Jump to content

Ψεύτικα κολλήματα και SP3...

serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Σε έναν υπολογιστή με WinXP Home GR έχει εγατασταθεί Service Pack 3. Το πρόβλημα που υφίσταται είναι ότι σε άσχετες στιγμές ο υπολογιστής "κολλάει". Δεν κολλάει πραγματικά γιατί μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις. Για παράδειγμα:

-Όπως κινείς το mouse απ' το κάτω αριστερό άκρο της οθόνης στο πάνω δεξιό μπορεί στο μέσον της διαδρομής να σταματήσει και να νομίζεις ότι τα Windows κόλλησαν. Μετά απο περίπου 4-5 δευτερόλεπτα όλα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

-Μπορεί να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου", να πάς "Ιδιότητες" και να κάνει να σου ανοίξει το παράθυρο 6-7 sec. Και πάλι νομίζεις ότι ο υπολογιστής κόλλησε αλλά δεν...

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Windows.

Ο υπολογιστής έχει σκληρό 160GB απ' τα οποία είναι κατηλειμμένα τα 60GB.

Έχει 2GB RAM.

Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι έχει SP3; Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο;

Ευχαριστώ!!

Κατεβάζω τους drivers απ' το site της ASUS σαν utility, το τρέχω αλλά δεν εγκαθιστά τίποτα.

Τους κατεβάζω απ' της Intel αλλά θέλει manually εγκατάσταση ο Primary Controller ο οποίος είναι ο μόνος που έχει "κατάσταση PIO" και όχι "Ultra DMA Mode 5" που νομίζω δημιουργεί το πρόβλημα.

Αλλά για να κάνω την εγκατάσταση manually, επιλέγοντας το αρχείο της Intel μου βγάζει μιά λίστα με drivers πάνω στο ICH7.

Βλέποντας το manual του ICH7 βλέπω ότι πάνω στον Primary controller αντιστοιχούν πολλοί drivers. Πού θα ξέρω ποιόν να επιλέξω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.