petkate Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2009 γεια σε όλουςσε ένα λαπτοπ acer aspire 6530 έκανα εγκατάσταση vista μετά έβαλα τούς driver ενα ενα (δεν έχω τα μαμά dvd)στο τελευταίο driver για τα bluetooth δεν βλέπει την συσκευή στην διαχείριση δεν υπάρχει συσκευή που δεν έχει εγκατασταθεί (στα xp στην λίστα συσκευών υπάρχει και bluetooth στα vista δεν βρήκα)όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά
Fireman1234 Αύγουστος 30, 2009 #6 Αύγουστος 30, 2009 Είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει bluetooth το λάπτοπ σου?Δηλαδή είχες xp και είχε bluetooth και τώρα έχεις βάλει vista και δεν τα βρίσκεις? Επειδή αν όντος υπάρχουν πρέπει να φαίνονται στα bios.
petkate Αύγουστος 30, 2009 Author #7 Αύγουστος 30, 2009 το λαπτοπ είχε vista (κατεστραμμένο)δεν γινόταν recoverτο bios δεν έχει καμιά πληροφορία για συσκευές κ.τ.λ είναι απλό μόνο με επιλογές bootτα vista που έβαλα τα πήρα από ένα άλλο λαπτοπ( toshiba )και bluetooth έχει σίγουρα
outlaw Αύγουστος 30, 2009 #8 Αύγουστος 30, 2009 Πρέπει να βάλεις το acer manager...something έτσι ώστε όταν πατάς τα softbuttons ν' "ανοίξει" η συσκευή
vasi Αύγουστος 30, 2009 #9 Αύγουστος 30, 2009 Από την παλιά σου εγκατάσταση είχες bluetooth? ρωτάω απλός διότι ορισμένοι δεν προσέχουν έναν διακόπτη του bluetooth,πάνω στην συσκευή!!!
γεράκης Αύγουστος 31, 2009 #10 Αύγουστος 31, 2009 έχω το 8930 της ίδιας εταιρείας οπότε αν στο δικό σου τα πράματα είναι όπως στο δικό μου, υπάρχει ένα κουμπάκι που πατάς για να ανοίξει το μπλε δόντι (σε μένα είναι το κάτω κάτω, δεξιά του πληκτρολογίου). με το που το κάνεις, θα αρχίσει ο χαρντγουερ γουιζαρντ και απλά θα εγκαταστήσεις τους οδηγούς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.