Vagouridis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2003 Ζητειται αιμα για συγγενικο μου προσωπο.Οποιος εχει την ευγενικη καλοσυνη εας κανει μια προσπαθεια σε οποιοδηποτε νοσοκομειο στον τομεα αιμοδοσιας.Το αιμα θα δωθει στο ονομα Δασκαλοπουλου Διονυσια ,Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης τομεας καρδιοχειρουργικης.Χιλια ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 23, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Περαστικα ευχομαι Παρη...Θα δω μηπως μπορω να κανω κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 23, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Ευχαριστω πολυ Μαριε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Σου ειπα φιλε. Μεσα ειμαι κι εγω. Οτι ωρα θελεις πηγαινουμε μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 23, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Vagouridi, είμαι εθελοντής αιμοδότης για χρόνια. Έδωσα τελευταία φορά πριν ενάμιση μήνα. Ρώτα αν γίνεται να πάρεις από αυτό το αίμα και πες μου να σου δώσω στοιχεία (επιτρέπεται να δίνω κάθε 4 μήνες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 23, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Δεν υπαρχει προβλημα με την ομαδα αιματος...τα αλλαζουν αυτοι μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 23, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Δεν εννοώ αυτό ρε! Μπορείς να πάρεις από το αίμα που έχω δώσει? Αυτό δεν ξέρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 23, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 μα δεν παίρνουν το δικό σου νομίζω... απλά πχ αν μαζευτούν κάποιες μπουκάλες απο οπουδήποτε σε αυτό το όνομα, θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει εύκολα τόσες σε αριθμό, από τα αποθέματα του νοσοκομείου που νοσηλεύεται, στην ομάδα που χρειάζεται... αν δεν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 23, 2003 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Oπως τα ειπε ο Βουδας ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 23, 2003 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Αν μπορέσω θα πάω αύριο...... όμως να γίνετε σίγουρα... όχι να μου πούνε πάνε στην ξάνθη.Περαστικά στο συγγενικό σου πρόσωπο Πάρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 24, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.Το αιμα μαζευτηκε και ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 25, 2003 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2003 όμορφο να ακούς καλά νέα για ένα φίλο.. ταχεία ανάρρωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.