Jump to content

Aπόσυρση - Εφαρμογή μέτρου / Διαδικασία

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Θέλω να πουλήσω ένα Peugeot 106 που έχω για να πάρω επιτέλους ένα καινούριο αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού.

Αρχικά είχα σκεφτεί τις αγγελίες, αλλά τελικά μάλλον καταλήγω στην απόσυρση.

Επειδή θέλω να έχω μια καλύτερη εικόνα :

1. Πότε ξεκινά και επίσημα η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης?

2. Ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος από την αρχή που θα αποσύρει το παλιό του για να πάρει την επιδότηση μέχρι το σημείο που θα πάει στην αντιπροσωπεία για να πάρει την επιπλέον επιδότηση?

3. Ποια είναι η συνολική διαδικασία, τα δικαιολογητικά και γενικά τι άλλο χρειάζεται να ληφθεί υπόψη για να μην υπάρχει περιττή ταλαιπωρία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα,

@ pastelidis.n.s.

Έχει ανακοινωθεί αυτό κάπου επίσημα ή απλώς είναι δικιά σου εκτίμηση?

Παραθέτω και μερικούς σχετικούς συνδέσμους σε περίπτωση που χρειάζεται και κάποιος άλλος σχετική πληροφόρηση

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92548.asp

http://www.autolist.gr/index.php?page=detail_news&newsid=748&show=

To ειχα διαβασει...αλλα δεν θυμαμαι που...

Μαλιστα μου το ειπε και ο θειος μου γιατι θελει να αποσυρει ενα jeep vitara που εχει..>!

Το δικό μου μοντέλο σε car.gr και xe.gr το έχω βρει από 1.600€ έως και 2.400€.

Στην περίπτωση μου, που σκοπεύω να το αποσύρω και να παρω καινούριο είναι 2.000€ (1.000€ επιδότηση για την κατηγορία του και άλλα 1.000€ επειδή θα πάρω καινούριο).

Εκτός βέβαια αν μου το ζητήσει κάνενα φίλος. οπότε αντι να το αποσύρω να το δώσω για να κάνει και τη δουλειά του

Kαλημέρα,

Επειδή ακούγονται διάφορα, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των εκλογών, το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύσει?

Ή που μπορούμε να βρούμε έγκυρη & επίσημη ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα?

λογικά πάει για μετά τις εκλογές (αν και εφόσον η νέα κυβέρνηση επιθυμεί να το κάνει). η δικιά μου απορία είναι εάν είχαν προλάβει να ψηφίσουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας...

Τα καλά και συμφέροντα. Μπορεί κάποιος να ποστάρει το ποστ απο το τροκτικό γιατί είναι κομμένο εδώ στη δουλειά.

λογικά πάει για μετά τις εκλογές (αν και εφόσον η νέα κυβέρνηση επιθυμεί να το κάνει). η δικιά μου απορία είναι εάν είχαν προλάβει να ψηφίσουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας...

οχι πακετο πηγαινε το νομοσχεδιο

Προς υλοποίηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Τελικά φαίνεται ότι η κυβέρνηση ανακάλυψε τον τρόπο να περάσει τα μέτρα που λόγω των εκλογών θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αποφασίσθηκε να προχωρήσει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου η εφαρμογή προτάσεων της κυβέρνησης για την στήριξη της αγοράς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το μέτρο για την απόσυρση. TR.gif Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μπορεί να εκδίδει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε “έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο 44 του Συντάγματος. Οι πράξεις, υπογράφονται ύστερα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου. Στη συνέχεια, οι πράξεις υποβάλλονται στη Βουλή για κύρωση μέσα σε 40 ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε 40 ημέρες από τη σύγκληση της Βουλής σε Σύνοδο.

Πηγή : Autotriti

και αυτή κρίνεται ότι είναι μία από τις "έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” ; και πως ο "πράσινος" Παπούλιας θα συγκαταθέσει για ένα μέτρο που θα δώσει πόντους στους μπλε;

λέγεται ότι θα πάει πακέτο με την ρύθμιση του ΦΠΑ. κοίταξε...από την μία λένε ότι η ΝΔ έταξε και δεν πραγματοποίησε λόγω των εκλογών. εάν τελικά βρεθεί φόρμουλα να πραγματοποιηθούν αυτά που θα ψηφίζονταν την επόμενη βδομάδα δεν νομίζω ότι θα διαμαρτυρηθεί κανείς....

και αυτή κρίνεται ότι είναι μία από τις "έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” ; και πως ο "πράσινος" Παπούλιας θα συγκαταθέσει για ένα μέτρο που θα δώσει πόντους στους μπλε;

πρασινος?

τοτε γιατι εβαλε την υπογραφη του να κλεισει η βουλη ενα μηνα πριν της ευρωεκλογες?:slap:

τι ρυθμιση φπα?

"πράσινος" Παπούλιας

fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail

Εκτός και αν ανφέρεσαι στην οικολογική του συνείδηση, οπότε ΟΚ.

Από το βιογραφικό του http://www.presidency.gr/biopap.htm

Από το 1981 έως το 1985, επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε Υφυπουργός, Αναπληρωτής Υπουργός, και, από το 1985 έως 1989 και από το 1993 έως 1996, Υπουργός Εξωτερικών. Κατά τη διάρκεια της Οικουμενικής Κυβέρνησης διατέλεσε Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας (1989-1990). Επί πρωθυπουργίας του κ. Κ. Σημίτη διετέλεσε επί σειρά ετών, 1998 έως 2004, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Αν εννοείς ότι όπως και ο Μάνος πήγε στο ΠΑΣΟΚ και έγινε πράσινος τότε και ο Παπούλιας είναι μπλε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.