Jump to content

Τελικα στο μελλον τι;

Apognosh

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα!

Ονομαζομαι Κωστας και ειμαι ολοφρεσκο μελος της κοινοτητας σας!

Ασ μπω κατευθειαν στο ψητο:

πριν απο μια πενταετια και κατι ψηλα εφτιαξα το εν λογω συστημα:

CPU:Pentium 4 3.6GHz

mobo:mia Gigabyte

GPU:FX5900 οπου μετα την αλλαξα σε Χ800GTO(οπου αυτη εχω μεχρι τωρα)

RAM:1GB σε dual channel(τωρα μαρκα δεν ξερω!)

HDD:2x160GB 7200rpm

και κατι αλλα ασημαντα:triniti:

Πραγματικα ειχα δωσει αρκετα λεφτα για το εν λογω συστημα οταν το ειχα αγορασει αλλα εχει κρατησει αρκετα!

Μαλιστα σε αυτο καταφερα και εβαλα και το Left 4 Dead αλλα οσο και αν μειωνα αναλυσεις και σχετικα δεν μπορουσα να παιξω για κανα λογο!!! Το ξερω φταιει το Pixel Shader 2.0 που χει η καρτα μου ενω τα παιχνιδια θελουν απο 3.0 και πανω:clap:

Επισης το ενλογω pc το κραταω με νυχια και με δοντια απο το να μην πεθανει...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι του εχω κανει για να αναβει...:whip: (και πιστεψτε με δεν το λεω για να πενεψω τον εαυτο μου)

Πιστευω οτι ηρθε καιρος να φτιαξω ενα καινουργιο συστημα!!!

Και καπου εδω θελω τα φωτα σας κυριες και κυριοι...

λογω οτι δεν σκαμπαζω και ιδιαιτερα θελω να με βοηθησετε...

Καταρχας το site σας το βρηκα απο ενα search στο google στην τυχη ψαχνοντας κατι αλλο...

Απο αυτο το search ειχα διαβασει οτι καινουργια προιοντα θα βγουν το φθηνοπωρο και μετα...

Μπορω να ρωτησω ποια ειναι αυτα τα "καινουργια πραγματα" που θα βγουν???

Σχεδιαζοντας να συνθεσω ενα gamer's pc σε κανα 2μηνο οπου θα κυκλοφορησουν και τα windows 7 θα θελα να ξερω...

Ευχαριστω παρα παρα πολυ για τον χρονο σας και ευχομαι να βοηθησω οσο μπορω...

Καλη μου διαμονη:T:

να στε καλα παιδια!

Καλο απογευμα σε ολους!

Καταρχάς καλός ήρθες :D , πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις για το νέο σου PC ? θα το έχεις μόνο για παιχνίδια ? ή ασχολίσε και με τίποτα άλλο π.χ. επεξεργασία video - foto ?

Καλημερα!

Απανταω γρηγορα γρηγορα στις ερωτησεις σου γιατι εχω δουλιτσα:

1)τα χρηματα θα ναι κοντα (ελπιζω) στο χιλιαρικο το πολυ 1200...

2)ειμαι gamer αλλα οχι hardcore gamer δλδ...θελω να πω οτι δεν με χαλαει αν δεν παιξω ενα παιχνιδι με χ16ΑΑ και το παιξω χωρις ΑΑ η με χ2ΑΑ...με χαλαει βεβαια αν το παιχνιδι αυτο θα παιζει σε αναλυση 1024χ768 και ολα med παρα σε 1920χ1024 και ola high...

3)Δεν ασχολουμε ιδιαιτερα με τετοια προγραμματα...ειχα βαλει καποτε την trial εκδοση του VUE d'esprit και μπορω να πω οτι μ αρεσε αλλα στανταρ ειναι περισσοτερο για παιχνιδια...

4)Πρεπει να αναφερω οτι δεν ειμαι καθολου μα καθολου φαν του overclocking...Δεν με ενδιαφερει και δεν θελω να ασχοληθω με αυτο...:tomato:

Καλημερα και παλι και σε οσους δουλευουν καλη δουλιτσα και σε οσους οχι καλο καφε...:clap:

Αν εχεις σκοπο να αγορασεις σε 2 μηνες, τοτε ρωτα παλι σε 2 μηνες. Δεν εχει νοημα να ρωτας τωρα, οι τιμες και η τεχνολογια γενικα αλλαζει πολυ γρηγορα.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες...

