Jump to content

Cosmote 2in1

teo$

Recommended Posts

Εχω μια καρτα whats up και μια με ενα συμβολαιο cosmote και θελω να τις βαλω μαζι με την καρτα 2 σε 1 της cosmote γιατι θελω να τα εχω και τα 2 μαζι μου αλλα να μην κουβαλαω 2 κινητα.

Οποτε εχω μερικες αποριες:οι κλησεις στον αριθμο 2 οταν θα εχω ενεργο τον ενα αριθμο 1 χανονται ή μπορω να τις παρω εκεινη την στιγμη?τι ακριβως συμβαινει σε αντιστοιχη περιπτωση με τα μηνυματα?επισης για αυτες τις αλλαγες υπαρχει καποιο μενου η θα πρεπει να κλεινω ας πουμε το κινητο?

Γενικα αν καποιος το χρησιμοποιει ή ξερει να μου πει αν βολευει...

Κοστος?

Κλησεις δεχεσαι συγχρονως και απο τις δυο γραμμες.

Μηνυματα δεχεσαι απο την ενεργη γραμμη.Τα μηνυματα της μη ενεργης γραμμης θα τα λαβεις μολις ενεργοποιησεις την αντιστοιχη γραμμη.

Συνηθως η αλλαγη των γραμμων γινεται on the fly....μερικεσ συσκευες ομως απαιτουν επανεκκινηση.

Κοστος...15 ευρω εφαπαξ για την αλλαγη της καρτας και νομιζω 2 ευρω το μηνα στο παγιο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.