Jump to content



Mugen 2 αντοχή στο χρόνο


Fandom

Recommended Posts

Παίδες αν αγοράσω μια Mugen 2 τώρα, μετά απο 6-9 μήνες πιστεύετε θα μπορέσω να την καρφώσω στον εκάστοτε νέο υπολογιστή; (κανα i7 αν δεν βγάλουν τίποτα άλλο..)

Ακόμα, πόσο πέφτουν οι επιδόσεις με το βάλε-βγαλε θερμοαγώγιμη πάνω σε μια ψύκτρα; (θεωρητική καθαρά ερώτηση)

edit: Καμιά ιδέα αν θα έχω πρόβλημα με εγκατάσταση στην Asus p5b premium;

Link to comment
Share on other sites

H ψήκτρα αυτή, εκτός του καταπληκτικού λόγου τιμής/απόδοσης είναι και πασπαρτού (μέχρι στιγμής κουμπώνει σε όλα τα σύγχρονα σόκετ). Έχει (κάποια) αποθέματα και για θερμότερες πλατφόρμες, ενώ επιπλέον ότι καινούργιο και να βγει είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και το αντίστοιχο κιτάκι εγκατάστασης.

Αυτό με το "βάλε-βγάλε θερμαγώγιμη" δεν το κατάλαβα πλήρως, πάντως οι επιδόσεις σίγουρα επηρρεάζονται αναλόγως της πάστας, της ποσόστητας και του τρόπου με τον οποίο αυτή εφαρμόζεται. Χοντρικά, θα έλεγα από η διαφορά της καλύτερης με τη χειρότερη περίπτωση (πχ τσίπικη σιλικονόπαστα με υγρό μέταλλο) για την ίδια πλατφόρμα πρέπει να βρίσκεται κάπου στους 2-3 Κελσίου μαξ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που αναρωτιόμουν σε θεωρητικό επίπεδο είναι οτι με το βάλε-βγάλε πάστα επέρχεται ίσως κάποιος κορεσμός στην επιφάνεια της ψύκτρας με τα μόρια της πάστας και αναλόγως πέφτει η απόδοση.. Αν αυτή η πτώση γίνεται ποτέ εμφανής;

Link to comment
Share on other sites

Δε γνωρίζω τίποτε για κορεσμό ή κάτι ανάλογο, σε κάθε αλλαγή πάστας (ας πούμε μια φορά το χρόνο) καθαρίζουμε σχολαστικά τις δύο επιφάνειες, εφαρμόζουμε μικρή δόση φρέσκια πάστας και τραβάμε ξανά προς τη δόξα....

..................Εκτός αν πάμε σε κάποια ακραία περίπτωση, όπου η "πάστα" (υγρό μέταλλο αν το έπιασα σωστά) αντιδρά με ψήκτρες αλουμινίου, τις λιώνει σα σαχανάκι και γίνεται κόλαση!

Ας δώσει λεπτομέρειες κάποιος που το κατέχει επαρκώς το θέμα, εγώ απλώς κάπου το είχα δει εδώ μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.