malachaskos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 παιδιά έχω ένα pc και θέλω να δοκιμάσω mac. Το pc μου είναι αυτό: AMD athlon 6000+ M2N68 OCZ reaper 4GB-800 9500GT-512MB μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Σεπτέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Pageκαλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Σεπτέμβριος 28, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Φίλε τσέκαρε κατ'αρχήν αν η συγκεκριμένη μητρική ή κάποια με ίδια chipsets υπάρχει σε guide. Αν όχι, πιθανόν να σου δουλέψει και να χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια για τον ήχο ή και το LAN. Με το OSx86 καλύτερα να δένεις το hardware στο OS, παρά το αντίθετο. Αν θές να ασχοληθείς και να μάθεις για τα ενδότερα, πήγαινε για το δεύτερο, χωρίς guarantee για την επιτυχία. Η προσπάθεια πάντως αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω dual boot mac os x 10.5.7 με windows 7?εχω την εδκοση iatkos.ειναι συμβατο το hardware απλα φοβαμαι μην χασω τον loader για τα 7.εχω ειδη τα 7 επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Οκτώβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Για δες τί λένε οι άνθρωποι του Chameleon γι'αυτό. Υπάρχει ολόκληρη κοινότητα χρηστών στο insanely που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.