απλα ειχα απορια στο τι προκειται να βγει απο το φθηνοπωρο και μετα..και αν αυτα που θα βγουν αξιζουν την αναμονη μου...

Επισης μολις σημερα ειδα το trailer του Call of Duty:Modern Warfare 2...ενα πραγμα θα πω:

Πρεπει να το παιξουμε!:crazy_pilot:

Καλώς ήρθες και από μένα πιστεύω με 1000-1200€ παίρνεις ένα καλό σύστημα. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά.

To πόσο αναφέρεται μόνο σε κουτί ή θέλεις και οθόνη και περιφερειακά.

Αν έχει οθόνη πες μοντέλο αν όχι πες πως την θες

Σε 2 περίπου μήνες άπο ότι ξέρω θα έχουν βγει οι επεξεργαστές ι5 της intel και κάρτες με υποστήριξη directx 11.

Πιστεύω ότι αξίζει να περιμένεις λίγο

Καλώς ήρθες και από μένα πιστεύω με 1000-1200€ παίρνεις ένα καλό σύστημα. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά.

To πόσο αναφέρεται μόνο σε κουτί ή θέλεις και οθόνη και περιφερειακά.

Αν έχει οθόνη πες μοντέλο αν όχι πες πως την θες

Σε 2 περίπου μήνες άπο ότι ξέρω θα έχουν βγει οι επεξεργαστές ι5 της intel και κάρτες με υποστήριξη directx 11.

Πιστεύω ότι αξίζει να περιμένεις λίγο

Ευχαριστω για το καλοσορισμα...

Εχω μια αλλα δεν ειναι αξια αναφορας..οποτε καλο θα ναι να μην συμπεριλαβουμε την οθονη σε αυτα τα λεφτα!

το ποσο που θα δωσω για την οθονη θα ναι γυρω στα 300€!Γενικα ολο το συστημα θα θελα να φτασει τα 1500€..μαζι με ηχεια οθονες τα παντα!

Ενα αλλο θεμα αξιο αναφορας ειναι η αντοχη του στο χρονο!Ξερω βεβαια οτι αυτο ειναι παρα πολυ σχετικο με τα σημερινα δεδομενα...

Ποια τα χαρακτηριστικα των Ι5 σε σχεση με τους Ι7?χρηματα?ξερουμε κατι απο αυτο το στρατοπεδο?

ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας!!!

αποψη μου, μην δωσεις 1200Ε για συστημα αν δεν κανεις δουλεια πανω του.

δεν αξιζει. παρε δοκιμασμενα πραγματα. θα δεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με το δικο σου, και θα ξενερωσεις λιγοτερο οταν χρειαστει αναβαθμιση ξανα.

αποψη μου, μην δωσεις 1200Ε για συστημα αν δεν κανεις δουλεια πανω του.

δεν αξιζει. παρε δοκιμασμενα πραγματα. θα δεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με το δικο σου, και θα ξενερωσεις λιγοτερο οταν χρειαστει αναβαθμιση ξανα.

Καλημερα!

Δεν θα ηταν ομως καλυτερο να δωσω τα 1200€ μια φορα αλλα να ξερω οτι θα το χω το πισι ανεπαφο για τα επομενα 2 - 2,5 χρονια(μια τιμη ειπα τυχαια) παρα να δωσω 700 και μεσα στον εναν χρονο να χρειαστω να δωσω κιαλλα για αναβαθμιση?Ισχυει κατι τετοιο η οχι...?

Οπως ειχα πει δεν ειμαι hardcore gamer απλα θελω να παιζω τα παιχνιδια μου ικανοποιητικα...

Και για να δωσω ενα παραδειγμα:

Ας παρουμε το Modern Warfare 2 που αναμενεται να βγει σε κανα 2μηνο...

Δεν με νοιαζει αν το παιχνιδι θα το παιζω στα χ16ΑΑ η χ32ΑΑ..

Αλλα με νοιαζει το παιχνιδι να εχει φουλ τα εφε του και να μου το τρεχει νερακι στα 1280χ1024...

