Jump to content

Ερώτηση περι μελλοντικού SSD RAID.

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες σκεφτόμουν να προχωρήσω σε ένα Intel 80gb αυτή τη στιγμή, με πρόθεση σε 6-9 μήνες να πάρω άλλον ένα για RAID.

H ερώτηση μου είναι, υπάρχει περίπτωση χαμηλότερης απόδοσης λόγω προηγούμενης χρήσης του πρώτου; (όπως ήταν παλιότερα με τους κλασσικούς δίσκους)

Ακόμα, θα βρώ σε 6-9 μήνες intel 80αρη στα καταστήματα, κατά την άποψη σας;

Παίδες σκεφτόμουν να προχωρήσω σε ένα Intel 80gb αυτή τη στιγμή, με πρόθεση σε 6-9 μήνες να πάρω άλλον ένα για RAID.

H ερώτηση μου είναι, υπάρχει περίπτωση χαμηλότερης απόδοσης λόγω προηγούμενης χρήσης του πρώτου; (όπως ήταν παλιότερα με τους κλασσικούς δίσκους)

Ακόμα, θα βρώ σε 6-9 μήνες intel 80αρη στα καταστήματα, κατά την άποψη σας;

Σε τόσους μήνες θα έχει ξαναβγεί κι άλλο FW απο την INTEL. To οποίο θα τα διορθώνει όλα.

Ποτέ δεν είναι σίγουρο κατι. Μπορεί να βρείς μπορεί και όχι. Α επίσης οπως αναφέρθηκε απο πολλά παιδιά εδώ που έχουν ήδη RAID με INTEL το TRIM δεν υποστηρίζεται στο RAID.

Τo σκεφτόμουν κ εγώ αυτό..,ήθελα να τον κάνω raid 0 αγοράζοντας άλλον ένα..αλλά είδα πως ο postville που πήρα τώρα ρίχνει και στους 2 velociraptor..

Σε 6-7 μήνες θα έχει βγει ssd σε μεγαλύτερο μέγεθος κ σε καλύτερη τιμή οπότε δεν νομίζω πως θα κάνεις τ raid 0..

Μη γίνεστε απληστοι ρε σεις!. Ένας μόνο κάνει μεγάλη διαφορά. Εκτός αν έχετε κανένα server που δουλεύει τσιτωμένος και αγκομαχάνε οι δίσκοι....

Ερωτήσεις noob-ικες: Στους SSD που είναι στην αγορά αυτή τη στιγμή (eshop κλπ) θα μπορέσουμε τελικά τέλος Οκτωβρη να ενεργοποιήσουμε το ΤRIM κάπως;

Πιστεύετε οτι δεν αξίζει η αγορά δίσκου τώρα με προοπτική το raid σε Χ μήνες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.