Jump to content

Προβλημα σε εταιρικο δικτυο με File server.

tyxeros

Recommended Posts

Αυτες τις μερες εχει παρουσιαστει το παρακατω προβλημα.

Εχουμε 2 κτιρια το Α και το Β τα οποια επικοινωνουν ασυρματα. Στο Α ειναι ο File server (W2k2003 R2)και βρισκομαι εγω.

Στο Β ειναι καποιοι χρηστες οι οποιοι εχουν το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι οταν πανε να σωσουν ενα αρχειο .doc που βρισκεται στο δικτυο, το οποιο ειναι πανω απο καποια MB ( δεν εχω βρει τα ορια ακομα) τους βγαζει τα παρακατω μηνυματα.

There is an unrecoverable disk error on file ονομααρχειου.doc. The disk you're working on has a media problem that prevents word from using it. Try the following . Try format another disk - save the document to another disk. -Παταμε ΟΚ-

Word failed reading from this file ονομααρχειου.doc. Please restore the network connection or replace the floppy disk and retry.

-Εχει Retry-cancel. To retry δεν κανει κατι , αρα παταμε cancel.-

Word has lost data due to a bad network connection or missing floppy. Documents relying on this data are going to be saved and then closed.

-ok- και το word κρεμαει, το αρχειο εξαφανιζεται και αφηνει ενα .tmp αρχειο μονο.

Το περιεργο ομως ειναι το εξης. Δουλευουμε σε Domain Και ειμαι Admin. Οταν κανω login με το δικο μου account στο pc που υπαρχει το προβλημα (κτιριο Β) κανω save κανονικα.

Στο δικο μου PC (Κτιριο Α) και με το δικο μου Account και με το account του Χρηστη που εχει προβλημα, παλι κανω save κανονικα, (αρα δεν τιθεται θεμα δικαιωματων στα αρχεια.) Φυσικα το προβλημα προεκυψε στα καλα καθουμενα χωρις να εχουμε κανει αλλαγες.

To office ειναι SP3. Προβλημα με το δικτυο δεν υπαρχει ( διοτι με το δικο μου account στα pc που εχουν προβλημα παλι σωζει κανονικα). Εχω δωσει και δικαιωμα admin στους χρηστες τοπικα και εχουν παλι προβλημα.

Οποιος εχει καμια ιδεα ..... ας την πει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.