babooni75 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2009 Εχω την παρακάτω ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου Phenom2 955. Κατα την λειτουργία του συντονίζεται και ακούγεται ενα σπαστικο σιγνανο μέν γρρρρρρρ συνέχεια μου εχει σπάσει τα νεύρα ......και όχι μονο!!!! Ρε παλικάρια μια βοήθεια έχετε κάτι να προτείνετε;;;; μέχρι και αλλαγή ψύκτρας έχω σκεφτεί. Ο θόρρυβος προέρχεται απο τα μεταλικά ελασματα γύρο αππο τον ανεμηστίρα PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Help (Θα τον εσπάσω στο τέλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Αν εισαι σιγουρος οτι φταιει η ψυκτρα γιατι δεν την αλλαζεις να τελιωνεις? Δεν βαζεις και εναν πιο σοβαρο τιτλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babooni75 Αύγουστος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Οκ βρε φθκε μου συγνωμη για τον τιτλο ειχα χιουμοριστικη διάθεση.....απλα εψαχνα τροπο μηπως υπάρχει καμια πατέντα πριν πάρω απόφαση να αλλάξω την ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Με την μέθοδο της αφής βρίσκεις το μέρος που συντονίζει κατά την διάρκεια λειτουργίας(προσοχή στα δάκτυλα μόνο μην έχουμε δράματα).Κατόπιν με πατέντα βάζεις κάτι εκεί και σταματάει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babooni75 Αύγουστος 26, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Εχω βρει που συντονίζει δεν υπάρχει όμως κάτι εκει που να μπορω να στιρήξω να στριμόξω κάτι για να μπορέσει να σταματησει το ριμάδι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Αύγουστος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ούτε μια σταγόνα σιλικόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 δοκιμασε με καποιο λαστιχο να "ενωσεις" το μερος που κουνιεται με καποιο σταθερογια να ελαττώσεις τους παλμους που δεχετεαν αυτο ειναι δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Μεταλικα ελασματα εννοεις τα fins(δεν ξερω πως λεγονται στα ελληνικα) της ψυκτρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babooni75 Αύγουστος 26, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ναι τελικα το ελυσα το προβλημα κατέβασα κατα 10% τις στροφες του ανεμηστιραευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.