Jump to content

Μπαταρίες

jeeper

Recommended Posts

Το φανταστηκα..

Αλλα μιας και ειναι οι πρωτες που βγηκαν (ή εστω που εγιναν γνωστες στο ευρυ κοινο και σε μενα-δεν ξερω αν οντως εχουν την πρωτια)

Όντως ήταν οι πρώτες αυτού του τύπου (το 2005).

• 2 weeks later...
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Thanks. Είπα μπας και υπήρχε και καμιά άλλη λύση πέρα από τον Δήσιο. Βασικά τις ήθελα για ένα CD MP3 player που είχα πάρει πριν κάτι αιώνες από το stock του Πλαισίου. Οι δύο μπαταρίες που έχει μέσα τα έχουν παίξει εντελώς οπότε για την ώρα μόνο με τροφοδοσία από στην πρίζα δουλεύει.

• 2 weeks later...

εν τέλει οι eneloop 200mah της sanyo αποδεικνύονται πολύ καλές.

σε σχέση με κάτι άλλες σονυ 2700mah που έχω (ολοκαίνουργιες και αυτες) υπο τις ίδιες συνθήκες κράτησαν σχεδόν 1,5 φορά παραπάνω. η κατανάλωση ήταν ενα sb-900 το οποίο με τις πρώτες έβγαλε κάπου 500 φωτογραφίες χωρίς καθυστερεί καθόλου (κυριολεκτικά) ενώ με τις sony έβγαλε καμια 300αριά και μετά άρχισε να καθυστερεί το recycling

Εγώ πήρα πριν 3+ weeks αυτές εδώ για την Canon A95 και ακόμη είμαι με την πρώτη φόρτιση με περιστασιακή, μέρα παρά μέρα χρήση (ανάλογα με τα κέφια που έχει το μωρό :clap: ).

• 3 weeks later...

Προτιμάς να δίνεις 5ευρα για αλκαλικές? Ούτε για πλάκα! Οι 2700 που πήρα πριν μήνα και βάλε, ακόμη με την πρώτη φόρτιση είναι. Η μηχανή ανάβει για 2-3 φωτός μέρα παρά μέρα σχεδόν (ρε μπας και είναι ατομικές? :-O :snap:)

εχω κατι μπαταριες 2700 νομιζω οταν πρωτο ειχα παρει την canon s2 is ( 2006? ) και απο τοτε αυτες εχω για 2ες στο φλας της μηχανης..και ειναι ΧΙΛΙΟχρησιμοποιημενες

δε θελω να σκεφτω ποσα θα ειχα σκασει αν ολες αυτες τις φορες επαιρνα αλκαλικες

Εγώ πάντως με 8 ευρώ πήρα 4 τεμάχια μπαταρίες στα 2200mAh (όχι low self discharge όμως) μαζί με φορτιστή 4 θέσεων (με χρονοδιακόπτη) και είναι και made in Germany.

Οι αλκαλικές πάνε κανα τάλαρο η τετράδα. Απλά δεν συμφέρουν ούτε καν για το tv-control του σπιτιού.

πάντως καλές οι επαναφορτιζομενες αλλά κρατάνε λιγότερο οι άτιμες,

μούφα είναι

Δεν κρατάνε λιγότερο οι επαναφορτιζόμενες. Κρατάνε πολύ περισσότερο.

Οι αλκαλικές ΑΑ που ξέρω με δυσκολία ξεπερνάνε τα 1000 mAh.

Tαχυφορτιστής είναι.. χμμ.. απλά φρόντισε να τις φορτίζεις full 8ώρο. Θα σου κρατήσουν αρκετό καιρό πιστεύω έτσι.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το review. Μπορείς να κάνεις τα δικά σου τεστ για να συγκρίνεις με τα αποτελέσματα του, ώστε να δεις πόσο καλά τις φορτίζεις σε βάθος χρόνου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.