Fandom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 Παίδες σκεφτόμουν να προχωρήσω σε ένα Intel 80gb αυτή τη στιγμή, με πρόθεση σε 6-9 μήνες να πάρω άλλον ένα για RAID.H ερώτηση μου είναι, υπάρχει περίπτωση χαμηλότερης απόδοσης λόγω προηγούμενης χρήσης του πρώτου; (όπως ήταν παλιότερα με τους κλασσικούς δίσκους)Ακόμα, θα βρώ σε 6-9 μήνες intel 80αρη στα καταστήματα, κατά την άποψη σας;
Seaside Αύγουστος 29, 2009 #2 Αύγουστος 29, 2009 Παίδες σκεφτόμουν να προχωρήσω σε ένα Intel 80gb αυτή τη στιγμή, με πρόθεση σε 6-9 μήνες να πάρω άλλον ένα για RAID.H ερώτηση μου είναι, υπάρχει περίπτωση χαμηλότερης απόδοσης λόγω προηγούμενης χρήσης του πρώτου; (όπως ήταν παλιότερα με τους κλασσικούς δίσκους)Ακόμα, θα βρώ σε 6-9 μήνες intel 80αρη στα καταστήματα, κατά την άποψη σας;Σε τόσους μήνες θα έχει ξαναβγεί κι άλλο FW απο την INTEL. To οποίο θα τα διορθώνει όλα.Ποτέ δεν είναι σίγουρο κατι. Μπορεί να βρείς μπορεί και όχι. Α επίσης οπως αναφέρθηκε απο πολλά παιδιά εδώ που έχουν ήδη RAID με INTEL το TRIM δεν υποστηρίζεται στο RAID.
Venisk Αύγουστος 29, 2009 #3 Αύγουστος 29, 2009 Τo σκεφτόμουν κ εγώ αυτό..,ήθελα να τον κάνω raid 0 αγοράζοντας άλλον ένα..αλλά είδα πως ο postville που πήρα τώρα ρίχνει και στους 2 velociraptor..Σε 6-7 μήνες θα έχει βγει ssd σε μεγαλύτερο μέγεθος κ σε καλύτερη τιμή οπότε δεν νομίζω πως θα κάνεις τ raid 0..
neuromancer Αύγουστος 29, 2009 #4 Αύγουστος 29, 2009 Μη γίνεστε απληστοι ρε σεις!. Ένας μόνο κάνει μεγάλη διαφορά. Εκτός αν έχετε κανένα server που δουλεύει τσιτωμένος και αγκομαχάνε οι δίσκοι....
Fandom Αύγουστος 30, 2009 Author #5 Αύγουστος 30, 2009 Ερωτήσεις noob-ικες: Στους SSD που είναι στην αγορά αυτή τη στιγμή (eshop κλπ) θα μπορέσουμε τελικά τέλος Οκτωβρη να ενεργοποιήσουμε το ΤRIM κάπως;Πιστεύετε οτι δεν αξίζει η αγορά δίσκου τώρα με προοπτική το raid σε Χ μήνες;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.