Jump to content

mozilla 3.5.2 εκδοση δεν αποκρινεται...

takiskl

Recommended Posts

Γεια χαρα

εγκατεστησα αναβαθμιζοντας την νεα εκδοση του mozilla και αρνειται να ξεκινησει...

Ενω δειχνει οτι καθεται σωστα, δεν ανοιγει με τιποτα.

Εχω windows xp professional, service pack 3.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ. Αφου κολλησει με την αναβαθμιση, ξανατρεχω το install της 3.0.13 και ξεκιναει κανονικα.

Δοκίμασε να πάρεις back-up με το Mozbackup και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την 3.5.2 και στη συνέχεια restore.

Μήπως κάποιο add-on δεν του έχει κάτσει καλά? αν και θα έπρεπε να τα κάνει disable τα addons πριν ξεκινήσει και να τσεκάρει την συμβατότητα...

Δοκίμασε να πάρεις back-up με το Mozbackup και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την 3.5.2 και στη συνέχεια restore.

Μήπως κάποιο add-on δεν του έχει κάτσει καλά? αν και θα έπρεπε να τα κάνει disable τα addons πριν ξεκινήσει και να τσεκάρει την συμβατότητα...

στον φορητο οντως καποιο add-on δεν ηταν συμβατο και το απενεργοποιησε κι ολα καλα. Εδω ομως παρολο που υπηρχε το ιδιο add-on δεν μου εγραψε τιποτα κι απλα δεν δουλευει. Του εκανα και καθαρη εγκατασταση, αλλα τιποτα... Μηπως κραταει καπου κατι?

Για πες μου φιλαράκι κάνεις κλικ να ανοίξει και δεν ανοίγει?

Και κάτι άλλο, τα sidebars των windows και ο windows media player δουλεύουν μια χαρά?

Ναι φιλε μου, κανω διπλο κλικ και...τιποτα.

Ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.