Jump to content

Δεν μπαινω στο youtube...

Ασόβιος

Recommended Posts

Mετα απο ενα factory defaults που εκανα στο router, δεν μπορω να μπω στο youtube. Mηπως ξερετε γιατι? οι dns servers ειναι ιδιοι παντως(δεν υπαρχει διαφορά ουτε αν τους μηδενισω).

Εφόσον έχεις κοιτάξει τους DNS και είναι σωστοί, έχουμε τα παρακάτω:

1. Τι μήνυμα σου βγάζει ακριβώς; No server response κτλ

2. Έχεις Otenet (conn-x κτλ); Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει κάτι αλλαγές η Otenet χωρίς να ενημερώσει τον κόσμο και χρειάζεται να βάλεις τον proxy.otenet.gr για να μπεις σε μερικά site και για να κάνεις Windows Updates. Λίγο απίθανο, αλλά το αναφέρω.

3. Εάν κάνεις ping στην IP του youtube, παίρνεις απάντηση; (74.125.45.100)

4. Εάν προσπαθήσεις να μπεις χρησιμοποιώντας κάποια από τις παρακάτω IPs, μπαίνει;

• 74.125.45.100
  • 74.125.127.100
  • 74.125.67.100

5. Εάν δοκιμάσεις να μπεις, μέσω κάποιου proxy μπαίνει;

172 views σε λιγοτερο απο 1 ωρα!!

Λοιπον, το μυνημα ειναι το γνωστο: The page cannot be displayed

Τι εννοεις σωστοι dns servers? Υπαρχουν σωστοι?

Δεν εχω otenet αλλα αυτο μαλλον δεν εχει σημασια γιατι μεχρι πριν να βαλω factory defaults στο router δεν υπηρχε προβλημα.

Μεσω proxy μπαινει.

Δεν καταλαβα τα 3) & 4)

Πως χρησιμποποιω αυτες τις ΙP?

Κοίτα, σου έκανα αυτές τις ερωτήσεις έχοντας ως δεδομένο ότι έχεις βάλει τους σωστούς DNS. Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της DNS servers, εάν εσύ έχεις βάλει άλλους ή το έχεις αφήσει κενό, τότε είναι λογικό αυτό που σου συμβαίνει.

Κάνε ένα τηλ στον ISP σου και ρώτα ποιοι είναι οι DNS.

Όσον αφορά τις IP, εννοώ να γράψεις στον browser σου αυτές τις IP. Δηλαδή αντί να γράψεις youtube.com, γράψε αυτές τις IP που σου έχω δώσει και δοκίμασε αν μπαίνει.

Φιλε μου, ασχετο αλλα δεν υπαρχουν σωστοι dns. Εγω βεβαια εβαλα τους dns της εταιριας αλλα ουτως ή αλλως ειχα πει οτι εβαλα τους dns που ειχα και πριν, οταν εμπαινα στο youtube.

(Πολλοι κατακρινουν τους dns της εταιριας και προτεινουν αλλους. Και κενο να τους αφησεις το σερφαρισμα γινεται).

Το θεμα ειναι, υπαρχει περιπτωση να απαιτουνται συγκεκριμενοι dns για να μπεις σε ενα και μόνο site?

Kαι υπενθυμιζω οτι μεχρι πριν 3 ωρες εμπαινα κανονικα στο UTube και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα απο ενα factory defaults που εκανα στο router.

Εαν γραψω στον browser μου τις 3 δ/νσεις που μου ειπες, δεν συμβαινει τιποτα. Παραμενει η homepage του google.

Aυτο που μου ειπες με το (3)

Εάν κάνεις ping στην IP του youtube, παίρνεις απάντηση;

πως γινεται?

PS. Μολις τσεκαρα οτι με την Opera μπαινω... Mηπως εγινε αυτο που το UTube εχει προαναγγειλει εδω και καιρο, οτι θα αποσυρει την υποστηριξη του απ τον ie6? Kι εγω επεσα στη συμπτωση?

Καλά σοβαρά τώρα, έχεις ΙΕ6 ως κεντρικό browser; :suicide2:

I quit, sorry...

P.S: Ναι το youtube δεν υποστηρίζει απ' όσο ξέρω πλέον τον IE6 και πολυ καλά κάνει. Αλλά σου εμφανίζει μια διαφορετική σελίδα που σε προτρέπει να κάνεις upgrade και όχι the page cannot be displayed.

Σχετικά με τις IPs, δικό μου λάθος, οδηγούν στο site της Google. Και ναι, υπάρχουν "σωστοί" DNS και είναι αυτοί που εξυπηρετούν το zone του ISP σου, απλά στη περίπτωσή σου μάλλον γίνονται obtained automatically.

Εάν μπαίνεις με Opera, τότε μείνε με Opera. Φιλική συμβουλή. :wassat:

παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε μια χαρά παίζει το youtube σε ΙΕ6 τώρα το είδα. Λέει ότι θα σταματήσουν την υποστήριξη αλλά προς το παρόν παίζει μια χαρά.

Ωστε εχεις κι εσυ ie6.0 και σου παιζει μια χαρα... Μαλιστα, εμενα ομως γιατι οχι?

clear cache έγινε μπας και εφαγε κανα σκάλωμα ο 6?

Μου προτεινεις να κανω clear cache, δηλ. να σβησω και τα cookies?

Καλά σοβαρά τώρα, έχεις ΙΕ6 ως κεντρικό browser; :suicide2:

Εάν μπαίνεις με Opera, τότε μείνε με Opera. Φιλική συμβουλή. :wassat:

Το opera τον εχω δευτερευοντα browser.

Γιατι ρε εσυ αυτοπυροβολησε, τι προβλημα εχει ο ie6? τα παραμυθια που λενε οι αλεπουδοι?...:lol:

Το opera τον εχω δευτερευοντα browser.

Γιατι ρε εσυ αυτοπυροβολησε, τι προβλημα εχει ο ie6? τα παραμυθια που λενε οι αλεπουδοι?...:lol:

Τίποτα, είναι τέλειος. Συνέχισε να τον χρησιμοποιείς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.