makio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2003 κατ αρχην , γεια σας παιδες!! ευχομαι καλη συνεχεια στους δημιουργους του σαιτ και μακρυα απο 'παιδικες αρρωστιες' λοιπον , πριν λιγες μερες 2 δισκοι μου (και οι 2 WDigital) τα επαιξαν!! ο ενας ηταν ο βασικος με οτι σημαντικο ειχα μεσα ,ηταν ΕΒ και κατασκευης δεκεμβριο του 2001 !!ο 2ος ηταν ΒΒ (7200) και κατασκ. οκτωβριο του 2002........ολα καλα ως εδω.οταν πηγα στο σαιτ της WD για αν δω την εγγυηση τους διαπιστωσα οτι ο μεν πρωτος (ο παλιος δλδ) εχει μεχρι το 2005!! ενω ο 2ος και πιο καινουργιος μεχρι τις 18/11/03 ! ! ! ! ! !οκ , ξερω οτι εχουν αλλαξει οι πολιτικες εγγυησεων αλλα ............στο θεμα μας τωρα....εχω φτιαξει ηδη την φορμα για RMA την οποια θα εκτυπωσω για να συνοδευει τον δισκο που επειγει !!(Γερμανια) κι αυριο πρωι φευγει με κουριερεχει καποιος αλλος αναλογη εμπειρια ?? να μου δωσει τα φωτα του δλδ αν πρεπει να προσεχω τπτ..........(αυτο που μ ανυσηχει ειναι οτι ο δισκος ειναι εντελως ψοφιος (κοντρολερ) και φυσικα τα WDtools δεν τον βλεπουν καθολου - μην τυχον με θεωρησουν υπαιτιο της βλαβης και μεινω με το ..........στο χερι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 22, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 Γιατι να τον στειλεις Γερμανια? Δεν στον αλλαζουν Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 22, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2003 Αληθεια γιατι πρεπει να φυγει γερμανια....η Quest κανει θαυματα με τις εγγυησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 23, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 o δισκος ειναι απο ....παραπλευρη πηγη (νομιμη φυσικα) και στοιχισε 40ε οταν στην αγορα εκανε 60-70 περ.ετσι επισημη εγγυηση δεν εχει(δεν γνωριζω σε ποια εταιρεια εχουν περασει το S/N) οποτε ζητησα RMA απο την WD.........ο δισκος εφυγε ηδη το πρωι οποτε την παρασκευη πιστευω να τσεκαρω το rma status μου για νεοτερα.........(τελικα στα κομπιουτερ εχω κισμετ!!! χεχε ενα με τους δισκους κι αλλο ενα με τα τροφοδοτικα γμτ.......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 23, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2003 Το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι καλη επιτυχια στο RMA....και κανε κανα αγιασμο στο pc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grlucifer Σεπτέμβριος 24, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 Και καλο ειναι να μην αγοραζουμε προιοντα απο παραλληλες εισαγωγες, αν δεν υποστηριζονται πληρως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 24, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2003 ασε grlucifer.......ειδα και απο υποστηριξη σε επισημες εισαγωγες!! (ειδικα για δισκους, μιλαω εκ πειρας........) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 1, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 οπως ειχα ηδη αναφερει εστειλα τον δισκο με ταχυδρομειο (8.1 ευρ) στις 23/9πιθανοτατα αυριο , μεσω κουριερ, παραλαμβανω τον νεο δισκο (ιδιο ακριβως μοντελο)το RMA λειτουργησε αψογα!οποτε καποια στιγμη θα φυγει και ο αλλος (παλιο μοντελο ΕΒ με 3 ομως χρ εγγυηση)-και για οποιον το επιχειρησει , ας προσεξει τους ορους αποστολης και συσκευασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 1, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 Αισιο τελος το σκηνικο καλη επιτυχια και με τον αλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.