Jump to content

Αγορα SSD

Ασόβιος

Recommended Posts

Ασε τις γενικοτητες. Ρωτησα συγκεκριμενο φιλο για συγκεκριμενη ρηση του. Θα απαντησει αυτος αν ειναι, εσυ γιατι ανησυχεις?

δεν ανησυχω, απλα 2 σελιδες τωρα βλεπω τα ιδια πραματα, τα οποια υπαρχουν ηδη μεσα στο φορουμ , υπαρχουν αλλου, υπαρχουν στα specs των δισκων, ακομα και τα website τα αναφερουν..

το οτι ρωτησες συγκεκριμενο φιλο δε μου λεει τιποτα, σε φορουμ βρισκεσαι.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Το defrag είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μόνο στους συμβατικούς σκληρούς δίσκους για να μπορούν ν διαβάζουν τ δεδομένα που έχουν μέσα ποιο γρήγορα..με λίγα λόγια τακτοποιεί τ πράγματα όπως κάνεις κ με τ δωμάτιο σου για να τα βρίσκεις ποιο εύκολα- γρήγορα..στους ssd είναι τόσο μεγάλη αυτή η ταχύτητα που δεν έχει νόημα να ανασυγκροτήσεις τον δίσκο..

Δεν έχει νόημα η διάρκεια ζωής του γιατί όπως σου είπε κ προηγούμενος θα τον έχεις πετάξει πολύ νωρίτερα..

2)Γενικά οι SSD δεν ζεσταίνονται.

4)Και τα 2. Αλλα αν δεν εχεις μπόλικη μνήμη (ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ) αναγκαστικά βαζεις. Κατα προτιμηση σε μηχανικο. Ειναι περιττό αν έχεις μνήμη. Εγω ας πούμε που απο την Δευτέρα θα εχω 12GB φυσικά και δεν θα ξαναβάλω.

7)Υπάρχει κάποια πολύ μακροχρόνια φθορά. Δεν χαλάνε. Ουτως η άλλως το PAGE μένει μεσα δεν σβήνεται και γράφεται συνέχεια.

10)Ο αντάπτορας ειναι κυρίως για λόγους στήριξης και τακτοποίησης μέσα στο κουτί σου.Αν θες φυσικά και μπορείς να τον έχεις χύμα.

Αφαίρεσα τις γραμμές που δεν χρειάστηκε να απαντήσω. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.

Ρε μεγαλε, κοψε το δουλεμα... εγω το εγραψα οτι αφαιρεσα τις γραμμες που εχουν ηδη συζητηθει, εσυ το επαναλαμβανεις??

Επι των θεματων:

2) Δηλ. να μην ανησυχω και να μην φροντιζω για τον εξαερισμο του?

4) Μπολικη μνημη ειναι τα 3.25GB? Και τα 12GB που εχεις εσυ τι ειναι?

Δεν μιλαμε για μηχανικο δισκο, μόνο ssd.

7) Αυτο το λενε επισημα οι εταιριες?

δεν ανησυχω, απλα 2 σελιδες τωρα βλεπω τα ιδια πραματα, τα οποια υπαρχουν ηδη μεσα στο φορουμ , υπαρχουν αλλου, υπαρχουν στα specs των δισκων, ακομα και τα website τα αναφερουν..

Ε, και τι φταιω εγω που δεν απαντιουνται?

Βλεπεις τι γινεται, αναγκαζομαι συνεχεια να επαναλαμβανομαι και με γραφουν (αλλα στα flames και στη μπουρδολογια δε χανουν ευκαιρια:-))

Δεν έχει νόημα η διάρκεια ζωής του γιατί όπως σου είπε κ προηγούμενος θα τον έχεις πετάξει πολύ νωρίτερα..

Μα εγω δεν ασχοληθηκα με τη διαρκεια ζωης του ssd. Αλλα πραγματα με ενδιαφερουν, μηπως μπορεις να στραφεις σε αυτα?

Ασοβιος banned απο το θεμα.

Οποιος συνεχισει στο ιδιο κλιμα θα εχει την ιδια καταληξη.

Ευχαριστω και καλο σας βραδυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.