Jump to content

acer 6530 bluetooth προβλημα

petkate

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σε όλους

σε ένα λαπτοπ acer aspire 6530 έκανα εγκατάσταση vista μετά έβαλα τούς driver ενα ενα (δεν έχω τα μαμά dvd)

στο τελευταίο driver για τα bluetooth δεν βλέπει την συσκευή

στην διαχείριση δεν υπάρχει συσκευή που δεν έχει εγκατασταθεί

(στα xp στην λίστα συσκευών υπάρχει και bluetooth στα vista δεν βρήκα)

όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά

Είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει bluetooth το λάπτοπ σου?

Δηλαδή είχες xp και είχε bluetooth και τώρα έχεις βάλει vista και δεν τα βρίσκεις? Επειδή αν όντος υπάρχουν πρέπει να φαίνονται στα bios.

το λαπτοπ είχε vista (κατεστραμμένο)δεν γινόταν recover

το bios δεν έχει καμιά πληροφορία για συσκευές κ.τ.λ

είναι απλό μόνο με επιλογές boot

τα vista που έβαλα τα πήρα από ένα άλλο λαπτοπ( toshiba )

και bluetooth έχει σίγουρα

Πρέπει να βάλεις το acer manager...something έτσι ώστε όταν πατάς τα softbuttons ν' "ανοίξει" η συσκευή

Από την παλιά σου εγκατάσταση είχες bluetooth? ρωτάω απλός διότι ορισμένοι δεν προσέχουν έναν διακόπτη του bluetooth,πάνω στην συσκευή!!!

έχω το 8930 της ίδιας εταιρείας οπότε αν στο δικό σου τα πράματα είναι όπως στο δικό μου, υπάρχει ένα κουμπάκι που πατάς για να ανοίξει το μπλε δόντι (σε μένα είναι το κάτω κάτω, δεξιά του πληκτρολογίου). με το που το κάνεις, θα αρχίσει ο χαρντγουερ γουιζαρντ και απλά θα εγκαταστήσεις τους οδηγούς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.