Jump to content

Μια βοήθεια καλοι μου ανθρωποι.!!!!!!!

babooni75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την παρακάτω ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου Phenom2 955.

Κατα την λειτουργία του συντονίζεται και ακούγεται ενα σπαστικο σιγνανο μέν γρρρρρρρ συνέχεια μου εχει σπάσει τα νεύρα ......και όχι μονο!!!!

Ρε παλικάρια μια βοήθεια έχετε κάτι να προτείνετε;;;; μέχρι και αλλαγή ψύκτρας έχω σκεφτεί.

Ο θόρρυβος προέρχεται απο τα μεταλικά ελασματα γύρο αππο τον ανεμηστίρα

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Help (Θα τον εσπάσω στο τέλος)

post-11103-1416074090,483_thumb.jpg

Αν εισαι σιγουρος οτι φταιει η ψυκτρα γιατι δεν την αλλαζεις να τελιωνεις? Δεν βαζεις και εναν πιο σοβαρο τιτλο!!!

Οκ βρε φθκε μου συγνωμη για τον τιτλο ειχα χιουμοριστικη διάθεση.....απλα εψαχνα τροπο μηπως υπάρχει καμια πατέντα πριν πάρω απόφαση να αλλάξω την ψύκτρα

Με την μέθοδο της αφής βρίσκεις το μέρος που συντονίζει κατά την διάρκεια λειτουργίας(προσοχή στα δάκτυλα μόνο μην έχουμε δράματα).

Κατόπιν με πατέντα βάζεις κάτι εκεί και σταματάει το θέμα.

Εχω βρει που συντονίζει δεν υπάρχει όμως κάτι εκει που να μπορω να στιρήξω να στριμόξω κάτι για να μπορέσει να σταματησει το ριμάδι.....

δοκιμασε με καποιο λαστιχο να "ενωσεις" το μερος που κουνιεται με καποιο σταθερο

για να ελαττώσεις τους παλμους που δεχετε

αν αυτο ειναι δυνατο

Ναι τελικα το ελυσα το προβλημα κατέβασα κατα 10% τις στροφες του ανεμηστιρα

ευχαριστω για την βοηθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.