Και βεβαια οσο ειναι δυνατον η αντοχη του στο χρονο!!!:o

Καλημερα και καλη δουλεια να χουμε:victory:

κοιτα, επειδη γινεται πολυς ντορος τελευταια για τους επερχομενους INTEL Ι5, Ι3 κλπ, και εγω νομιζω- και το πιστευω αυτο- οτι γινεται χωρις ιδιαιτερο λογο, γιατι στην ουσια θα ειναι φρεσκαρισμενοι 775, παρόλα αυτα καλο ειναι να περιμενεις ενα-δυο μηνες να ερθουν τα οποια νεα πραγματα στην αγορα και να αποφασισεις μετα.

σιγουρα περιμενουμε μητρικες με υποστηριξη USB 3.0- SATA 3, περιμενουμε τις νεες καρτες γραφικων απο την ΑΤΙ με υποστηριξη DX11 και φυσικα περιμενουμε τα WIN 7.

η AMD σε επεξεργαστες δεν βλεπω να εχει αμεσα να παρουσιασει κατι, εκτος απο νεα μοντελα των ηδη υπαρχουσων σειρων (χ2, χ3, χ4).

τελος, θα συμφωνησω ως ενα σημειο, με τον iraklisvel, στο να μην πεταξεις λεφτα για κατι που δεν θα χρειαστεις πραγματικα. μην πας π.χ. να παρεις τον 965 (ειτε AMD phneom II, ειτε INTEL I7), για να παιξεις παιχνιδια!!! εσενα σαφεστατα σε ενδιαφερει ενας καλος επεξεργαστης αλλα και μια δυνατη καρτα γραφικων, ωστε να ανταπεξερχεται στα παιχνιδια. και βεβαια μια καλη οθονη, για να το ευχαριστιεσαι!!!

κοιτα, επειδη γινεται πολυς ντορος τελευταια για τους επερχομενους INTEL Ι5, Ι3 κλπ, και εγω νομιζω- και το πιστευω αυτο- οτι γινεται χωρις ιδιαιτερο λογο, γιατι στην ουσια θα ειναι φρεσκαρισμενοι 775, παρόλα αυτα καλο ειναι να περιμενεις ενα-δυο μηνες να ερθουν τα οποια νεα πραγματα στην αγορα και να αποφασισεις μετα.

σιγουρα περιμενουμε μητρικες με υποστηριξη USB 3.0- SATA 3, περιμενουμε τις νεες καρτες γραφικων απο την ΑΤΙ με υποστηριξη DX11 και φυσικα περιμενουμε τα WIN 7.

η AMD σε επεξεργαστες δεν βλεπω να εχει αμεσα να παρουσιασει κατι, εκτος απο νεα μοντελα των ηδη υπαρχουσων σειρων (χ2, χ3, χ4).

τελος, θα συμφωνησω ως ενα σημειο, με τον iraklisvel, στο να μην πεταξεις λεφτα για κατι που δεν θα χρειαστεις πραγματικα. μην πας π.χ. να παρεις τον 965 (ειτε AMD phneom II, ειτε INTEL I7), για να παιξεις παιχνιδια!!! εσενα σαφεστατα σε ενδιαφερει ενας καλος επεξεργαστης αλλα και μια δυνατη καρτα γραφικων, ωστε να ανταπεξερχεται στα παιχνιδια. και βεβαια μια καλη οθονη, για να το ευχαριστιεσαι!!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και για την διαφωτηση σου...

οτι εχω κανει Bold ειναι οτι με καλυπτει...:jump1:

Ετοιμαζονται παιχνιδαρες να βγουν...μα δεν γινεται να μην παιξω το diablo 3 σε ολα full!!!:jester:

Κοίταξε αφού δεν έχεις τρελές ή επαγγελματικές απαιτήσεις ναι είναι καλύτερα που και που να αλλάζει κάνα εξάρτημα απο το να είναι τελείως άχρηστο όλο μαζί το σύστημα. Θα μπορείς και να δίνεις το παλιό εξάρτημα και να σβήνεις λίγο το κόστος.

Γενική οδηγία.

Πάρε μητρική ως 100Ε.

Επεξεργαστή ως 150.

Κάρτα γραφικών πάρε ως 150. (Προτείνω ΑΤΙ4870-4850 και είσαι καλυμμένος). ΜΗν πληρώσεις για κάρτα ήχου αφού οι ενσωματωμένες κάνουν πολύ απλά τη δουλειά επαρκώς.

Πάρε καλό τροφοδοτικό με περίπου 80-100Ε να είναι 600Watt σίγουρα.

