dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2009 Μετά από 3 χρονια παρέδωσε πνεύμα... ...αχώριστος σύντροφος χωρίς ούτε ένα μπιφτέκι σε όλο το φανταριλίκι που είχα περάσει... ...φίλος και μου στάθηκε βράχος διπλα μου στον χωρισμό μου άμεσος μετά την απόλυση... ...και σιγουρεύτηκε πως πάω μια χαρά ακόμα 1 χρόνο και παρέδωσε πνεύμα... ...είναι ο NW-Σ203F 1GB οποτε τώρα ψάχνω αντικαταστάτη του. Με κέρδισε πως 4' φόρτιση =4 ώρες play και μονο 40' για full φόρτιση (απαραίτητο όταν ήμουν φαντάρος) επίσης φοριέται στο μπράτσο (αυτό και αν φτιάχτηκε για φαντάρους) αλλα το συνήθισα τόσο πολύ που αυτά τα 2 μου είναι απαραίτητα σε ένα player (ειδικά το πως φοριέται στο μπράτσο) τι μου προτείνεται για αντικαταστάτη? (δεν με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες (έχω το P.C. μου και το κινητό μου στην τελική τελική) δεν με νοιάζει να φωτογραφίζει η να προβάλει φωτογραφίες (πάλι έχω το P.C. μου και το κινητό μου) με νοιάζει όπως και δήποτε να φοριέται όταν θέλω στο μπράτσο και στον καρπό, το φόρτισμα να μην είναι η κληρονομιά μου στα εγγόνια μου, και να κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 17ώρες! θελημένα μέχρι 300E (θέλω και αλλα 300E για νέα ακουστικά οποτε λίγο "σφινοκολι" η τσέπη) από εκεί και πέρα πρέπει να παίξει ερωτας με την πρώτη ματια για να υπερβώ τα 300E (300E μονο για το player, τα ακουστικά τα ανέφερα ενημερωτικά) edit: A! ναι και να έχει radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Αφού η συνταγή Sony πέτυχε γιατί δεν σερβίρεις άλλο ένα πιάτο από τα ίδια? http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=25868&prid=26424ή σχεδόν τα ίδια, π.χ. ένα πανάκριβο - για μένα, αλλά είπες μέχρι τους 300 χωρίς τον Λεωνίδα - SONY mp3 player σαν το παρακάτωhttp://www.net-electric.gr/catalog/sony-mp3-sseries-nws706fb-4gb-p-557.htmlΣτην ερώτηση"Φοριέται στο μπράτσο;" (για το δεύτερο)η απάντηση είναι"Είναι λεπτό, μακρόστενο, μοιάζει με το άλλο, λογικά την... μπρατσοθήκη την έχεις, λογικά κάπως θα στριμώχνεται, ταιριάζει...." - αν και με δεύτερη ματιά μάλλον κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Αφού η συνταγή Sony πέτυχε γιατί δεν σερβίρεις άλλο ένα πιάτο από τα ίδια? http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=25868&prid=26424αυτό πάει εδώ (Τόσο είχε πριν το αγοράσω... όταν το αγόρασα τόσο είχε το 2GB)cΣτην ερώτησηή σχεδόν τα ίδια, π.χ. ένα πανάκριβο - για μένα, αλλά είπες μέχρι τους 300 χωρίς τον Λεωνίδα - SONY mp3 player σαν το παρακάτωhttp://www.net-electric.gr/catalog/sony-mp3-sseries-nws706fb-4gb-p-557.html"Φοριέται στο μπράτσο;" (για το δεύτερο)η απάντηση είναι"Είναι λεπτό, μακρόστενο, μοιάζει με το άλλο, λογικά την... μπρατσοθήκη την έχεις, λογικά κάπως θα στριμώχνεται, ταιριάζει...." - αν και με δεύτερη ματιά μάλλον κάνω λάθος.