άλλωστε μπορεί να το αντιμετωπίζουν κι άλλοι.

Originally posted by cherryman

Μερικές φορές όταν πατάω να μπω σε ένα οποιοδήποτε θέμα μιας ενότητας του φόρουμ, εμφανίζεται μια κατάλευκη σελίδα και ο browser λέει Done. Με ένα απλό refresh της σελίδας διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό και άλλωστε μπορεί να το αντιμετωπίζουν κι άλλοι.

To πρόβλημα το γνωρίζουμε και θα λυθεί τις προσεχείς ημέρες.

Nα προσθέσω ότι αυτό το κάνει σχεδόν αποκλειστικά με Internet Explorer. Mε κανέναν άλλο browser (opera,mozilla,netscape) δε θα σας το παρουσιάσει. Για άλλη μια φορά ψάχνουμε λύση λοιπόν για προβλήματα της MS.. υπομονή παίδες θα λυθεί :nothing:

Το αλλο που οταν μπαινω στο main forum, κατευθειαν απο τα Favorites, μου βγαζει γλωσσα Τουρκικα, μετα οταν παω στις σημερινες απαντησεις τα βγαζει κανονικα!

επεισης το κανει οταν πατας απαντηση σε καποιο post και οταν κανεις vote.παντως οντως με opera kai netscape δεν το κανει...

• 2 weeks later...

Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα....και ας κυκλοφορώ με ένα ΙΕ 6.0.2800.....:'( :'( :'( :'(

Αρχική απάντηση από maddoctor [08-10-2003 και 15:50]

Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα....και ας κυκλοφορώ με ένα ΙΕ 6.0.2800.....:'( :'( :'( :'(

Καλομελέτα κι έρχεται, μην ανησυχείς, θα το αντιμετώπίσεις και συ κάποια στιγμή.

Δεν είναι τίποτα όμως, ένα refresh πατάς και όλα επανέρχονται.

6,0,2800 ε; Πως και δεν το έχουμε δει αυτό το εργαλείο εδώ κοντά;

Πάει καλά;

Αισίως έχουμε φτάσει στην 12κάτη του μηνός Οκτωβρίου και το καταραμένο αυτό bug για το οποίο άνοιξε και το thread, επιβιώνει. ’ντε ρε παιδιά. Ώρες ώρες γίνονται τσατάλια τα νεύρα.

bug::devil:

Αρχική απάντηση από cherryman

Αισίως έχουμε φτάσει στην 12κάτη του μηνός Οκτωβρίου και το καταραμένο αυτό bug για το οποίο άνοιξε και το thread, επιβιώνει. ’ντε ρε παιδιά. Ώρες ώρες γίνονται τσατάλια τα νεύρα.

bug::devil:

Έχετε δίκιο και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Λίγη υπομονή ακόμα να βρούμε τι το προκαλεί :toomuchne

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από DJD [24-09-2003 και 08:55]

To πρόβλημα το γνωρίζουμε και θα λυθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακομη υπαρχει και ειναι πολυ ενοχλητικο:(

• 2 months later...

Δοκιμασρε mozilla firebird παιδια ειναι τρομερος.....απλα και μονο βαλτε για δοκιμη ....

Ακομα απορω που δεν ειχα ηδη βαλει .Ποσο δικιο ειχαν καποιοι.......( ,38 ,45 και Unsto )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.