Jump to content

LG KP500 Cookie ή LG KU990 Viewty?

Hydra

Recommended Posts

Αποφασισα να αγορασω ενα καινουριο κινητο τηλεφωνο,γιατι το παλιο εκανε μπανακι στη θαλασσα και ειμαι αναμεσα στο LG KP500 Cookie και το LG KU990 Viwety .Και τα δυο ειναι σχεδον ιδια με εξαιρεση οτι το Viewty εχει 5MP και το αλλο 3.Εμενα δεν με ενοχλει να εχω και 3mp,αλλα το viewty το χω δοκιμασει και μου αρεσε.

Ποια η γνωμη σας για αυτα τα 2 κινητα?Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο?Δε θελω να υπερβω τα 200 ευρο και αυτα τα LG πολλων προσδοκιων για τα λευτα αυτα.

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο αλλά προσωπικά κανένα δεν μου έκανε.

Παρόλο που είναι πολλά υποσχόμενα κινητά και με πολλές λειτουργίες και οθόνη αφής,στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο ποιοτικά όσο μοιάζουν,και στα δύο η οθόνη είναι πολύ "φτηνή",και η κάμερα βγάζει photos με λίγο ότι να'ναι χρώματα και πολύ blurry (ειδικά στην πιο μεγάλη ανάλυση).Και ειδικά ένα τέτοιο τηλέφωνο χωρίς windows mobile ή symbian δεν λέει.:p

Θα σου πρότεινα (μερικά είναι πιο ακριβά και θα με βρίσεις σίγουρα :p):

Sony Ericsson C510 170e

Samsung S5600 235e @ skroutz

Nokia 5800 250e @ skroutz

Nokia 5530 250ε

Sony Ericsson W715 249e @ skroutz

Και τελευταίο σε προτίμηση αλλά all time classic:Sony Ericsson K850 (αν το βρεις βέβαια) :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.