alexkhr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2009 Έχω εδώ και 9 μήνες την υδρόψυξη της υπογραφής. Πρίν μερικές μέρες κοίταξα την στάθμη του reservoir και είδα πως είχε πέσει περίπου 3-4 πόντους. Είναι φυσιολογικό αυτό? Να προσθέσω επιπλέον υγρό ή να το αδειάσω τελείως και να το γεμίσω απο την αρχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Για 9 μηνες φυσιολογικο μου φαινετε. Καλυτερα μια αλλαγη μαζι με ενα καθαρισμα σε ολο το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Αύγουστος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Και το καθάρισμα πως γίνετε? Πρέπει να λύσω όλη την υδρόψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ε ναι, καλο ειναι να γινετε μετα απο καποιο διαστημα καλου κακου. Ειδικα και σε σενα που εχει και αλουμινιο μεσα στο κυκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Αύγουστος 26, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Πολύ δουλειά θέλει αυτό!! Και όταν τη λύσω τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Μπορείς να κανεις ένα πλύσιμο με απιονισμένο νερό τα block και να πλύνεις μέσα έξω το ψυγείο για να φύγει η σκόνη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Αύγουστος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Δηλαδή να αδειάσω το κύκλωμα και στη συνέχεια να το γεμίσω με απιονισμένο νερό. Να το ξαναδειάσω και τέλος να γεμίσω με το υγρό της feser που χρησιμοποιώ. Αυτό μου προτείνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Πάντα θα κρατάει το κύκλωμα λίγο υγρό.. Για αυτό σου λέμε να βγάλεις τους σωλήνες Να πλύνεις τα block και το ψυγείο γιατί ειδικά τα pins των block (εκεί που χτυπάει δηλαδή το νερό) πιάνουν "μάκα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 παιδια και με WFI πιανει "μακα" στα μπλοκ? ή μονο με τα χρωματιστα υγρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Εγώ με το χρώμα που ρίχνουμε στο νερό είδα μάκα. Μέσα σε 2 βδομάδες έγιναν πράσινοι οι σωλήνες και τα block μου.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.