Πάρε κουτί με 50-70Ε μην δώσεις λεφτά για τεράστια τέρατα που δεν σου χρειάζονται.

Δώσε 45Ε για έναν δίσκο πχ 500GB και πάρε έναν ακόμα φτηνό για το λειτουργικό.

Η πρώτη καλή αναβάθμιση - και με αληθινή διαφορά στην απόδοση - θα είναι ένας SSD με 150-200Ε.

Με 700Ε παίρνεις καλό κουτί σύνολο και μάλιστα επαρκές για όλα. Φυσικά ανάλογα την οθόνη. Προσωπικά μεχρι 22-24 ίντσες θα έπαιρνα, παραπάνω είναι υπερβολή. Υπολογιστής είναι κοντά κάθεσαι. Αν πάρεις πολύ μεγάλη οθόνη θα καταλήξει να είναι σαν τηλεόραση.

Αυτά...

Κοίταξε αφού δεν έχεις τρελές ή επαγγελματικές απαιτήσεις ναι είναι καλύτερα που και που να αλλάζει κάνα εξάρτημα απο το να είναι τελείως άχρηστο όλο μαζί το σύστημα. Θα μπορείς και να δίνεις το παλιό εξάρτημα και να σβήνεις λίγο το κόστος.

Γενική οδηγία.

Πάρε μητρική ως 100Ε.

Επεξεργαστή ως 150.

Κάρτα γραφικών πάρε ως 150. (Προτείνω ΑΤΙ4870-4850 και είσαι καλυμμένος). ΜΗν πληρώσεις για κάρτα ήχου αφού οι ενσωματωμένες κάνουν πολύ απλά τη δουλειά επαρκώς.

Πάρε καλό τροφοδοτικό με περίπου 80-100Ε να είναι 600Watt σίγουρα.

Πάρε κουτί με 50-70Ε μην δώσεις λεφτά για τεράστια τέρατα που δεν σου χρειάζονται.

Δώσε 45Ε για έναν δίσκο πχ 500GB και πάρε έναν ακόμα φτηνό για το λειτουργικό.

Η πρώτη καλή αναβάθμιση - και με αληθινή διαφορά στην απόδοση - θα είναι ένας SSD με 150-200Ε.

Με 700Ε παίρνεις καλό κουτί σύνολο και μάλιστα επαρκές για όλα. Φυσικά ανάλογα την οθόνη. Προσωπικά μεχρι 22-24 ίντσες θα έπαιρνα, παραπάνω είναι υπερβολή. Υπολογιστής είναι κοντά κάθεσαι. Αν πάρεις πολύ μεγάλη οθόνη θα καταλήξει να είναι σαν τηλεόραση.

Αυτά...

Εισαι απλα γα***ος!:T:

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις οδηγιες σου..

Προσωπικα πιστευω οτι και η 22αρα θα ναι υπερβολη αλλα μια 19αρα νομιζω θα ναι μια χαρουλα(παιζει λιγακι και θεμα χορου στο γραφειο μιας και θα βρισκετε πανω του και το κουτι και η οθονη)...

Τωρα βεβαια ποιες θα ειναι οι διαφορες μεταξυ 19αρας και 22αρας...?

γιατι αν μιλαμε για τρανταχτες διαφορες θα πρεπει να το ξανασκεφτω...

Αληθεια ενα καλο συστημα υδροψυξης ποσο στοιχιζει...?

Το ρωταω αυτο γιατι εχω σκεφτει να κατεβασω το κουτι κατω απο το γραφειο αλλα με αεροψυξη θα λιωσουν τα παντα...(μιας και μιλαμε για κλειστο χωρο) αξιζει λετε?!

22άρα πιστεύω είναι το τέλειο (εώς 24άρα), αν έχεις κ χώρο βέβαια. πχ κάτι τέτοιο

Αφού δεν θες να υπερχρονίσεις, δεν υπάρχει λόγος για υδρόψυξη. (πολλοί έχουν τα κουτιά κάτω κ σε κλειστό χώρο αλλά δεν έχουν πρόβλημα με αερόψυξη)

22άρα πιστεύω είναι το τέλειο (εώς 24άρα), αν έχεις κ χώρο βέβαια. πχ κάτι τέτοιο

Αφού δεν θες να υπερχρονίσεις, δεν υπάρχει λόγος για υδρόψυξη. (πολλοί έχουν τα κουτιά κάτω κ σε κλειστό χώρο αλλά δεν έχουν πρόβλημα με αερόψυξη)

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...

