Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2009 φιλαρακια μεχρι και τωρα χρησιμοποιουσα το burner του musicmatch αλλα δυστυχως δεν παιζει πλεον στα 7!αν εχετε να μου προτεινετε παλι κανα καλο προγραμμα που να φτιαχνει ποιοτικα audio cds apo mp3s 8α με κανατε πολυ χαρουμενο διοτι λογω δουλειας γραφω αρκετα cdakia σε πολους πελατες!:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 ...ποιοτικα audio cds apo mp3s...Μήπως εννοείς το αντίθετο ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 βασικα απο μπ3 σε οντιο 8ελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Το Media Player δε σου κάνει; Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Αύγουστος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Το Media Player δε σου κάνει; Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος.Και εγώ το media player χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.