amateur Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 Καλημέρα, Θέλω να πουλήσω ένα Peugeot 106 που έχω για να πάρω επιτέλους ένα καινούριο αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού. Αρχικά είχα σκεφτεί τις αγγελίες, αλλά τελικά μάλλον καταλήγω στην απόσυρση. Επειδή θέλω να έχω μια καλύτερη εικόνα :1. Πότε ξεκινά και επίσημα η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης?2. Ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος από την αρχή που θα αποσύρει το παλιό του για να πάρει την επιδότηση μέχρι το σημείο που θα πάει στην αντιπροσωπεία για να πάρει την επιπλέον επιδότηση? 3. Ποια είναι η συνολική διαδικασία, τα δικαιολογητικά και γενικά τι άλλο χρειάζεται να ληφθεί υπόψη για να μην υπάρχει περιττή ταλαιπωρία?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ea6gka Αύγουστος 30, 2009 #2 Αύγουστος 30, 2009 μπορεις να πας σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων και θα μαθεις με καθε λεπτομερεια
pastelidis.n.s. Αύγουστος 30, 2009 #3 Αύγουστος 30, 2009 Στο μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι αρχιζει τελη Σεπτεμβριου...
amateur Αύγουστος 31, 2009 Author #4 Αύγουστος 31, 2009 Καλησπέρα, @ pastelidis.n.s.Έχει ανακοινωθεί αυτό κάπου επίσημα ή απλώς είναι δικιά σου εκτίμηση?Παραθέτω και μερικούς σχετικούς συνδέσμους σε περίπτωση που χρειάζεται και κάποιος άλλος σχετική πληροφόρησηhttp://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92548.asphttp://www.autolist.gr/index.php?page=detail_news&newsid=748&show=
pastelidis.n.s. Αύγουστος 31, 2009 #5 Αύγουστος 31, 2009 To ειχα διαβασει...αλλα δεν θυμαμαι που...Μαλιστα μου το ειπε και ο θειος μου γιατι θελει να αποσυρει ενα jeep vitara που εχει..>!
amateur Σεπτέμβριος 1, 2009 Author #7 Σεπτέμβριος 1, 2009 Το δικό μου μοντέλο σε car.gr και xe.gr το έχω βρει από 1.600€ έως και 2.400€.Στην περίπτωση μου, που σκοπεύω να το αποσύρω και να παρω καινούριο είναι 2.000€ (1.000€ επιδότηση για την κατηγορία του και άλλα 1.000€ επειδή θα πάρω καινούριο).Εκτός βέβαια αν μου το ζητήσει κάνενα φίλος. οπότε αντι να το αποσύρω να το δώσω για να κάνει και τη δουλειά του
amateur Σεπτέμβριος 3, 2009 Author #8 Σεπτέμβριος 3, 2009 Kαλημέρα,Επειδή ακούγονται διάφορα, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των εκλογών, το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύσει?Ή που μπορούμε να βρούμε έγκυρη & επίσημη ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα?
GriGaS Σεπτέμβριος 3, 2009 #9 Σεπτέμβριος 3, 2009 λογικά πάει για μετά τις εκλογές (αν και εφόσον η νέα κυβέρνηση επιθυμεί να το κάνει). η δικιά μου απορία είναι εάν είχαν προλάβει να ψηφίσουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας...
NoDsl Σεπτέμβριος 3, 2009 #10 Σεπτέμβριος 3, 2009 Τα καλά και συμφέροντα. Μπορεί κάποιος να ποστάρει το ποστ απο το τροκτικό γιατί είναι κομμένο εδώ στη δουλειά.
ea6gka Σεπτέμβριος 3, 2009 #11 Σεπτέμβριος 3, 2009 λογικά πάει για μετά τις εκλογές (αν και εφόσον η νέα κυβέρνηση επιθυμεί να το κάνει). η δικιά μου απορία είναι εάν είχαν προλάβει να ψηφίσουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας...οχι πακετο πηγαινε το νομοσχεδιο
winters Σεπτέμβριος 4, 2009 #12 Σεπτέμβριος 4, 2009 Ουτε απόσυρση ούτε τέλη ψήφισαν.http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=5760822
GriGaS Σεπτέμβριος 5, 2009 #13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Προς υλοποίηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου Τελικά φαίνεται ότι η κυβέρνηση ανακάλυψε τον τρόπο να περάσει τα μέτρα που λόγω των εκλογών θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αποφασίσθηκε να προχωρήσει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου η εφαρμογή προτάσεων της κυβέρνησης για την στήριξη της αγοράς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το μέτρο για την απόσυρση. Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μπορεί να εκδίδει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε “έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο 44 του Συντάγματος. Οι πράξεις, υπογράφονται ύστερα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου. Στη συνέχεια, οι πράξεις υποβάλλονται στη Βουλή για κύρωση μέσα σε 40 ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε 40 ημέρες από τη σύγκληση της Βουλής σε Σύνοδο. Πηγή : Autotriti
sstav Σεπτέμβριος 5, 2009 #14 Σεπτέμβριος 5, 2009 και αυτή κρίνεται ότι είναι μία από τις "έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” ; και πως ο "πράσινος" Παπούλιας θα συγκαταθέσει για ένα μέτρο που θα δώσει πόντους στους μπλε;
GriGaS Σεπτέμβριος 5, 2009 #15 Σεπτέμβριος 5, 2009 λέγεται ότι θα πάει πακέτο με την ρύθμιση του ΦΠΑ. κοίταξε...από την μία λένε ότι η ΝΔ έταξε και δεν πραγματοποίησε λόγω των εκλογών. εάν τελικά βρεθεί φόρμουλα να πραγματοποιηθούν αυτά που θα ψηφίζονταν την επόμενη βδομάδα δεν νομίζω ότι θα διαμαρτυρηθεί κανείς....
Kostas007 Σεπτέμβριος 5, 2009 #16 Σεπτέμβριος 5, 2009 και αυτή κρίνεται ότι είναι μία από τις "έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” ; και πως ο "πράσινος" Παπούλιας θα συγκαταθέσει για ένα μέτρο που θα δώσει πόντους στους μπλε; πρασινος? τοτε γιατι εβαλε την υπογραφη του να κλεισει η βουλη ενα μηνα πριν της ευρωεκλογες? τι ρυθμιση φπα?
winters Σεπτέμβριος 5, 2009 #17 Σεπτέμβριος 5, 2009 "πράσινος" Παπούλιας fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail fail failΕκτός και αν ανφέρεσαι στην οικολογική του συνείδηση, οπότε ΟΚ.
sstav Σεπτέμβριος 5, 2009 #18 Σεπτέμβριος 5, 2009 Από το βιογραφικό του http://www.presidency.gr/biopap.htmΑπό το 1981 έως το 1985, επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε Υφυπουργός, Αναπληρωτής Υπουργός, και, από το 1985 έως 1989 και από το 1993 έως 1996, Υπουργός Εξωτερικών. Κατά τη διάρκεια της Οικουμενικής Κυβέρνησης διατέλεσε Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας (1989-1990). Επί πρωθυπουργίας του κ. Κ. Σημίτη διετέλεσε επί σειρά ετών, 1998 έως 2004, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.Αν εννοείς ότι όπως και ο Μάνος πήγε στο ΠΑΣΟΚ και έγινε πράσινος τότε και ο Παπούλιας είναι μπλε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.