teo$ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2009 Εχω μια καρτα whats up και μια με ενα συμβολαιο cosmote και θελω να τις βαλω μαζι με την καρτα 2 σε 1 της cosmote γιατι θελω να τα εχω και τα 2 μαζι μου αλλα να μην κουβαλαω 2 κινητα.Οποτε εχω μερικες αποριες:οι κλησεις στον αριθμο 2 οταν θα εχω ενεργο τον ενα αριθμο 1 χανονται ή μπορω να τις παρω εκεινη την στιγμη?τι ακριβως συμβαινει σε αντιστοιχη περιπτωση με τα μηνυματα?επισης για αυτες τις αλλαγες υπαρχει καποιο μενου η θα πρεπει να κλεινω ας πουμε το κινητο?Γενικα αν καποιος το χρησιμοποιει ή ξερει να μου πει αν βολευει...Κοστος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Αύγουστος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Κλησεις δεχεσαι συγχρονως και απο τις δυο γραμμες.Μηνυματα δεχεσαι απο την ενεργη γραμμη.Τα μηνυματα της μη ενεργης γραμμης θα τα λαβεις μολις ενεργοποιησεις την αντιστοιχη γραμμη.Συνηθως η αλλαγη των γραμμων γινεται on the fly....μερικεσ συσκευες ομως απαιτουν επανεκκινηση.Κοστος...15 ευρω εφαπαξ για την αλλαγη της καρτας και νομιζω 2 ευρω το μηνα στο παγιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.