cherryman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2003 Μερικές φορές όταν πατάω να μπω σε ένα οποιοδήποτε θέμα μιας ενότητας του φόρουμ, εμφανίζεται μια κατάλευκη σελίδα και ο browser λέει Done. Με ένα απλό refresh της σελίδας διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό και άλλωστε μπορεί να το αντιμετωπίζουν κι άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 24, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Originally posted by cherryman Μερικές φορές όταν πατάω να μπω σε ένα οποιοδήποτε θέμα μιας ενότητας του φόρουμ, εμφανίζεται μια κατάλευκη σελίδα και ο browser λέει Done. Με ένα απλό refresh της σελίδας διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό και άλλωστε μπορεί να το αντιμετωπίζουν κι άλλοι. To πρόβλημα το γνωρίζουμε και θα λυθεί τις προσεχείς ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 24, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Kαι μερικες φορες οταν παταω στην Απαντηση η το go το κανει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 24, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Nα προσθέσω ότι αυτό το κάνει σχεδόν αποκλειστικά με Internet Explorer. Mε κανέναν άλλο browser (opera,mozilla,netscape) δε θα σας το παρουσιάσει. Για άλλη μια φορά ψάχνουμε λύση λοιπόν για προβλήματα της MS.. υπομονή παίδες θα λυθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 24, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Ειδες κωστα που δεν ειμαι ο μονος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 24, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Το αλλο που οταν μπαινω στο main forum, κατευθειαν απο τα Favorites, μου βγαζει γλωσσα Τουρκικα, μετα οταν παω στις σημερινες απαντησεις τα βγαζει κανονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 24, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 White Screen Of Death... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 24, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 WSOD LOL Chroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 24, 2003 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Αθάνατη microsoft δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Σεπτέμβριος 24, 2003 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 επεισης το κανει οταν πατας απαντηση σε καποιο post και οταν κανεις vote.παντως οντως με opera kai netscape δεν το κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Οκτώβριος 8, 2003 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα....και ας κυκλοφορώ με ένα ΙΕ 6.0.2800.....:'( :'( :'( :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 8, 2003 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από maddoctor [08-10-2003 και 15:50] Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα....και ας κυκλοφορώ με ένα ΙΕ 6.0.2800.....:'( :'( :'( :'( Καλομελέτα κι έρχεται, μην ανησυχείς, θα το αντιμετώπίσεις και συ κάποια στιγμή.Δεν είναι τίποτα όμως, ένα refresh πατάς και όλα επανέρχονται.6,0,2800 ε; Πως και δεν το έχουμε δει αυτό το εργαλείο εδώ κοντά;Πάει καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Οκτώβριος 8, 2003 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2003 6,0,2800 ε εμενα ειναι 3000 (τριλιτρος) καλος ειναι ? χεχεχεχ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Οκτώβριος 9, 2003 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Φανταστικά πάει :D Λίγο μόνο στις ανηφόρες μου κολλάει,αλλά αντέχει. :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 12, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2003 Αισίως έχουμε φτάσει στην 12κάτη του μηνός Οκτωβρίου και το καταραμένο αυτό bug για το οποίο άνοιξε και το thread, επιβιώνει. ’ντε ρε παιδιά. Ώρες ώρες γίνονται τσατάλια τα νεύρα.bug::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 12, 2003 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2003 Αρχική απάντηση από cherryman Αισίως έχουμε φτάσει στην 12κάτη του μηνός Οκτωβρίου και το καταραμένο αυτό bug για το οποίο άνοιξε και το thread, επιβιώνει. ’ντε ρε παιδιά. Ώρες ώρες γίνονται τσατάλια τα νεύρα.bug::devil: Έχετε δίκιο και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Λίγη υπομονή ακόμα να βρούμε τι το προκαλεί :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 27, 2003 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2003 ακομα υπαρχει το εχω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Νοέμβριος 5, 2003 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 Αρχική απάντηση από DJD [24-09-2003 και 08:55] To πρόβλημα το γνωρίζουμε και θα λυθεί τις προσεχείς ημέρες. Ακομη υπαρχει και ειναι πολυ ενοχλητικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Νοέμβριος 5, 2003 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 It's alive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 5, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Δοκιμασρε mozilla firebird παιδια ειναι τρομερος.....απλα και μονο βαλτε για δοκιμη ....Ακομα απορω που δεν ειχα ηδη βαλει .Ποσο δικιο ειχαν καποιοι.......( ,38 ,45 και Unsto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.