Το είχε ένας στο στρατό ακόμα, αυτό και είναι θεοβαρο (είναι όλο μεταλλικό και αληθινά βαρύ) και στο μπράτσο δεν μπαίνει ούτε για αστείο (τις αυτοκόλλητες ταινίες δεν τις θεωρώ λύση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Αύγουστος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 δες και αυτο το κινεζικο απο ebay λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 η 2GB έκδοση έχει αυτό το όνομα NW-S205F... αλλα δεν βρήκα τίποτα για το chinabitch δεν το συζητάμε πως εγώ τα ακουστικά μου εκεί πέρα δεν τα βάζω ούτε για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 29, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Όλα Κινέζικα είναι σήμερα ή έστω τα περισσότερα. Το ποιο δύσκολο θα είναι να βρεις κάποιο με μεγάλη αυτονομία και ταχυφόρτιση. Τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα έχουν σαν χαρακτηριστικά τα περισσότερα mp3 players. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIB Αύγουστος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Γιατί θέλεις mp3 player, το κινητό σου δεν σου κάνει; Γιατί να κουβαλάς 2 συσκευές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Το κινητο δεν χωραει στην μπρατσοθηκη. Θα μου πεις εχει τσεπες. Αν αθλειται ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Γιατί όχι ενα iPod Nano μαζί με αυτο ;Εμένα με έχει βολέψει τρομερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 30, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Γιατί θέλεις mp3 player, το κινητό σου δεν σου κάνει; Γιατί να κουβαλάς 2 συσκευές;δεν γουστάρω η μουσική να μου τρώει την μπαταρία του κινητού και να μένω και χωρίς μουσική και χωρίς κινητό ταυτόχρονα. και δεύτερον...Το κινητο δεν χωραει στην μπρατσοθηκη. Θα μου πεις εχει τσεπες. Αν αθλειται ομως?-----------------------Γιατί όχι ενα iPod Nano μαζί με αυτο ;Εμένα με έχει βολέψει τρομερά.κάπου εκεί με κόβω να καταλήγω... αλλα μου την σπάει το πως ξεχνάς την γρηγορη φόρτιση και το ράδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 30, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Για την γρήγορη φόρτιση δεν ξέρω, εγώ το αφήνω κάθε βράδυ. Το ράδιο τώρα γίνεται να το ενεργοποιήσεις με το iPod Radio remote. που ουσιαστικά είναι ενα remote που συνδέεται στο iPod για τις λειτουργίες του και έχει πάνω του και κεραία. Εγώ το είχα πάρει απο Αγγλία 20 λίρες θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 30, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Μην με βρίσεις αλλά για γρήγορη φόρτιση και μεγάλη αυτονομία, σε κάτι που δεν θα ξεφεύγει και σαν κόστος, αλλά και σαν μέγεθος - υποθέτω ότι οθονίτσες για βιντεάκι δεν σε ενθουσιάζουν σαν ιδέα - ίσως θα ήταν καλή ιδέα και κάτι σε στυλ USB stick που να χρησιμοποιεί NiMH ΑΑΑ μπαταριούλα. Αν τσιμπήσεις καμιά βαρβάτη 1000mAh και έχεις και καμιά εφεδρική μαζί σου ( πιθανόν να μπορείς να στριμώξεις μία extra μέσα στην μπρατσοθήκη - δεν αναφέρομαι σε αυτή του Sony, αλλά κάποια άλλη κατάλληλη ) θα μπορούσες να έχεις κοντά στις 20 ώρες ή και παραπάνω αυτονομία. Το μόνο άσχημο είναι η αναγκαστική αγορά και ενός ταχυφορτιστή που όμως θα σου φορτίζει το ζευγαράκι των μπαταριών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. κάτι σαν αυτό π.χ. http://www.filosofou.gr/prod.php?id=8140 αν και ίσως όχι το συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι λίγο λύση Αθήνα - Πάτρα μέσω Λάρισας, αλλά μπορεί να μην είναι και άσχημη ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Αύγουστος 30, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B62AB0D1EEF21043B85A626D549F7294&pa=AAA9DEB670072C449CE48B3378487FC4dis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.