lefteriz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2003 Καλησπέρα και τα θερμά μου συγχαρητήρια για το site:cool: Εστείλα επιτέλους το CD-R/RW Plextor 24/10/40 atapi στην Plextor στο Βέλγιο μετά από χμ...... μερικόυς μήνες καθυστέρησης:whistling Συγκεκριμένα το CD-R δε γράφει σχεδόν καθόλου δισκάκια δηλαδή είναι τρομερά επιλεκτικό, γράφει μόνο 1-2 συγκεκριμένες μάρκες. CD-RW ούτε για αστείο, διάβασμα ούτε καν. Τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση? αντικαθιστούν το μοντέλο με καινούριο? το διορθώνουν? στέλνουν κανένα νεότερο μόντέλο? και σε πόσες μέρες έρχεται πίσω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grlucifer Σεπτέμβριος 24, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Φιλε μην ανησυχεις, θα σου στειλουν με τη μια καινουριο. Αλλα πανε σε παρακαλω και πουλα το και παρε LiteOn η Sony η Teac. To 24αρι της Plextor ειναι απο τα χειροτερα drives που εχουν βγει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Σεπτέμβριος 24, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Σε βλέπω με νεότερο μόντέλο! Φαντάζεσαο να είναι το 52χ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 24, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Λέτε να μου στείλουν κανένα 52άρι? βρε και 24άρι μια χαρά ήταν... για να δούμε , για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Σεπτέμβριος 24, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 του αδερφου μου παντως του αλλαξαν την παρασκευη το 24χ με 52χ σε 2 ημερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Σεπτέμβριος 25, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2003 σιγουρα θα σου στειλουν καινουργιο μοντελο!εγω παντως που εχω το 401240 δεν εχω κανενα προβλημα με τα δισκακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 2, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Ήρθε το νέο CD-R σήμερα. Τελικά είναι 24άρη σνιφ.... ΑΛΛΑ είναι καινούριοοοοοοοοο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PLEXTOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 2, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Originally posted by lefteriz Ήρθε το νέο CD-R σήμερα. Τελικά είναι 24άρη σνιφ.... ΑΛΛΑ είναι καινούριοοοοοοοοο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PLEXTOR Αυτά είναι support ... ’ντε καλοδούλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 2, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Originally posted by lefteriz Ήρθε το νέο CD-R σήμερα. Τελικά είναι 24άρη σνιφ.... προφανως έχουν ακόμα απόθεμα , άντε και πάλι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.