Jump to content

Seagate ή Western

Omerta1416003372

Recommended Posts

Αυτόν ή αυτόν?Τον θέλω κυρίως για αξιοπιστία αλλά και για επιδόσεις.Μετά τα περιστατικά που έχω ακούσει και έχω διαβάσει δεν ξέρω τι να πάρω τελικά.

Αν τον θες για αξιοπιστία, να πάρεις δύο και να κάνεις ένα RAID1. Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί τίποτα με μονό δίσκο... Και όταν έρθει η ώρα να βγάλει πρόβλημα ο ένας δίσκος, θα δεις ότι τα έξτρα έξοδα για το raid είναι αμελητέα.

Western:snap:

πλέον στην δουλειά δεν λέμε πόσοι Seagate κάηκαν αλλα ποσα κιλά Seagate επιστρέψαμε στο πλαίσιο

Χαχα ωραίος.Παρεπιπτόντως παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει το θέμα στον τομέα με τους σκληρούς δίσκους και τις οπτικές συσκευές.Απλά το ρωτάω μετά από το thread που διάβασα <<Τρελαμενος Caviar Black 1tb...>>

εγώ πάλι λέω seagate και ξερό ψωμί τώρα πια.......όσους seagate έχω στο pc είναι όλοι αστέρι....

αντιθέτως με τον καιρό έχω "καταφέρει" να χαλάσω ένα hitachi ενα maxtor και ένα wd....

για μένα δεν είναι τυχαία ο μεγαλύτερος πωλητής σκληρών δίσκων και δίνει και μεγαλύτερες εγγυήσεις στους δίσκους της καιρό τώρα.......ενώ η wd μόνο τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να δίνει σιγά σιγά...5ετη εγγυήση σε μερικά απο τα μοντέλα της..

πάντως σε σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως είπες και εσύ wd η seagate...!

Omerta εγω δημιουργησα το θεμα <<Τρελαμενος Caviar Black 1tb...>> !!

Επροκειτο για εναν caviar black που ηταν DOA (Dead On Arrival) , δηλαδη ήδη νεκρός οταν τον παρέλαβα!

Κάτι πρέπει να παίχτηκε με εκείνη τη παρτίδα δίσκων μιας και ακουσα αρκετούς να παρέλαβαν DOA caviar black 1tb...

Μου δωσαν πιστοτικο 82 ευρώ και πήρα πάλι τον ίδιο ;)

Γρήγορος και ήσυχος. Προχώρα άφοβα ;)

Κοίτα λογικό ο καθένας να σου προτείνει WD ή Seagate ανάλογα την προσωπική του εμπειρία! Εγώ προσωπικά και από τις δύο εταιρίες μου έχουν σκάσει δίσκοι, και 2 DOA WD Blue είχα πρόσφατα. Επίσης και από τις δύο εταιρίες έχω δίσκους σκυλιά που τόσα χρόνια δεν έχουν βγάλει κιχ!

Οπότε, όπως είπε και ο φίλος πριν, ότι και να πάρεις προσπάθησε αν σε παίρνει οικονομικά να πάρεις δύο να κάνεις RAID1. Και φυσικά, τα πολύ σημαντικά δεδομένα πάντα backup πάνω από μία φορά και σε άλλο μέσο γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Αυτά!

Ευχαριστώ.Τώρα έχω έναν 640 caviar black και δεν μου έχει εμφανίσει μέχρι τώρα ούτε ένα πρόβλημα.Φυσικά η τιμή του seagate 1.5tb είναι πάρα πολύ καλή για αυτό και ρώτησα.Να 'στε καλά για τις απαντήσεις σας

Omerta εγω δημιουργησα το θεμα <<Τρελαμενος Caviar Black 1tb...>> !!

Επροκειτο για εναν caviar black που ηταν DOA (Dead On Arrival) , δηλαδη ήδη νεκρός οταν τον παρέλαβα!

Κάτι πρέπει να παίχτηκε με εκείνη τη παρτίδα δίσκων μιας και ακουσα αρκετούς να παρέλαβαν DOA caviar black 1tb...

Μου δωσαν πιστοτικο 82 ευρώ και πήρα πάλι τον ίδιο ;)

Γρήγορος και ήσυχος. Προχώρα άφοβα ;)

Πολύ αναλυτικός... :jump1:Για αρχάριους και ανίδεους στα αγγλικά ότι πρέπει:jump:Το άρθρο το είχα διαβάσει απλά το ανέφερα σαν γεγονός ότι όλοι οι σκληροί μπορεί να r.i.p:T:

Πάρε western digital. Ακόμα η seagate δεν έχει λύσει εντελώς τα προβλήματα της σειράς 7200.10 και μεταφέρθηκαν στη σειρά 11.:TD:

Τουλάχιστον το DOA είναι πιο καλό απο το "Ελα να δούμε μια ταινιά. OMIGI τι έγινε που πήγε ο δίσκος. ΟΧΙ ρε p00ti μου..."

Πάρε western digital. Ακόμα η seagate δεν έχει λύσει εντελώς τα προβλήματα της σειράς 7200.10 και μεταφέρθηκαν στη σειρά 11.:TD:

Τουλάχιστον το DOA είναι πιο καλό απο το "Ελα να δούμε μια ταινιά. OMIGI τι έγινε που πήγε ο δίσκος. ΟΧΙ ρε p00ti μου..."

Να 'σαι καλά.Ωραίος.Btw ο seagate lp έχει και αυτός τα ίδια προβλήματα?

wd χρησιμοποιουσα τα τελευταια Ν χρονια, χωρις κανενα προβλημα, αλλα και ο 1.5tb st δουλευει απροβληματιστα 3μηνες τωρα... (οπως και ενας 320αρης IDE 7200.9? 7200.10? δεν θυμαμαι, για πανω απο χρονο)

wd χρησιμοποιουσα τα τελευταια Ν χρονια, χωρις κανενα προβλημα, αλλα και ο 1.5tb st δουλευει απροβληματιστα 3μηνες τωρα... (οπως και ενας 320αρης IDE 7200.9? 7200.10? δεν θυμαμαι, για πανω απο χρονο)

Τελικά είσαι ή δεν είσαι γκαντέμης;

Western κ απο μενα, εχουν περασει πανω απο 40 δισκοι απ τα χερια μου (τοσο στο γραφειο οσο κ στο σπιτι) κ μονο 2 παρουσιασαν προβλημα.

Ενας ραπτορ 36αρις που παρεδωσε πνευμα πριν 1 μηνα, κ μετα απο σχεδον 5 χρονια χρησης, σταλθηκε rma στην WD κ μου στειλαν πισω Velociraptor 300αρι, /respect ;)

Ενας ραπτορ 36αρις που παρεδωσε πνευμα πριν 1 μηνα, κ μετα απο σχεδον 5 χρονια χρησης, σταλθηκε rma στην WD κ μου στειλαν πισω Velociraptor 300αρι, /respect ;)
Πως γίνεται αυτο; :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.