Απο την στιγμη (1α ο θεος) που θα καταφερω να φτιαξω το καινουργιο μηχανημα ωστε να μπορω και γω να το ποσταρω στην υπογραφη μου :yes2: και μπει κατω απο το γραφειο τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα μεγεθους οθονης...και η 24αρα που εχεις βαλει στο λινκ φαινετε μια χαρουλα..αν βεβαια πεσει και κανα 50ρικο στο 2μηνο που σκοπευω να το αγορασω θα ναι λουκουμι...:yu:

Να σαι καλα!

ΜΕ μια 22άρα οθόνη, θα έχεις ίδιο ύψος σε σχέση με 19άρα με ελάχιστη διαφορά, αλλά πολύ μεγαλύτερο πλάτος. Και αυτό βολεύει ακόμα και στα Windows γιατί βλεπεις πιο πολλά πράγματα στην οθόνη. Και σε ταινίες μετράει επίσης...

Εφόσον θες να παίζεις παιχνίδια επαρκώς μέχρι 22άρα, πάρε μια ΑΤΙ4870-4850-4770 με σειρά προτίμησης. Με βάση την κάρτα χτίζεις και το υπόλοιπο σύστημα.

ΤΡοφοδοτικό σίγουρα πάρε καλό και σαν μάρκα και να είναι αθόρυβο.

Μητρική δεν θές πολλά εφόσον δεν θα βάλεις δύο κάρτες γραφικών μαζι ή δεν θα κάνεις overclock. Αρα με κάτω απο 100Ε είσαι οκ εκτός κι αν αποφασίσεις να πας σε i7 πλατφόρμα που έιναι πιο ακριβές.

Επεξεργαστή αν δεν κάνεις πολλά μαζί σου φτάνει ακόμα και διπύρηνος.

Απο AMD o PhenomII 550 διπυρηνος είναι καλός και φτηνός. Κατω απο 100..

Αν θες να δείς διαφορά τη χρήση λειτουργικού θα βάλεις δίσκο ssd. Αλλιώς απλό μηχανικό για λίγο καιρό ακόμα.

Αερόψυξη εννοείται διότι θέλει χρόνο μεράκι και ψάξιμο το νεράκι....

Απο κει και περα αν είναι όλα στην εγγύηση αστα να ζεσταίνονται :jump:

24 οθόνη σημαίνει ανάλυση μάλλον προς το ..ταβάνι (1920 x <δε θυμάμαι>). Τέτοια ανάλυση θέλει κάρτα με ...μεγάλα "αυγά" για να παίξεις στο full. Οπότε δες κάτι σε ανάλυση 1680x1050 σε 20άρα ή 22άρα.

Με έναν γρήγορο quad, 4 GB και κάρτα των 200 ευρώ του 1 GB θα βγάλεις χαλαρά 3ετία. Μια αλλαγή VGA στα 2 χρόνια με κάτι στα ίδια λεφτά (τότε) και πας για 4 χρονακια χωρίς να πιάσεις κατσαβίδι.

Παιχνίδια υπάρχουν άπειρα για να τα παίξεις. π.χ. δε θα με χαλάσει να παίξω ένα far cry (I) αγορασμένο με 5 ευρώ, τερματισμένα όλα στην 260 που έχω τώρα (αντί να κάνω optimization για να σαλέψει σε μια ATI9800Pro!). Τα καλά παιχνίδια αξίζουν.

Λίγα παιχνίδια δεν τα παίζω τέρμα σε 1920x1200 με την 4870 και μάλιστα με 512MB

Crysis πχ απλά δεν έβαλα ΑΑ.

Πάντως αν θέλεις το πισι σε 2 μήνες, περίμενε κ την τιμή της 5870 ,όχι τόσο για το dx11, αλλά για τις παραπάνω επιδόσεις(αν αξίζουν τα έξτρα λεφτά)

Στην επόμενη φουρνιά θα ζοριστείς.

Όσο για το ΑΑ που λες, κι εγώ γραμμένο το έχω κανονικά, αλλά έτσι όπως το θέτεις είναι σα να λες: "κι εγώ Ferrari πήρα αλλά στα 1400 κυβικά". To "απλά" στο θέμα ΑΑ δεν είναι καθόλου απλά. Το ΑΑ είναι ο ορισμός του γονατίσματος. Κι εγώ κομμένο το έχω σε νέα games, μη νομίσεις...

