Ozimba Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 Γειά σας !Αυτό είναι το πρώτο μου post / thread στο forum σας !Μόλις έκλεισα τα 18 βγάζω δίπλωμα και θα αγοράσω αυτοκίνητο άμεσα.Το θέμα είναι ότι επείγομαι λίγο γιατί σε όλες τις αντιπροσωπίες που έχω πάει λένε οτι μέχρι το τέλος του μηνός και για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων ισχύουν εκπτώσεις λόγω του μειωμένου τέλους ταξινόμισης.Εγώ το αυτοκίνητο το θέλω για μεταφορές τόσο μέσα στην πόλη όσο και για τη μεταφορά μου από Ηράκλειο - Χανιά.(140κμ περίπου). Για αυτό το λόγο θέλω ένα μικρομεσαίο με σχετικά καλές επιδόσεις και κατανάλωση.Σκέφτομαι για το Opel Corsa 1.4 Sport έκδοση (14300 €) αλλά λόγω των πολλών επιλογών που υπάρχουν είμαι πολύ μπερδεμένος.Ο λόγος δημιουργίας αυτου του θέματος είναι για να μου πείτε την γνώμη σας για την επιλογή μου και διαφωνίες / προτάσεις!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Kostas007 Αύγουστος 29, 2009 #2 Αύγουστος 29, 2009 αντι για corsa σε αυτη τη κατηγορια ειτε να πας στο ceed ειτε στο fiesta
0x13 Αύγουστος 29, 2009 #3 Αύγουστος 29, 2009 Εχω ακουσει πολυ ασχημα λογια για το fiesta. Οπως για παραδειγμα οτι παθαινει εύκολα φθορές και έχει πανάκριβο service. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια, εγω απλα τα μετέφερα στον φιλο να το ψάξει παραπάνω αν τον ενδιαφέρει.
Kostas007 Αύγουστος 29, 2009 #5 Αύγουστος 29, 2009 δεν εχει κατι ιδιαιτερο...παντως το ceed ειναι σιγουρα η καλυτερη επιλογη
Ozimba Αύγουστος 29, 2009 Author #6 Αύγουστος 29, 2009 Ναι αλλά εγώ πιστεύω ότι σαν μάρκα δεν μπορεί να συγκριθεί η Opel (Γερμανία) με την Kia (Κορέα).Δεν ξέρω κιόλας τι να πω γιαυτό έκανα το thread..δηλαδή τι ιδιαίτερο έχει το Ceed ?
winters Αύγουστος 29, 2009 #8 Αύγουστος 29, 2009 Sorry φίλε αλλά να σε ρωτήσω κάτι απλό. Γράφτηκες σε ένα τεχνολογικό forum που κατά κύριο λόγο ασχολείται με τους υπολογιστές, για να ρωτήσεις τι αμάξι να πάρεις;Νομίζω πρέπει να υπάρχουν sites πιο εξειδικευμένα από το thelab γι'αυτά τα θέματα.Θα σε βοηθούσε περισσότερο, νομίζω, να απευθυνθείς σε κάποιο από αυτά.
Kostas007 Αύγουστος 29, 2009 #9 Αύγουστος 29, 2009 σε τεχνολογικο φορουμ γραφτηκε οχι σε φορουμ για μαγειρικη για θειτσες
fotme Αύγουστος 29, 2009 #10 Αύγουστος 29, 2009 Πρωτα απο ολα ορισε το max budget σου.Μετα δες τι κατηγορια θες, mini η supermini?Επειτα δες τι μοτερ ταιριαζει στις αναγκες κ στο ταμπεραμεντο σου.Τελος σκεψου το ποσο που εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις για την φιρμα κ μονο.Για εμενα, ενα πολυ σφαιρικο, αξιοπιστο κ πρακτικο αυτοκινητο ειναι το Honda Jazz. Value4money: Kia Ceed, Hyundai i30, Panda 100Hp (να αναφερθει οτι ceed k i30 ειναι μικρομεσαια κατηγοριας golf)TopEngine: Fiat Grande Punto T-jetTopCornering: Mazda2 Premium: VW Polo 1.2Tsi edit>+ Fiat 500Allarounder: Toyota Yaris 1.33
Passenger57 Αύγουστος 30, 2009 #12 Αύγουστος 30, 2009 Δεν είναι άισχος και ντροπή να έχεις αμάξι που να έχει την κονσόλα μετα όργανα στην μέση του ταμπλώ;όσο και ταχνολογικά άρτια να ειναι τα ΤΟΥΟΤΑ.... -1 από μένα στο YARIS
Hohenstaufen Αύγουστος 30, 2009 #13 Αύγουστος 30, 2009 Ναι αλλά εγώ πιστεύω ότι σαν μάρκα δεν μπορεί να συγκριθεί η Opel (Γερμανία) με την Kia (Κορέα).δηλαδή τι ιδιαίτερο έχει το Ceed ?Συγγνώμη φίλος αλλά εδώ είσαι πολύ λάθος. Το ότι η Opel εδρεύει στην Γερμανία δεν λέει τίποτα γιατί μέχρι πρότινος ήταν υπό διαχείρηση GM(General Motors) η οποία είναι αμερικάνικη σε περίπτωση που σου διαφεύγει. Όσο για το "κορεάτικο" θα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι το Ceed κατασκευάζεται στην Σλοβακία. Οπότε καλό θα ήταν να ξεφύγουμε λίγο από τα στερεότυπα. Όσο για το τι καλύτερο έχει απλά πράγματα. Καλό μοτέρ, πάρα πολύ καλή συναρμολόγηση, ωραίο στον δρόμο, άνετο, μεγαλύτερο από το Corsa, πολυ πλουσιότερος εξοπλισμός και αν δεν απατώμαι είναι και πιό φτηνό.Αυτά από μένα.
Snake Αύγουστος 30, 2009 #14 Αύγουστος 30, 2009 Γιατί δεν κοιτάς και το Ibiza? (μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί σε κανένα car topic) Έχει και 10% έκπτωση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.