def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2009 λοιπον παιδια αφου περασαν απο τα χερια μου πολλες καρτουλες καταληξα και εβαλα την καρτουλα της TWINTECH 275GTX με τα 1792MB.Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος με της επιδοσεις της.Αν και ημουν κολλημενος με 9800GX2 και για ενα διαστημα κατοχος sli 295 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ FLIGHTSIM-X εχει τις ιδιες αποδοσεις(ειμαι με 2 οθονες 24ρες)για να μην παρεξηγηθω μιλαω παντα για το συγκεκριμενο παιχνιδι,σκεφτομαι να παρω μια ακομα αλλα με την ελευση της καινουριας γενιας vidia καπου λιγο σκαλωνω,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ DX9-DX10-DX10.1-DX11...θαθελα την σεβαστη και ταπεινη γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Για να δεις nvidiot καρτα DX11 θελουμε ακομα χαλαρα ενα 3μηνο-4μηνο, οποτε χτυπα ακομα μια, αν βρεις στο internet συγκριτικα που δειχνουν οτι οι 2 αποδιδουν καλυτερα απο μια στο συγκεκριμενο game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Χτυπα αλλη μια αλλα το θεμα ειναι να υποστηριζει το παιχνιδι που παιζεις SLI. Αν οχι δεν αξιζει πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Αύγουστος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Βασικά το game στο οποίο αναφέρεσαι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως το sli. Διαφορές θα δεις σε παιχνίδια όπως cod4 cod5 και τέτοια. Καλό θα ήτανε, εφόσον βέβαια είσαι σε sli, να κάνεις install και το sli enhanchement pack....θα σε βοηθήσει αρκετά σε ορισμένα games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.