Jump to content

Υγρό υδρόψυξης και αλλαγή.

alexkhr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω εδώ και 9 μήνες την υδρόψυξη της υπογραφής. Πρίν μερικές μέρες κοίταξα την στάθμη του reservoir και είδα πως είχε πέσει περίπου 3-4 πόντους. Είναι φυσιολογικό αυτό? Να προσθέσω επιπλέον υγρό ή να το αδειάσω τελείως και να το γεμίσω απο την αρχή?

Για 9 μηνες φυσιολογικο μου φαινετε. Καλυτερα μια αλλαγη μαζι με ενα καθαρισμα σε ολο το συστημα.

Ε ναι, καλο ειναι να γινετε μετα απο καποιο διαστημα καλου κακου. Ειδικα και σε σενα που εχει και αλουμινιο μεσα στο κυκλωμα.

Μπορείς να κανεις ένα πλύσιμο με απιονισμένο νερό τα block και να πλύνεις μέσα έξω το ψυγείο για να φύγει η σκόνη !

Δηλαδή να αδειάσω το κύκλωμα και στη συνέχεια να το γεμίσω με απιονισμένο νερό. Να το ξαναδειάσω και τέλος να γεμίσω με το υγρό της feser που χρησιμοποιώ. Αυτό μου προτείνεις?

Πάντα θα κρατάει το κύκλωμα λίγο υγρό.. Για αυτό σου λέμε να βγάλεις τους σωλήνες ;)

Να πλύνεις τα block και το ψυγείο γιατί ειδικά τα pins των block (εκεί που χτυπάει δηλαδή το νερό) πιάνουν "μάκα" :p

Εγώ με το χρώμα που ρίχνουμε στο νερό είδα μάκα.

Μέσα σε 2 βδομάδες έγιναν πράσινοι οι σωλήνες και τα block μου.!:getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.