24 οθόνη σημαίνει ανάλυση μάλλον προς το ..ταβάνι (1920 x <δε θυμάμαι>). Τέτοια ανάλυση θέλει κάρτα με ...μεγάλα "αυγά" για να παίξεις στο full. Οπότε δες κάτι σε ανάλυση 1680x1050 σε 20άρα ή 22άρα.

Με έναν γρήγορο quad, 4 GB και κάρτα των 200 ευρώ του 1 GB θα βγάλεις χαλαρά 3ετία. Μια αλλαγή VGA στα 2 χρόνια με κάτι στα ίδια λεφτά (τότε) και πας για 4 χρονακια χωρίς να πιάσεις κατσαβίδι.

Παιχνίδια υπάρχουν άπειρα για να τα παίξεις. π.χ. δε θα με χαλάσει να παίξω ένα far cry (I) αγορασμένο με 5 ευρώ, τερματισμένα όλα στην 260 που έχω τώρα (αντί να κάνω optimization για να σαλέψει σε μια ATI9800Pro!). Τα καλά παιχνίδια αξίζουν.

:-O Πολυ καλο αυτο που προτινεις και εννοειται οτι τα καλα παιχνιδια αξιζουν!!!

Το συστημα που προτινεις ειναι οτι καλυτερο πιστευω απο αντοχη στο χρονο αλλα βεβαια και απο επιδοσεις...

Πάντως αν θέλεις το πισι σε 2 μήνες, περίμενε κ την τιμή της 5870 ,όχι τόσο για το dx11, αλλά για τις παραπάνω επιδόσεις(αν αξίζουν τα έξτρα λεφτά)

Χμμμ...σωστος ετσι και αλλιως θα πρεπει να περιμενω οποτε δεν χανουμε και τπτ στο να κοιταξουμε και για κατι καινουργιο που θα εχει βγει ως τοτε!!!:T:

ΜΕ μια 22άρα οθόνη, θα έχεις ίδιο ύψος σε σχέση με 19άρα με ελάχιστη διαφορά, αλλά πολύ μεγαλύτερο πλάτος. Και αυτό βολεύει ακόμα και στα Windows γιατί βλεπεις πιο πολλά πράγματα στην οθόνη. Και σε ταινίες μετράει επίσης...

Εφόσον θες να παίζεις παιχνίδια επαρκώς μέχρι 22άρα, πάρε μια ΑΤΙ4870-4850-4770 με σειρά προτίμησης. Με βάση την κάρτα χτίζεις και το υπόλοιπο σύστημα.

ΤΡοφοδοτικό σίγουρα πάρε καλό και σαν μάρκα και να είναι αθόρυβο.

Μητρική δεν θές πολλά εφόσον δεν θα βάλεις δύο κάρτες γραφικών μαζι ή δεν θα κάνεις overclock. Αρα με κάτω απο 100Ε είσαι οκ εκτός κι αν αποφασίσεις να πας σε i7 πλατφόρμα που έιναι πιο ακριβές.

Επεξεργαστή αν δεν κάνεις πολλά μαζί σου φτάνει ακόμα και διπύρηνος.

Απο AMD o PhenomII 550 διπυρηνος είναι καλός και φτηνός. Κατω απο 100..

Αν θες να δείς διαφορά τη χρήση λειτουργικού θα βάλεις δίσκο ssd. Αλλιώς απλό μηχανικό για λίγο καιρό ακόμα.

Αερόψυξη εννοείται διότι θέλει χρόνο μεράκι και ψάξιμο το νεράκι....

Απο κει και περα αν είναι όλα στην εγγύηση αστα να ζεσταίνονται :jump:

Θα προτημισω την 4870...αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω!

Τωρα, ενα συστημα Ι7 σαφως θα ναι καλυτερο σε επιδοσεις αλλα ποια η διαφορα τιμης?

Οσο για SSD τους βλεπω λιγακι τσιμπιμενους οποτε επιτρεψτε μου να μεινω στα κλασσικα...

Και κλεινοντας αφου ειναι ολα στην εγγυηση αστα να λιωσουν απο τα 100αρια...

θα ζεσταινομαι για τον χειμωνα:jump:

Να στε καλα παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!!!:yu:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.